Red Bull Futur/io: Ви знаєте, що принесе майбутнє? Покажіть своє бачення!

6471
Facebook Twitter
Red Bull Futur/io: Ви знаєте, що принесе майбутнє? Покажіть своє бачення!

Незабаром наукова фантастика може стати реальністю. Якщо Ви знаєте, як може виглядати майбутнє, візьміть участь у Red Bull Futur/io. Дайте волю своїй уяві!

Незабаром наукова фантастика може стати реальністю. Якщо Ви знаєте, як може виглядати майбутнє, візьміть участь у Red Bull Futur/io. Дайте волю своїй уяві!

«2030 год...» — Ви асоціюєте з початком науково-фантастичного фільму? Бачення майбутнього у Ваших руках. В учасників є 60 секунд, щоб сказати, як буде виглядати світ через дюжину або близько того років. Red Bull Futur/io — це простір, де можна дати волю фантазії. Майбутнє не повинно бути пов'язане з захопленням Землі машинами, котрі мислять. Якщо Ви не боїтеся цього та вважаєте, що технології можуть змінити світ на краще, обов'язково повідомте організаторам про це.

Заходьте на www.RedBullFutur.io сьогодні, та дізнайтеся більше інформації!

Фільми надихають творців нових технологій. Від машин, котрі літають, до 3D-принтерів — ці та інші технічні досягнення ми знали з футуристичних бачень кінематографістів та тепер поступово вводимо у наше життя. Red Bull Futur/io — це місце для новаторів з усього світу, які хочуть допомогти побудувати краще майбутнє.

Автори креативних фільмів матимуть можливість поділитися ідеями з лідерами інновацій з усього світу у Red Bull Futur/io Academy у Лісабоні, Португалія. У березні 2019 року триденна освітня програма з семінарами та бесідами дозволить їм вивчити тему майбутніх сценаріїв та оповідань.

Як подати заявку?

Досить бути старше 18 років та мати ідею. Кандидати повинні представити короткий, максимум 60-секундний фільм, що демонструє їх бачення майбутнього у 2030 році. Детальну інформацію для тих, хто зацікавлений у створенні конкурсного відео, можна знайти на сайті www.RedBullFutur.io. Пам'ятайте, що фільм може бути створений та представлений у команді, але тільки одна людина зможе презентувати команду у Red Bull Futur/io Academy.

Хто може претендувати на звання переможця?

Фільми будуть оцінюватися журі з 10 осіб, до складу якого увійдуть футуристи, новатори, режисери, експерти у галузі кінематографії та творці стрічок світового класу. Будуть розглянуті три критерії:

— наскільки бажана була б ідея, та як вона може вплинути на людство?

— творча розповідь та спосіб донесення захоплюючої історії — наскільки може бути надихаючим запропоноване бачення для інших людей?

— чи буде воно у змозі спонукати людей до дій.

Більша кількість фільмів показують деспотичне майбутнє, в якому технології мають негативний вплив на людське життя або навіть повністю знищує його. На Red Bull Futur/IO основна ідея полягає у тому, щоб відійти від негативного іміджу технологій, представленого у поп-культурі, та замість цього уявити більш позитивне бачення майбутнього. Автори кращих концепцій зможуть розробляти та вдосконалювати їх під керівництвом лідерів інновацій у Португалії. Але це не все! Наприкінці програми, учасники матимуть можливість представити свої остаточні ідеї та поборотися за те, щоб перетворити їх у професійну постановку Red Bull Media House.

Створіть короткий, максимум 60-секундний фільм, перейдіть на веб-сайт Red Bull Futur/io та повідомте про бажане майбутнє у 2030 році. Фаза реєстрації завершиться 10 лютого 2019 року, а переможці будуть оголошені у середині лютого.Не пропустіть цю унікальну можливість стати частиною глобального проекту, при цьому проявивши себе, свої таланти. Даний конкурс є прекрасним шансом розкрити свій особистісний та професійний потенціал, поспілкуватися з однодумцями, налагодити корисні контакти та з весело провести час.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини