Навчання в університетах Польщі на IT

2002
Facebook Twitter
Навчання в університетах Польщі на IT

Інформація, викладена у даній статті стане у пригоді студентам, які ще не до кінця розібралися у суті професії та у тому, що належить вивчити у процесі осягнення її азів.

Сьогодні, коли так популярно вчитися на IT-фахівця, оскільки вони дуже затребувані як на локальному, так і на міжнародному ринках праці, абітурієнти, які бажають придбати одну з професій сфери ІТ, шукають можливість отримати відповідну освіту з мінімальним обсягом інвестицій. Відмінним варіантом є університети Республіки Польща, оскільки вони пропонують якісний європейський диплом з даного та не тільки напрямку, з адекватною вартістю освітнього року, комфортними умовами для пізнання професії та багатьма додатковими можливостями. До останніх відносяться шанси на придбання унікального передового іноземного досвіду у рамках різних програм мобільності, а також напрацювання практичних навичок у процесі проходження стажувань, практик та підробітків. Інформація, викладена у даній статті стане у пригоді не тільки потенційним кандидатам на навчання за однією зі спеціальностей ІТ та їх батькам, а й поточним студентам, які ще не до кінця розібралися у суті професії та у тому, що належить вивчити у процесі осягнення її азів.

Якій з освітніх структур Польщі віддати перевагу, бажаючи вчитися на IT-фахівця?

У Польщі є воістину великий вибір університетів, що пропонують навчання на ІТ-експерта з доступною платою за навчальний рік. Варто зауважити, що розглядаючи польські університети для придбання освіти будь-якого науково-кваліфікаційного рівня та з будь-якої спеціальності, іноземцям краще віддавати перевагу приватним закладам, оскільки навчання у них не тільки дешевше, але й перспективніше у плані виходу на міжнародний ринок праці. Хоча не можна не визнати, що є й гідні державні університети. Фахівці UP-STUDY рекомендують тим абітурієнтам, які бажають придбати ІТ-спеціальність, звернути увагу на наступні ВНЗ, попри їх форму власності:

  1. Університет Бізнесу у Вроцлаві, де вартість навчання на факультеті «Інформатика» становить 1300 євро з польською мовою викладання.
  2. Університет Вістула у Варшаві, де польськомовна програма обійдеться у 1750 євро, водночас як англійський курс обійдеться 2500 євро.
  3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві, в якому рік навчання коштує €1214.
  4. Вроцлавський Університет Менеджменту — 1094 євро.
  5. Варшавська Академія Громадських Наук — 1714 євро, з відділеннями у Лодзі — €1143 та у Кракові — €1400.
  6. Університет Банкова у Познані — €1488.
  7. Західнопоморський Університет у Щецині — €1357.
  8. Вроцлавська Політехніка, де англомовна програма обійдеться €3000, польськомовна — €2500.

Що належить вивчати студентам будь-якої з ІТ-спеціальностей?

Під час навчання, до речі, не має значення приватна або державна обрана структура, студенти будуть осягати мови програмування, веб-програмування, проектування баз даних. Також вони набудуть знань щодо бездротових та дротових комп'ютерних мереж, цифрових технологій та інших навичок, які прямо або опосередковано пов'язані з інформаційними технологіями. Отримавши диплом бакалавра, а в ідеалі магістра, фахівці цього напрямку не тільки не залишаться без роботи, а й можуть претендувати на посаду з дуже хорошим окладом.

Підсумовуючи, варто зауважити, що фахівці сфери IT матимуть високий попит ще не один рік. Отримати одну з топових спеціальностей можна у запропонованих ВНЗ, оскільки вони пропонують якісну освіту зі справедливою платою.

Крім цього, вже з другого курсу отриманих навичок вистачить для того, щоб отримати хороший підробіток у напрямку, тим самим набуваючи безцінного досвіду.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини