Рейтинг ВНЗ Європи з економічними спеціальностями. Розглянемо лідерів

8270
Facebook Twitter
Рейтинг ВНЗ Європи з економічними спеціальностями. Розглянемо лідерів

Стаття буде цікава для всіх студентів європейських ВНЗ, а також, для абітурієнтів, які планують освіту за кордоном, оскільки, ми розглянемо провідні університети Європи, в яких можна отримати економічні спеціальності.

Європейські вищі навчальні заклади надають якісні освітні послуги, тим самим, готуючи фахівців, знання яких відповідають вимогам та тенденціям світового ринку. Оскільки, вся освітня система європейських університетів організована відповідно до Болонської декларації, немає суттєвої різниці між процесом навчання. Також, дипломи взаємно визнаються між різними європейськими державами та не вимагають нострифікації. Крім цього, диплом, отриманий в Європі котується в Сполучених Штатах Америки, Канаді та Австралії. Істотну відмінність можна спостерігати в ціновій політиці, в умовах суміщення роботи та навчання, а також, що одне з головних чинників, у вартості супровідних послуг: проживання, харчування, розваг та культурного дозвілля. Стаття буде цікава для всіх студентів європейських ВНЗ, а також, для абітурієнтів, які планують освіту за кордоном, оскільки, ми розглянемо провідні університети Європи, в яких можна отримати економічні спеціальності.

ТОП-5 передових університетів Європи

1. Технічний університет Мадрида в Іспанії — Technical University of Madrid (UPM, Universidad Politécnica de Madrid). Це старовинний ВНЗ з широким асортиментом факультетів, в тому числі має й економічний. Найперші факультети мають понад сто років історії та досвіду. Викладацький склад налічує 3 тисячі кваліфікованих співробітників, які навчають понад 35 тисяч студентів з різних куточків світу.

2. Гамбурзький університет в Німеччині — Universität Hamburg. Бувши досить молодою освітньою структурою, він, тим не менш, позиціюється як великий академічний центр. Пишається шістьма факультетами зі спеціальностями: економіки, права, гуманітарних та соціальних наук, а також інформатики та IT-технологій.

3. Оксфорд Університет у Великобританії — University of Oxford. Почавши своє функціонування ще в 1096 році, ВНЗ дуже популярний як серед резидентів країни, так і серед іноземців, навіть не дивлячись на високу вартість навчання.

Великий вибір спеціальностей, викладацький склад та комфортні аудиторії — сприяють активному розвитку студента як професіонала. Неодноразово був відзначений королівською нагородою.4. Берлінський університет імені Гумбольдта — Humboldt-Universität zu Berlin. У роки його заснування (1810 рік), він носив неформальний титул «матері всіх сучасних університетів». В основному, спеціальності гуманітарної спрямованості, але є й економічні.5. Болонський Університет в Італії — Università di Bologna. Один з найстаріших вищих навчальних закладів у світі, на сьогодні, він пропонує навчання за майже двомастами спеціальностями.

Чому вигідно вибирати польські ВНЗ?

У перерахованих мастодонтів дійсно якісна освіта, але й висока вартість. Навіть у випадках, якщо сама плата за навчальний рік є прийнятною, витрати на проживання, харчування та транспорт будуть непосильними. Польські установи вищої освіти не тільки дозволяють отримати знання, котрі ні на йоту не поступаються в питанні якості, з доступною річною платою, але, також, супровідні витрати будуть в 3-4 рази нижче. Теж саме стосується й переїздів на батьківщину та назад. Якщо виникне бажання повчитися трохи в Америці чи якійсь із європейських країн, існує багато можливостей скористатися програмою міжнародного обміну студентами, які бувають за індивідуальною домовленістю між ВНЗ або з допомогою ERASMUS +.

Отже, вища освіта в Європі завжди якісна, але відрізняється питанням вартості. Рейтингові університети, в основному, мають багату історію та великий досвід викладання, але це не означає, що інші ВНЗ будуть гірше. За рекомендацією фахівців UP-STUDY, українським студентам набагато доцільніше вибирати навчальні структури Польщі, оскільки, витрати порівняно невисокі, якість на належному рівні, та й не сильно помітний мовний бар'єр.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини