Рекомендації для успішної співбесіди під час вступу

5662
Facebook Twitter
Рекомендації для успішної співбесіди під час вступу

Для деяких людей проходження співбесіди — страшне катування. Зважаючи на це, варто прочитати запропоновану статтю, адже у ній ми розкриємо секрети успішної співбесіди під час вступу до одного з обраних університетів РП.

Для деяких молодих людей, втім, як і фахівців більш зрілого віку, проходження співбесіди — страшне катування. Через підвищену нервозність кандидати на навчання або працевлаштування випускають з поля зору елементарні речі. Багато українців зважаючи на нестабільність на Батьківщині відправляються за кордон у пошуках кращих умов навчання, роботи або проживання. Часто вибір зупиняється на Республіці Польща, оскільки як вищі навчальні заклади, так і підприємства відкривають свої двері для наших земляків, надаючи хороші умови та інші переваги. На шляху до отримання запропонованих перспектив стає співбесіда. Оскільки основна маса українців відправляються до Польщі для отримання якісної освіти, причому вступаючи до приватних ВНЗ, де зарахування відбувається саме за підсумками інтерв'ю, доречно розповісти про те, яким чином його пройти. Зважаючи на це, варто прочитати запропоновану статтю, адже у ній ми розкриємо секрети успішної співбесіди під час вступу до одного з обраних університетів РП.

Топ 5 порад, які допоможуть успішно пройти співбесіду під час вступу до польського ВНЗ

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY, в котрий раз підкреслюють, що українцям доцільніше навчатися у приватних установах освіти Польщі. По-перше, вартість року навчання значно нижче, ніж у державних університетах. По-друге, під час та після навчання приватні структури активно просувають своїх студентів на внутрішній та зовнішній ринки праці. По-третє, потрапити до непублічного ВНЗ простіше, адже не потрібно складати іспити або демонструвати результати зовнішнього національного оцінювання. Потрібно лише пройти співбесіду. Яким чином подолати цей етап? Прислухайтеся до наступних порад:

  1. Складіть перелік потенційних питань та підготуйте на них вичерпні відповіді.
  2. Зверніться за допомогою до друзів або членів сім'ї, розподіливши ролі та відтворивши майбутню ситуацію, тим самим відпрацювати відповіді наяву.
  3. Дізнайтеся додаткову інформацію не тільки про ВНЗ, а й про тих людей, які будуть проводити співбесіду, так Ви зможете привернути їх до себе.
  4. Уточніть, в якому форматі буде проходити інтерв'ю (колективне або індивідуальне). Також важливо розуміти, будуть ставитися питання, які потребують відповіді, або кандидат повинен самопрезентувати свою персону.
  5. Продумайте гардероб, адже правило: «Зустрічають за одягом» — ніхто не скасовував. Залиште строкатий одяг та масивні аксесуари для інших випадків. Тут буде доречно одягнути класику. Найкраще діловий стиль, білий (світлий) верх та чорний (темний) низ — те, що потрібно.

Вступ з центром UP-STUDY для українських кандидатів на навчання у Польщі

Учні випускних класів, які бажають отримати кваліфікацію в одному з обраних університетів Польщі та вибрали в якості помічника компанію UP-STUDY, можуть розраховувати на стовідсоткове зарахування до будь-якого з ВНЗ-партнерів. Наші експерти нададуть підтримку на кожному з етапів вступу, від вибору спеціальності та конкретного університету, до відкриття візи та пошуку місця проживання. Звичайно, кандидатам на навчання потрібно буде проходити співбесіду, але з рекомендаціями від співробітників центру, це не складе труднощів.

Підсумовуючи, зауважимо, вміння проходити інтерв'ю стане у пригоді як майбутнім студентам, так і молодим фахівцям. При вступі з компанією UP-STUDY, кандидати отримають підтримку у цьому питанні. Надалі, студентам польських ВНЗ доречно звернутися до бюро кар'єри (агентства

з працевлаштування), які функціонують майже при кожній структурі, з метою проходження спеціальних тренінгів, котрі навчають правильної поведінки на співбесіді.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини