Продажі, засновані на цінностях — конференція Lagardère Duty Free Polska

8549
Facebook Twitter
Продажі, засновані на цінностях — конференція Lagardère Duty Free Polska

8 травня поточного року Конференція «Продажі, засновані на цінностях», організована Lagardère Duty Free Polska, пройде у бібліотеці Варшавського університету, Варшава, Республіка Польща.

8 травня поточного року Конференція «Продажі, засновані на цінностях», організована Lagardère Duty Free Polska, пройде у бібліотеці Варшавського університету, Варшава, Республіка Польща. Зустріч адресована не тільки співробітникам компанії, а й студентам локальних університетів, молодим спеціалістам та іншим особам, зацікавленим у тенденціях продажів та їх практичних аспектах. Спеціальним гостем буде Мацей Довбор (Maciej Dowbor).

Чого варто очікувати від цієї масштабної весняної конференції, присвяченої продажам?

На конференції Lagardère будуть розглянуті не тільки питання бізнесу. Серед іншого, експерти розкажуть про використання м'яких навичок у професії продавця та вплив пристрасті на роботу — цей предмет у своїй силовій промові буде представлений Мачеєм Довбором.Серед доповідачів також буде Кшиштоф Лога-Совіньский (Krzysztof Loga-Sowiński), експерт Pasażer.com, що допоможе обговорити питання, пов'язані з новими викликами, з котрими стикається індустрія продажів в аеропортах. Саме він представить специфіку польського ринку.На інших панелях працюватимуть співробітники Lagardère, які презентують події та діяльність, організовані у компанії, поділяться інформацією про грим, моду, а також розкажуть про їх захоплення та втілення у роботі.

Завершальний виступ — «Продажі, засновані на цінностях», який буде практичним резюме конференції — стане доступним завдяки організації Лукаша Джарота (Łukasz Jarota). Він займається стратегічним брендингом роботодавця у GrowHR, є психологом за освітою, експертом у формуванні іміджу роботодавця та просто цікавим оратором, який має передові знання та досвід. У конференції візьмуть участь як співробітники Aelia Duty Free, так і всі, хто цікавиться темою продажів (не тільки в аеропортах). Під час заходу також буде проходити набір нових співробітників. Зважаючи на це, якщо Ви зацікавлені у працевлаштуванні на тимчасових або постійних підставах, або є охота влаштуватися до компанії для проходження стажування, обов'язково варто прихопити з собою резюме. Під час події, буде можливість познайомитися та безпосередньо поспілкуватися зі співробітниками, які займають найрізноманітніші посади. У них Ви дізнаєтеся багато цінної інформації, наприклад, про умови праці, глобальні цілі компанії, корпоративну культуру або очікування потенційного роботодавця.

Карина Судомир-Згола (Karina Sudomir-Zgoła), менеджер з персоналу Lagardère Duty Free Poland, у нещодавньому інтерв'ю, особливо підкреслила, що в Aelia вони вважають, що найбільшу цінність бренду представляють співробітники, від яких залежить якість обслуговування у магазинах компанії. Найчастіше, це неординарні люди, справжні ентузіасти. Ось чому приділяється велика увага навчанню, семінарам та конференціям. Керівництво прагне не тільки розвивати фактичних співробітників, але й залучати кандидатів, у яких є пристрасть. Говорячи про себе особисто, керівництво Lagardère Duty Free Poland заявляє, ми — унікальна компанія, та формула відкритої конференції, в якій братимуть участь люди з зовні, дозволить нам показати цю унікальність. Захід відбудеться 8 травня 2019 року, розпочнеться о 10:00 та триватиме до 16:00.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

10:00 — 10:20 Привітання гостей, початок заходу10:20 — 10:45 Презентація Лагардера: «LTR? LDF — хто ми та що це означає?»: Карина та Агнешка10:45 — 11:15 Слово надасться експертам: «Від пристрасті до алкоголю — розповідь про виняткові напої»: брати Гралевскі (Gralewscy)11:30 — 12:00 «Про пристрасті та захоплення світом косметики»: Паула та Домініка12:00 — 12:30 «Про пристрасті до моди»: Павло та Кася12:30 — 13:15 Перерва на обід13:15 — 14:00 «Авіакомпанія крута — дізнайтеся про це більше» — виступлять експерти з http://www.pasazer.com/ Krzysztof Loga-Sowiński14:00 — 15:00 Енергетична мова «Пристрасть веде нас — та не тільки нас» — Мацей Довбор15:00 — 15:15 Перерва на каву15:00 — 16:00 «Продажі на основі цінностей» — Студія Лукаша Джарота16:00 — 16:10 Кінець конференції

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини