Популярні авіакомпанії, які мають велику мережу з'єднань із вильотом з Польщі

1491
Facebook Twitter
Популярні авіакомпанії, які мають велику мережу з'єднань із вильотом з Польщі

Найпопулярніші перевізники у Польщі, які обслуговують внутрішні та європейські рейси, включають PLL Lot, Lufthansa, WizzAir та Ryanair. Розглянемо кожного з них більш детально.

Вирішуючи подорожувати повітрям, Вам часто доводиться вибирати між традиційними перевізниками та так званими дешевими лініями. Великі та відомі на авіаційному ринку бренди гарантують польоти у найбільші аеропорти Європи та світу. У вартість їх послуг зазвичай включене перевезення зареєстрованого багажу та інші зручності. Природно це обґрунтовує вищу вартість квитка. Звичайно, багато що залежить від бюджету окремого клієнта, а також того рівня комфорту, до якого він звик, тому пропозиція на ринку авіапослуг велика та дозволяє знайти відповідний спектр для кожного потенційного пасажира.

Люди бізнесу не часто переймаються економією на перельоті, скоріше, не бажаючи витрачати зайвий час при проходженні реєстрації, вони віддадуть перевагу бізнес-класу. Але, кажучи про студентів, які люблять подорожувати на вікенди або довші канікули, підкреслимо, що у більшості бюджет обмежений та кожен цент на рахунку. Якщо Вам потрібно лише перебратися з однієї країни до іншої, де Ви плануєте приємно провести дозвілля, свідомо взявши мінімальний комплект речей, тоді лоукостер — те, що треба. Найпопулярніші перевізники у Польщі, які обслуговують внутрішні та європейські рейси, включають PLL Lot, Lufthansa, WizzAir та Ryanair. Розглянемо кожного з них більш детально.

4 головні авіакомпанії, що пропонують доступні квитки на переліт у різні напрямки Європи та світу

  1. PLL LOT: польські літаки-перевізники присутні в основному в європейських аеропортах. Пропозиція LOT Polish Airlines містить рейси до Токіо, Пекіну, Чикаго, Нью-Йорка та Торонто. Це найбільший польський авіаперевізник. Завдяки йому можна не тільки використовувати міжнародні рейси, але й знайти багато внутрішніх з'єднань. У пропозиції PLL LOT існує, наприклад, маршрут між Познанню та Варшавою, що дозволить подолати його за 40 хвилин!
  2. Lufthansa: авіакомпанія Lufthansa була заснована у 1950-х роках. Досі штаб-квартира авіакомпанії знаходиться у Кельні, а її найбільш важливі аеропорти у Німеччині — аеропорт Франкфурта та Мюнхена, відкритий у 2003 році. Авіаносці підтримують зв'язки на європейських маршрутах, вони також присутні у Сполучених Штатах, Азії та деяких африканських країнах.
  3. Ryanair: рейси Ryanair дуже популярні в основному через дешеві квитки. З'єднання, пропоновані цим перевізником, часто виконуються у невеликих аеропортах, розташованих поблизу великих міст. Як, наприклад, Бергамо поруч з Міланом або Жирона замість Барселони, Жуляни, замість Борисполя. На даний час це найбільший європейський перевізник, що пропонує дешеві рейси, який присутній у Польщі з 2005 року.
  4. Wizz Air: Wizz Air — одна з найпопулярніших бюджетних авіакомпаній в Європі. Компанія була заснована у 2003 році та пропонує повітряне сполучення за конкурентними цінами. Вона працює в основному у Центральній та Східній Європі, пропонуючи зв'язки також з Ізраїлем, Грецією або країнами Західної Європи. На даний час Wizz Air пропонує дешеві авіаквитки на 340 маршрутів.

Куди польські студенти найчастіше відправляються з Варшави?

Фахівці UP-STUDY звертають увагу на те, що багато українців, навчаючись у Польщі, віддають перевагу або столичним ВНЗ, або університетам на Заході країни, наприклад, у Вроцлаві, Познані. Говорячи про тих, хто прийняв рішення летіти зі столиці РП, найбільшу популярність мають напрямки до Праги (від 245 злотих), Барселони (від 39 злотих), Парижа (від 149 зл.) та Лондона (від 39). Хоча, для завзятих мандрівників не має значення, з якого міста буде виліт, вони просто шукає дешеві квитки, та оптимально добираються до місця вильоту.

Отже, у Польщі є хороші пропозиції як від вітчизняного перевізника, так і від іноземних компаній. Залежно від того, який рівень додаткових послуг Вам потрібен, вартість квитка буде зменшуватися або збільшуватися. Проте, варто відзначити, що завдяки високій конкуренції, вартість на квитки істотно знизилася, що дозволяє людям будь-якого рівня достатку подорожувати набагато частіше, ніж раз на рік.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини