Sabbath Fiction — Fest 2018 у Кельце наближається!!!

5995
Facebook Twitter
Sabbath Fiction — Fest 2018 у Кельце наближається!!!

Любителі широко відомої поп-культури, фентезі та культури Далекого Сходу знову отримають можливість провести виняткові три дні у ринкових залах, повних цікавими та захоплюючими атракціонами.

Сабатська мистецька асоціація та ярмарки Кельце щиро запрошують всіх жителів Республіки Польща та гостей країни на п'яте видання фентезійного фестивалю Sabbath фантастика. Захід відбудеться 17-19 серпня 2018 року в Кельце, Польща. Любителі широко відомої поп-культури, фентезі та культури Далекого Сходу знову отримають можливість провести виняткові три дні у ринкових залах, повних цікавими та захоплюючими атракціонами. Даний захід обіцяє принести багато різноманітності у життя кожного відвідувача. Взяти участь мають можливість: студенти польських університетів, активна молодь РП, люди, тісно пов'язані зі світом фентезі та інші зацікавлені особи. Крім загальних веселощів, учасники зможуть поспілкуватися з експертами напрямків фентезі, зірками кіно та шоу-бізнесу, як локальними, так із іноземними, а також знайти однодумців та поділитися з ними емоціями та враженнями.

Чого очікувати у поточному році?

У 2018 рік, фестиваль фентезі займе ще більш важливе місце на карті подій Польщі, оскільки він є не тільки найбільшою, але і єдиною подією цього типу у даному регіоні. Пенджаб Конвенція та Фестиваль фантастики «Сабат», що проводяться з 2013 року, стали одними із заходів, спрямованих на те, щоб гарантувати незабутній уїк-енд для всіх любителів широко відомої поп-культури. Тема події цього року — подорожі у часі. Серед людей ходять чутки про те, що поєднання двох подій призвело до створення потужного та загадкового розриву у часі на торговому ярмарку у Кельце, який проявляв свою активність виключно у середині серпня. Кожен учасник, під час заходу буде мати можливість повернутися до часів, коли на землі були такі звірі та істоти, як дракони, вампіри або стригої. Люди, які виявлять бажання випередити час, зможуть обійти реальність, перейшовши до неонових кіберпанків та міжзоряних подорожей.

Заходьте до TARDIS або DeLorean, отримаєте Око Агамото або Чейнджер часу. Та це тільки початок! Кожен відвідувач вільний прийти у костюмі, який йому до душі, попри те, стосується він минулого або майбутня, головне — проявити фантазію та перейнятися духом/атмосферою, унікального у своєму роді, фесту.

Що цікавого у програмі фестивалю 2018 року?

Книги, комікси, далекосхідна культура, а також електронні ігри та розваги без електрики — всього лише крапля у морі розваг, які чекають учасників події у столиці Свєнтокшиського воєводства. У п'ятницю, 17 серпня, з'явиться можливість перетнути ворота торгових ярмарків Кельце та почати веселощі, гарантовані Sabbath Fiction Association. Головною перевагою цієї події, звичайно ж, буде різноманітна програма, що складається з безлічі тематичних блоків. Прихильники ігор без електрики зможуть брати сотні столів, віддаючись грі з друзями навіть ночі безперервно. Гравці, що не ухиляються від теперішнього часу, вважаючи за краще гру онлайн, безумовно братимуть участь у численних турнірах з привабливими призами. Лекційні зали будуть заповнюватися під час доповідей ораторів, які прагнуть ділитися своїми фентезійними пристрастями з учасниками.

З'явиться відмінна можливість поговорити та сфотографуватися з улюбленими акторами та іншими гостями, спеціально запрошеними на честь цієї події, де вони також розкажуть про свою роботу під час поточного видання. Попри загальну думку людей, які люблять фантазію — «На з'їзді немає часу спати» — бажаючи відпочити у нічний час, буде можливість розкласти килимок зі спальним мішком у спеціально відведеному залі, щоб відновити енергію на наступний день.

У Кельце з'явиться конкурс косплея, будуть проведені концерти, візьмуть участь письменники, ютюберці та багато інших цікавих подій буде проведено у рамках Sabbath Fiction — Fest 2018 тому не можна упустити дану подію. Встигніть підготуватися, та приємне проведення часу не змусить себе довго чекати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини