Робота вдома: заробляння грошей в інтернеті у 2021 році

1597
Facebook Twitter
Робота вдома: заробляння грошей в інтернеті у 2021 році

За допомогою цієї статті Ви дізнаєтеся про способи заробляння грошей у мережі та зрозумієте, де шукати віддалену роботу, як отримати навички, необхідні для заробітку в інтернеті та чому варто заробляти в окремих професіях.

Студенти польських університетів прагнуть набути досвіду ще під час навчання. Одні відправляються на стажування/практику, шукають інші види діяльності. Іноді, молоді люди приймають рішення на користь роботи в Інтернеті. Попри тип діяльності, таким чином, вдається отримати досвід та поліпшити матеріальне становище. За допомогою цієї статті Ви дізнаєтеся про способи заробляння грошей у мережі та зрозумієте, де шукати віддалену роботу, як отримати навички, необхідні для заробітку в інтернеті та чому варто заробляти в окремих професіях.

Робота дома — 4 способи заробити гроші онлайн

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що робота в Інтернеті може дати Вам можливість заробляти гроші з будь-якої точки світу. Звучить заманливо? Хто не хотів би працювати вдома, при цьому не завдавати шкоди навчанню. Розгляньте детальніше варіанти, щоб вибрати той, який підходить Вам:

  • Співпраця з редакцією. Ви не повинні бути журналістом, щоб працювати віддалено у редакції. Засоби масової інформації скорочують витрати та охоче наймають людей без журналістського досвіду. Співпраця з редакторами може полягати, наприклад, у дослідженнях, тобто у пошуку інформації та даних для статей, або у роботі коректора, тобто у редагуванні та виправлення помилок у текстах. У першу чергу варто набратися досвіду, наприклад, безкоштовно стажуючись у редакції. Ви можете знайти пропозиції віддаленої роботи у групах Facebook, таких, як «Робота у ЗМІ». Також перевірте ресурси wirtualnemedia.pl та grapevinejobs.pl. Ставки для редакції становлять від 1500 до 2500 злотих на місяць.
  • Заповнення та введення даних для опитувань. Це не принесе великого заробітку, але може бути додатковою роботою вдома та способом заробити додаткові гроші на побутові витрати. Особливо, якщо у Вас мало часу, та Ви шукаєте не вимогливого заняття. В Інтернеті Ви можете знайти багато сайтів, що пропонують цей тип співпраці. З ресурсів, які заслуговують на довіру, відзначимо: epanel.pl та myiyo.com. Пам'ятайте, однак, що перед реєстрацією облікового запису потрібно перевірити інформацію та думки користувачів про компанії. Тарифи на проходження опитувань, у залежності від витраченого часу, можуть варіюватися від 50 до 250 злотих на місяць.

  • Переклад текстів. Якщо Ви володієте іноземною мовою, у Вас не повинно виникнути проблем з пошуком роботи в Інтернеті. Як великі корпорації, так і приватні особи шукають перекладачів, тому у мережі багато пропозицій про роботу. Курси для перекладачів можна знайти на таких веб-сайтах, як textem.com.pl та translationacademy.pl. Заробіток буде залежати від кількості переведених сторінок, мовної групи, спеціальності або режиму роботи. Наприклад, Ви заробляєте менше всього, переводячи простий документ з англійської або німецької на польську (у залежності від досвіду від 20 до 35 злотих за сторінку). Ви можете розраховувати на вищу ставку, готуючи спеціалізовані переклади, наприклад, з польської на чеську (близько 60-70 злотих за сторінку). У свою чергу, спеціальний строковий переклад з польської на фінську принесе Вам 120-140 злотих за сторінку.
  • Копірайтер/Творець контенту/SEO написання. Не тільки журналісти можуть заробляти гроші написанням текстів в Інтернеті. Все більше компаній просувають себе в Інтернеті через так званий зміст, тобто навчальні статті для різних блогів та електронних книг. Роботодавці шукають як людей, які пишуть рекламні тексти, так і під SEO (матеріали, оптимізовані для пошукових систем, в основному Google). Ви можете шукати пропозиції копірайтерів на таких веб-сайтах, як LinkedIn або Pracuj.pl, а також на OLX або Gumtree. Роботу SEO та контент-маркетологом пропонує, наприклад, sprawnymarketing.pl.

Підсумовуючи, зауважимо, що роботи у мережі багато. Вона набирає обертів, та дозволяє отримати не тільки гроші та досвід, але, також рекомендації. Це, у наслідку дозволить прикрасити резюме, допоможе виділитися серед натовпу претендентів, підшукуючи довгострокову роботу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини