Різдвяні дилеми — що купити студенту під ялинку?

5668
Facebook Twitter
Різдвяні дилеми — що купити студенту під ялинку?

У статті фахівці UP-STUDY бажають допомогти тим, хто не знає, що купити для студента, щоб презент приніс радість та гарний настрій.

Коли наближається Різдво, всі ставлять питання, які подарунки повинні бути під ялинкою. Проблеми з вибором подарунків, які підійдуть до смаку одержувачу, трапляються з усіма. Особливо проблематично вгадати, що дарувати такій категорії населення — як студенти. У статті фахівці UP-STUDY бажають допомогти тим, хто не знає, що купити для студента, щоб презент приніс радість та гарний настрій.


У кожного свої індивідуальні потреби, у студентів теж. Як відомо, академічний період — це час, коли молоді люди обтяжені багатьма обов'язками, особливо якщо навчання відбувається за кордоном, адже тоді на них покладено ще більше зобов'язань та рішень. Як підказує досвід, крім університету, учні польських ВНЗ, які все частіше вважають за краще українці, працюють, проходять стажування або практику. Тому варто подумати, що було б корисно для цієї категорії молодих людей. Різдво — хороший час, щоб виконати бажання, підтримати у навчанні або повсякденних обов'язках.

Ідеї ​​подарунків для студентів

1. Книга — завжди відмінний дар. Хороша літературна робота — відмінна та універсальна ідея для подарунка, особливо коли відома тематика та переваги людини, для якого вона купується. Цікавим та практичним подарунком можуть стати словники та енциклопедії, пов'язані з напрямом навчання студента.

2. Годинники, щоб не спізнюватися. Елегантно виглядають на руці, також виконують практичну функцію. Це відмінний подарунок для кожного студента. Крім наручних годинників, можна піднести гаджет з вбудованим будильником, лічильником калорій та контролем режиму сну.

3. Календар (органайзер), щоб студент міг зберегти дати тестів та іспитів. Корисна річ, без якої багато студентів не можуть організовувати час. Він може також виконувати естетичну функцію. Роблячи тверді замітки, знадобиться красива та практична ручка — ще одна ідея для подарунка.

4. Прекрасним подарунком для студента може бути також купівля курсу, наприклад, мовного або іншого, що відноситься до області навчання. Це допоможе при побудові майбутньої кар'єри, як додаткова компетенція, а сертифікат буде збагачувати резюме, коли студент подає заявку на роботу за професією.

Які ще подарунки будуть прийняті студентами з величезною вдячністю?

Ідеї, які можуть полегшити роботу студента або зробити його академічний шлях, є чудовими. Наприклад, це може бути новий, місткий Pendrive або знімний диск. Також буде корисна сумка для ноутбука, щоб носити його на заняття, портфель або нессер. Безумовно, задовільним подарунком буде банк живлення — використання телефону є невіддільною частиною існування студентів. У таких ситуаціях портативна батарея набагато простіше, ніж пошук розетки у ВНЗ.Період навчання у багатьох людей пов'язаний з виходом із сімейного будинку та переїздом до іншого місця, де орендується квартира. Однак у студентській квартирі часто не вистачає багатьох речей, які полегшують повсякденну роботу. Що буде корисним у такому випадку? Наприклад, це може бути праска, міксер або блендер — ідеї для практичного подарунка.

Доречно піднести завзятим кавоманам термос або термокружку, за допомогою якої студент може відправлятися до університету, не залишаючи улюблений напій вдома. Це допоможе витримати довгі години лекцій.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що наведений перелік на цьому не закінчується. Чохол для телефону, який може бути не тільки доповненням до образу, але й рятівним кругом для гаджета — завжди до речі. Також, настільна гра напевно стане у пригоді для студентських заходів. На ринку присутній дуже широкий вибір. Здається, всім подобається грати у так звані Настільні ігри, тому цей подарунок напевно знайде своє застосування не в одному студентському житлі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини