Project Management 2018 !!! Встигніть взяти участь в конференції!

7972
Facebook Twitter
Project Management 2018 !!! Встигніть взяти участь в конференції!

У програмі передбачені лекції, дискусійні панелі, відкриті бесіди та просто приємне проведення часу у колі освічених людей різних сфер діяльності.

Конференція Project Management 2018 — ефективне управління бізнесом є одинадцятим виданням найбільшої конференції з управління проектами у Померанії, організованим Науковим клубом Гданського університету. Тільки у кінці травня та лише у рамках цього заходу, який пройде у місті Сопот, Республіка Польща, у студентів, випускників та активної молоді з'явитися реальна можливість перейняти досвід у експертів з управління проектами. У програмі передбачені лекції, дискусійні панелі, відкриті бесіди та просто приємне проведення часу у колі освічених людей різних сфер діяльності.

Щоб відповідати вимогам ринку, KN Strateg запрошує всіх охочих на конференцію, яка адресована перш за все студентам, випускникам економічних університетів Польщі та молодим керівникам проектів. Високий рівень предметності гарантується участю кращих фахівців у галузі управління проектами. Сфера Project Management, відомі знання якої були визнані Forbes, одна з найбільш бажаних компетенцій на локальному, міжнародному та глобальному ринку праці.

Конференція є обов'язковою для всіх, хто хотів би поглибити свої знання з управління проектами, як базовими, так і спеціальними. Якщо Вам цікаво, як створити команду проекту, керувати портфоліо або використовувати проект як інструмент для реалізації стратегії компанії, Ви не можете пропустити цю подію. Крім цього, живе безпосереднє спілкування з проджект менеджерами, що мають багаторічний досвід роботи, зможе наштовхнути Вас на нові звершення, задумки, ідеї та, хто знає, може через кілька років уже Ви будете виступати в якості запрошеного лектора.

— У перший день, 29 травня 2018 року, будуть запропоновані лекції та дискусійна панель, у ході якої досвідчені керівники проектів будуть стикатися з теорією та з практикою, дозволяючи учасникам вивчати аспекти роботи у галузях, пов'язаних з управлінням проектами.

— Другий день, 30 травня 2018 року, є ідеальною можливістю зіткнутися з проблемами під час семінарів та симуляторів, що проводяться відмінними тренерами та досвідченими координаторами.

До слова, подібні заходи дуже часто проводяться на території Республіки Польща у різних містах. Тільки недавно були проведені конференції з приводу управління проектами у Варшаві, Кракові та Вроцлаві. Різні ініціативні групи, з допомогою однодумців та меценатів організовують конференції, на яких студенти польських університетів, випускники, активні молоді люди та початківці менеджери проектів отримують передові знання та практичні навички у Project Management. Завдяки створеним умовам, під час заходу з'являється можливість розглядати різні варіанти розвитку подій та етапи управління проектами з допомогою змодельованих експертами ситуацій.

Врахуйте, для того щоб бути конкурентоспроможними фахівцям на міжнародному ринку праці, ще під час навчання, студентам університетів Польщі необхідно відвідувати такі та подібні заходи. На різних конференціях, ярмарках та виставках з'являється шанс поспілкуватися з однодумцями, експертами різних областей та потенційними роботодавцями.

Відвідування Конференції з управління проектами є абсолютно безкоштовним. Записи вже почалися, тому поспішайте відзначити себе у списку учасників. Для додаткової інформації переходьте на сайт — /www.kpm.edu.pl або можна відвідати групу у соціальній мережі: www.facebook.com/konferencjapm.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини