Сезонна робота на Amazon у Вроцлаві

6019
Facebook Twitter
Сезонна робота на Amazon у Вроцлаві

Компанія Amazon, що є світовим гігантом на ринку електронної комерції, облаштувала свої логістичні центри у багатьох країнах та містах земної кулі, не оминувши увагою й Республіку Польща.

Компанія Amazon, що є світовим гігантом на ринку електронної комерції, облаштувала свої логістичні центри у багатьох країнах та містах земної кулі, не оминувши увагою й Республіку Польща. Напередодні Різдва, вона планує збільшити обсяги продажів та зайнятість, оскільки, саме в цей період, замовлень в кілька разів більше, ніж в будь-які інші святкові дні. З цього виходить, що, всі охочі можуть влаштуватися на сезонну роботу, на поточний момент, відкрито 10 тисяч вакансій, в тому числі є й актуальні в столиці Силезії — Вроцлаві.

Amazon — надійний роботодавецьКомпанія Amazon з'явилася на польському ринку праці ще в 2014 році. З моменту виходу на цей сегмент європейського ринку, компанія почала активно модернізувати всю систему. Інвестуючи в Польщу 3 мільйони злотих, за останні три роки, компанія оновила чинні логістичні центри, серед яких почесне місце займає й Вроцлав. Також, в процесі апгрейда, були запущені нові об'єкти в Силезії, недалеко від Щецина та близько Познані та Вроцлава.Компанія зі Сполучених Штатів Америки — Amazon, має штаб-квартиру в Сіетлі. Вже багато років поспіль, компанія управляє найбільшою мережею продажів у всьому світі. Безперебійна робота почалася з далекого 1994 року та жодного разу не припинялася. Також, Amazon належить до лідерів інтернет-продажів та піонерів в онлайн-комерції. Його філії розмістилися в багатьох країнах: Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, Великобританії, Бразилії, Канаді, Японії та навіть в Китаї.

Святковий різдвяно-новорічний сезон на AmazonЗа місяць до Різдва, Amazon почав пошуки сезонних працівників для своїх логістичних центрів в Республіці Польща. Роботу знайти можна в багатьох містах, в тому числі і у Вроцлаві. У всій країні, протягом усього святкового періоду, Амазон залучить, в цілому, 10 тисяч працівників різного профілю. В їх обов'язки входитиме підтримка персоналу, який працює в логістичних центрах, на постійній основі.Деякі тимчасово залучені співробітники, які проявлять себе з найкращого боку під час сезонної роботи, отримають шанс на працевлаштування в цій світовій компанії, на постійній основі. Дивлячись на попередній досвід, 3600 сезонних працівників, які брали участь у святковому підробітку від Амазон, отримали постійне місце роботи, значна частина з них — у Вроцлаві. Сьогодні, на постійній роботі в Amazon залучено близько 9000 чоловік, які працюють в п'яти польських логістичних центрах. В цьому році, завдяки сезонній роботі, Amazon планує набрати навіть більше постійних співробітників, ніж в попередньому.

До прямих обов'язків сезонних фахівців Amazon, які будуть працювати у Вроцлаві та інших логістичних центрах Польщі, а також, у всьому світі, будуть відноситись наступні: завершення, упакування та відправлення різдвяних замовлень. Компанія, також, шукає кваліфікованих співробітників для відділів фінансів, ІТ, HR та логістики.Варто зауважити, що в закладах вищої освіти Польщі, учні стаціонарної форми навчання мають досить багато вільного від навчання часу, який вони вважають за краще приділити підробітку. Також, завдяки різдвяним канікулам та актуальній пропозиції від Амазон, у студентів польських ВНЗ з'являється шанс добре заробити в надійній та масштабної компанії. Навіть якщо не брати до уваги перспективу подальшого працевлаштування, попрацювавши в такому комерційному монстрі, можна отримати дуже корисний та цікавий досвід взаємодії в глобальній світовій компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини