Що слід вивчити абітурієнтові перед записом на курси польської мови у Польщі?

1874
Facebook Twitter
Що слід вивчити абітурієнтові перед записом на курси польської мови у Польщі?

Стаття допоможе учням випускних класів України та не тільки, оскільки ми розповімо про те, що потрібно вивчити перед тим, як записатися на мовні курси у РП.

Університети Республіки Польща вийшли на той якісний рівень, що дозволяє скласти гідну конкуренцію установам освіти Великобританії, Німеччини та інших індустріально розвинених країн. Але у них є явна перевага, адже крім високого рівня навчання, великого вибору спеціальностей, як локальною, так і англійською мовою, вони стягують більш ніж справедливу плату за освітній рік. Зважаючи на викладене, українці, іноземці з країн СНД та молоді люди з інших держав віддають перевагу університетам цієї європейської країни. Як і всюди, у Польщі вчитися локальною мовою значно дешевше, також знання її на високому рівні допомагає комфортніше облаштувати побут та вийти переможцем з будь-якої життєвої ситуації. Але не всі курси однаково хороші. Стаття допоможе учням випускних класів України та не тільки, оскільки ми розповімо про те, що потрібно вивчити перед тим, як записатися на мовні курси у РП.

Питання, на які потрібно отримати відповідь перед вибором курсів польської на її Батьківщині

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу кандидатів на навчання у польських навчальних структурах на те, що для проходження курсів на території країни, краще приїжджати підготовленими (хоча б рівень А1-А2). Без будь-яких мовних навичок, буде складно проводити час на території держави. Якщо говорити про те, щоб приїхати до РП з метою вивчення мови та знайомства з культурою, тоді краще використовувати мовні табори, але це доречно вжити хоча б за рік до вступу в університет. Якщо ми говоримо вже про вибір курсів у Польщі, тоді варто пошукати відповіді на наступні питання:

  • Чи є мовні курси пропозицією, незалежною від структури освіти або знаходяться при одному з університетів?
  • Яким рівнем знання польської повинен володіти кандидат на навчання?
  • Скільки обійдеться проходження всього курсу та яка система оплати?
  • Скільки триває навчання та інтенсивність навантаження?
  • Які документи необхідно надати для реєстрації на заняттях та чи потрібно відкривати довгострокову візу?
  • Де, в яких умовах та скільки обійдеться проживання, харчування, транспорт та додаткові послуги?

Насправді, перелік питань залежить від того, наскільки стурбовані батьки та сильно переживає кандидат. Зважаючи на це, варто зв'язуватися тільки з перевіреними компаніями.

Вивчення польської з центром освіти UP-STUDY

Як говорилося вище, краще закласти хорошу базу в Україні та з нею вже вирушати до країни-баівщини мови. Учні випускних класів, які вступають з центром UP-STUDY, мають можливість не тільки отримати допомогу у виборі університету, спеціальності, а й вивчити польську з найкращими умовами. По-перше, можна вибрати інтенсивність та тривалість. По-друге, вартість у рази нижче, у порівнянні з іншими компаніями, які пропонують послуги, наближені за якістю. По-третє, бувають акції, що дозволяють навчитися абсолютно безкоштовно. По-четверте, бувають пропозиції з вивчення польської від нашої компанії, які передбачають частину навчання в Україні та другу — у Польщі. Таким чином, отримавши хороший старт на Батьківщині, з базовими знаннями польської, Ви вирушаєте до РП, щоб продовжити навчання у природному середовищі.

Підсумовуючи, зауважимо, що у Польщі є багато курсів з вивчення мови для іноземних громадян. Велика частина з них знаходяться при університетах. Проте, найкращим варіантом є закладення основи на Батьківщині, та лише після цього, варто вирушати до Польської Республіки для поліпшення результатів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини