«Бути чесним — це хороший спосіб бути» — починається конкурс на хвилинний фільм

7963
Facebook Twitter
«Бути чесним — це хороший спосіб бути» — починається конкурс на хвилинний фільм

Використовуйте законні ресурси Інтернету, не переходьте у піратську мережу та зніміть фільм з відповідним повідомленням! Візьміть участь у конкурсі «Бути чесним — це хороший спосіб бути».

Інтернет — скарбниця творчості. Він пропонує незліченні можливості, охоплює інформацію, дані та файли. Що для користувачів Інтернету є одним з багатьох ресурсів, пропонованих у Мережі, для творців є результатом важкої роботи, та навіть може бути роботою всього життя. Використовуйте законні ресурси Інтернету, не переходьте у піратську мережу та зніміть фільм з відповідним повідомленням! Візьміть участь у конкурсі «Бути чесним — це хороший спосіб бути» та складіть рецепт використання легальних джерел культури. Подивіться свій фільм на 44-му фестивалі польських художніх фільмів у Гдині та отримаєте спеціальну нагороду. Ваш голос у боротьбі з піратством важливий для творців, одержувачів, для всіх резидентів Республіки Польща та світу у цілому.

Нагороджені фільми будуть представлені в якості офіційних рекламних роликів «Правова культура» у рамках освітніх програм, під час культурно-мистецьких заходів, на веб-сайтах, у соціальних мережах «Культура Легальна» (Legalnej Kultury) та у засобах масової інформації.

Неважливо, чи є Ви студентом одного з університетів Польщі факультету кінематографії, любителем або професійним режисером, якщо Вам є що сказати, будь ласка, не мовчіть. Не має значення, чи знімаєте Ви фільм мобільним телефоном, чи будете Ви робити анімацію або використовувати стару 16-мм камеру. Важлива тільки креативність, готовність ділитися своїми думками та поглядами та рефлексія одержувачів — у світлі повідомлення про те, що культура — це інструмент, який змінює світ, досягаючи сердець та умів.

У всіх учасників, попри вікі, статус, сферу діяльності, буде тільки одна хвилина екранного часу, щоб показати відео. Всупереч думці більшості

людей, це дуже багато. Саме стільки тривав фільм братів Люм'єр «Вихід робітників із заводу», з якого у 1895 році почалася історія кінематографа.

Представлені роботи будуть оцінюватися журі Конкурсу короткометражних фільмів на 44-му фестивалі польських художніх фільмів у Гдині, який присудить фінансові та інші матеріальні призи:

  • Перше місце: 5000 PLN та Microsoft Surface Go
  • Друге: 3 тисячі PLN та Microsoft Surface Go
  • III премія: 1,5 тисячі PLN та Microsoft Surface Go

Останній термін подання фільмів — 10 вересень 2019 року.

Фільми, що мають характер авторського твору, можуть бути представлені фізичними або юридичними особами, а також групами художників.

Авторські права на фільми не можуть бути обмежені якимось чином або порушувати авторські та особисті права третіх осіб. Всі матеріали, використовувані у фільмі — наприклад, музика, епізоди, фотографії, книги, ілюстрації, ігри та інші — повинні бути отримані із законних джерел, не обмежувати авторські та особисті права третіх осіб.

У конкурсних фільмах учасники можуть використовувати логотип правової культури та інші матеріали, доступні у прес-службі правової культури.


  • Щоб представити свій фільм, будь ласка, надішліть файл з прикріпленими такими даними:
  • форма заявки, яку можна знайти за посиланням: https://www.legalnakultura.pl/public/formularz2019.pdf;
  • заява учасника проєкту: https://www.legalnakultura.pl/public/oswiadczenie2019.pdf.
  • Всі заповнені форми та конкурсний матеріал може бути переданий звичайною поштою та на електронну адресу конкурсу: film@legalnakultura.pl.

    Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

    Підписатися

    Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

    Пропозиція

    Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

    Закінчується

    Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

    Допомога при самостійному вступі

    Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

    Розрахуйте вартість навчання в Польщі

    Калькулятор вартості

    Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

    Підберіть спеціальність та університет

    Пошук спеціальності

    Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

    ГІД студента Польщі

    Завантажте ГІД студента Польщі

    Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

    • Стипендії та знижки
    • Вартість навчання
    • Необхідний рівень знання польської мови
    • Підтримка студентів
    • Документи необхідні для вступу
    • та багато іншого

    Останні статті та новини