Другий пішов: "Друга група 2014" студентів UP-STUDY вирушила на навчання до Польщі (Фотозвіт)

7268
Facebook Twitter
Другий пішов: "Друга група 2014" студентів UP-STUDY вирушила на навчання до Польщі (Фотозвіт)

31 серпня 2014 чергова група українських студентів від Центру польської освіти UP-STUDY прибула на підготовчий курс польської мови до Варшави та Любліна.

31 серпня 2014 чергова група українських студентів від Центру польської освіти UP-STUDY прибула на підготовчий курс польської мови до Варшави. Як і кожного рокує, ми слідкуємо за комфортом та безпекою дітей, тому наші автобуси завжди від'їжджають до Польщі у супроводі кількох працівників UP-STUDY, разом з ними діти пройшли (поза чергою) державний кордон Україна-Польща.

Отримавши детальні інструкції про заповнення декларацій, кожен з них був персонально довезений до гуртожитку у супроводі наших UP-кураторів, які допомогли з реєстрацією в студентських будинках та провели детальний інструктаж після приїзду.

Цього року продовжує активну роботу наш UP-підрозділ у Польщі. Після приїзду студентам була організована двотижнева адаптаційна програма, яка включала ознайомлення з містом, відкриття рахунку в банку, отримання проїзного документу в транспорті, показ недорогих супермаркетів, закладів харчування, ну і, звичайно, перша зустріч з університетом, його структурою тощо. Представник UP-STUDY розробив для кожного студента маршрути проїзду на громадському транспорті, задля економії часу та коштів, до основних пунктів: університет, гіпермаркет, центр, спортзал і т. д. Нашим пріорітетним завданням є виконання незмінної опції Програми UP-STUDY: допомога та контроль студентів після приїзду до незнайомої країни, де, безсумнівно, можуть трапитися складнощі, з якими студенту допоможе справитися наша UP-команда.

Нам приємно заявити, що цього року ми реалізували розселення дітей в гуртожитки з ціною оренди нижче ринкової, таким чином студент за рік повністю компенсує витрати, які були сплачені за участь у Програмі UP-STUDY. Ми завжди, на кожному етапі, вдосконалюємо Програму, все це робиться заради єдиної мети: щасливі посмішки наших студентів, які прибули на навчання до Польщі.

Щороку, в період довезення дітей на курси та навчання, нам, безумовно, приємно розділити дану радість разом з студентами та їх батьками, які можуть бути спокійні, що їх дитина вирушила вчитися за кордон у супроводі відповідального та надійного партнера — Центру польської освіти UP-STUDY.

Про Програму UP-STUDY →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини