Отримайте знижку 10% на мовний курс у польському університеті

6860
Facebook Twitter
Отримайте знижку 10% на мовний курс у польському університеті

Всі відвідувачі щорічної Міжнародної освітньої презентації "Навчання в Польщі 2016-17" мають змогу отримати знижку 10% на курс польської мови, що буде проходити у Вроцлаві (Польща) перед навчанням в Університеті MWSLiT

Всі відвідувачі щорічної Міжнародної освітньої презентації "Навчання в Польщі 2016-17", що відбудеться у Києві, мають змогу отримати знижку 10% на курс польської мови, що буде відбуватись у Вроцлаві (Польща) перед навчанням в Університеті MWSLiT

Як отримати знижку 10% на мовний курс

Центр польської освіти UP-STUDY є організатором щорічної Міжнародної освітньої презентації "Навчання в Польщі 2016-17" у Києві. Всі відвідувачі, що прийдуть 3 та 4 жовтня, гарантовано отримують купон на знижку 10% на проходження мовного курсу при Міжнародному Університеті Логістики та Транспорту, що розташований у самому серці Європи - у місті Вроцлав.

Деталі курсу польської мови: з 1 серпня 2015 року до 30 вересня 2016 року, кількість годин - 200. Навчання здійснюється за програмою Університету MWSLiT. Стандартна вартість курсу 400 євро*. Для учасників UP-STUDY, які вступають до цього університету на 2016-17 рік навчання - 150 євро*. * - Знижка 10% діє як на вартість у 400 євро, так і на вартість 150 євро. Станом на осінь 2015 орієнтовна знижка у гривнях становить: за вартістю курсу 400 євро - 1000 грн, за вартістю 150 євро - 375 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини