Різдвяний тур до Польщі 2018

6872
Facebook Twitter
Різдвяний тур до Польщі 2018

Стаття стане в нагоді всім, хто планує провести Різдво 2018 у РП, оскільки, ми розглянемо найвигідніші тури, а також, розповімо про особливості святкування новорічних днів в європейських країнах.

Хто не мріє зустріти Різдво в Європі? Дійсно, таких людей немало, адже, в рідній країні вже все знайомо, кожна традиція дотримана десятки разів, тому, хочеться побачити щось нове, нетривіальне для своєї свідомості. Святкування різдвяних днів навіть в найближчій закордону може стати знаменною подією в житті кожного українця. По-перше, в Республіці Польща святкують католицьке Різдво, що, само по собі незвично для наших співвітчизників. По-друге, в Польщі дуже своєрідне ставлення до сімейних свят такого типу, тому, краще один раз все побачити на власні очі. Стаття стане в нагоді всім, хто планує провести Різдво 2018 у РП, оскільки, ми розглянемо найвигідніші тури, а також, розповімо про особливості святкування новорічних днів в європейських країнах.

Вигідні тури в Польщу на різдвяні свята в 2018 році

Планувати поїздку можна як самостійно, так і з допомогою туристичного агентства. Якщо є досвід планування всіх деталей поїздки за кордон, тоді, скласти попередній маршрут, зарезервувати готель та замовити квитки — не складе труднощів. Варто нагадати, що Європа підписала з Україною домовленість про безвізовий перетин кордону, тому, для короткострокових подорожей з метою відпочинку оформляти візу немає потреби (маючи біометричний паспорт). Бажаючи придбати тур у оператора, спочатку необхідно визначитися з містом/містами, які є охота відвідати. Якщо немає особливих переваг, можна розглянути вже розроблені варіанти та вибрати вподобані, а саме:

1. «Weekend у Варшаві» — триденний автобусний тур, без нічних переїздів, передбачає відправлення в майже кожен четвертий день, аж до 30 грудня. Вартість складає €88.

2. «Краківський вікенд на різдвяний ярмарок». Тур розрахований на три дні, має тільки дві дати вільного виїзду та обійдеться в €88.

3. «Вихідні в Польщі. Краків-Вроцлав. Дрезден». П'ятиденний захоплюючий тур, який дозволяє побувати в різдвяні дні відразу в двох колоритних країнах. Вартість туру €129.

4. «Різдвяні ярмарки...Вроцлав, Берлін, Дрезден». 4 дні під Різдво, за які можна познайомитися з величним містом Вроцлавом, а звідти як рукою сягнути до Берліна та Дрездена подарує безодню відчуттів та новорічний настрій. Обійдеться в €145.

5. «Різдво 2018 у Закопане. (WILLA KURANT)». Для любителів активного відпочинку, що може бути краще, ніж катання на лижах або сноубордах в новорічні дні. Чудовий настрій, Європа на Новий рік, море снігу та позитиву з платою в €310 за 7 днів.

Особливості святкування Різдва та Нового року в Польщі

На відміну від України та інших країн СНД, на Різдво в РП — всі магазини закриті, тому, необхідні закупівлі проводяться завчасно. З вечора 25 грудня та до 27-го, не варто розраховувати на шопінг. У ніч на Різдво, ніхто нікуди не ходить, за святковим столом збираються тільки найближчі люди та подають кращі частування до столу. Свято проводять в спокійній та приємній атмосфері з вдячністю згадуючи минулий рік. У Новорічну ніч все майже навпаки. Люди збираються на центральних площах, на масових гуляннях, веселяться, дивляться святкові салюти та радіють новому року.Отже, проводити свята в Європі — весело, пізнавально та, що зараз важливо, недорого. В РП можна відвідати не тільки пам'ятки, але й побувати на різдвяних ярмарках, розпродажах та інших передсвяткових заходах. Різдво в Польщі 2018 буде незабутнім, і все, що потрібно взяти з собою — невеликий рюкзак, а позитивні емоції будуть забезпечені.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини