Популярні фестивалі у Польщі

8202
Facebook Twitter
Популярні фестивалі у Польщі

Багато польських свят супроводжуються різними заходами. Влітку у Польщі проходить велика кількість музичних, етнічних та інших вузьконаправлених фестивалів. У даній статті ми розглянемо одні з найвідоміших.

Фестивальне життя Польщі завжди приваблювало не тільки польську молодь, а й іноземну. Багато польських свят супроводжуються різними заходами. Тому, влітку у Польщі проходить велика кількість музичних, етнічних та інших вузьконаправлених фестивалів.

Після успішно складеної літньої сесії, часто, студенти хочуть відпочити, набратися сил та нових вражень перед наступним навчальним роком.

Найбільш популярним варіантом проведення літніх канікул у студентів є відвідування культурних заходів. У даній статті ми розглянемо одні з найвідоміших на весь світ творчих фестивалів у Польщі.

Найнезвичайніші фестивалі Польщі

Фахівці UP-STUDY рекомендують звернути свою увагу на такі популярні масштабні заходи у Польщі, як:

1. Slot Art Festival — це найбільший п'ятиденний фестиваль альтернативної творчості. Місце проведення фестивалю є старовинний цистерціанський монастир, витриманий у романському стилі. У цьому абатстві, організатори фестивалю постаралися створити майданчик для міжнародного обміну досвідом та унікальну атмосферу для творчих людей. На Slot Art Festival Вам нудьгувати не доведеться, тому що щоденна програма дуже насичена різними семінарами, майстер-класами, лекціями. Кожного дня учасникам пропонується 120 безкоштовних практичних майстер-класів. У Вас буде можливість повправлятися у ліпленні з глини, зробити маску з пап'є-маше, познайомиться з азами малюнка, живопису на воді та каліграфії,

навчитися жонглюванню, ірландським танцям, біт-боксу, плетінню дредів, зануритися у театральне середовище. Також, координатори фестивалю не обійшли стороною й музичну сферу. На всій території Slot Art Festival розташовано 8 сцен, де можна почути як хард-кор, інді-рок, хіп-хоп, так і фолк, акустичну, електронну музику. Крім іншого, на фестивалі знаходиться великий фуд-корт та маленькі затишні лаунж кафе. Основною метою даного заходу є культурний та духовний розвиток молоді, тому алкоголь та хімічні стимулятори заборонені на території Slot Art Festival.

2. Woodstock у Польщі — грандіозна музична подія, яка щороку збирає півмільйона людей, котрі люблять екстремальне проведення часу. Польський Вудсток є місцем, де з'єднуються дві культури — Західна та Східна, тому на фестивалі цілодобово панує неформальна та екзотична атмосфера. Він проводиться у місті Костшин-на-Одері, неподалік від кордону Польщі з Німеччиною. Woodstock проходить 4 дні та є безкоштовним заходом наметового зразка. Потрапляючи на територію Вудстока, Ви побачите калейдоскоп неординарних людей: рокерів, байкерів, іноземців зі всієї Європи, геймерів, католицьких служителів, кришнаїтів та просто молодь у незвичайних нарядах. Щороку, до музичної програми фестивалю включені як мінімум 30 команд. За 22 роки існування Вудстока, на головній сцені були такі відомі групи, як: The Prodigy, Guano Apes, Papa Roach, No Smoking Orchestra, The Stranglers.

Підбиваючи підсумки, ми можемо відзначити, що фестивалі Польщі мають міжнародний рівень підготовки. Вони придбали славу не тільки на території Польщі, а й у всьому Європейському Союзі.

Літній період у РП наповнений великою кількістю масштабних фестивалів. Цінителі мистецтва, музики та театру знайдуть собі до душі культурні заходи, які надихнуть на нові звершення та залишать яскраві враження на все життя. Крім того, фестивалі Польщі — це відмінна можливість завести нові знайомства з людьми з різних країн та ближче познайомитися з менталітетом місцевих жителів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини