Фестиваль Fest наближається — найбільша літня подія у Силезії

5600
Facebook Twitter
Фестиваль Fest наближається — найбільша літня подія у Силезії

Це буде музичний фестиваль, у рамках якого всі присутні зустрінуть найрізноманітніші жанри. Говорячи про артистів, більш ніж 80 відомих зірок підтвердили участь у заході.

Менш ніж через дві доби, 23 та 24 серпня 2019 року, у Силезькому парку у Хожуві, недалеко від Катовіце, Республіка Польща, відбудеться перше видання фестивалю Fest — безпрецедентної події не тільки у масштабах Силезії, а й усієї Польщі. Це буде музичний фестиваль, у рамках якого всі присутні зустрінуть найрізноманітніші жанри. Говорячи про артистів, більш ніж 80 відомих зірок підтвердили участь у заході, причому багато хто з них з-за меж РП, вони приїдуть з більш, ніж 20 країн світу.

Кілька слів про фестиваль, який пройде вперше

У Силезькому парку у Хожуві, який має більш ніж 535 гектарів, відбудеться перше видання фестивалю Fest. Музичне безумство почнеться у п'ятницю, 23 серпня, та триватиме до кінця вихідних. У Силезії буде створено фестивальне містечко, де гості зможуть повеселитися та провести час з друзями, не залишаючи місця. Організатори готують кемпінг з усіма зручностями у найкрасивішій частині парку.

На учасників чекають різні атракціони: Invasia of the Foodtrucks або більш ніж 30 пропозицій кухонь з усього світу; художні майстерні; зона відпочинку або зона моди. У підготовці даного заходу взяло участь понад півтори тисячі осіб, водночас при виконанні оброблення та встановлення необхідних атрибутів для фестивалю будуть залучені 30 художників з усіх куточків країни.

Фестиваль Fest складається з 8 різних сцен — кожна з них буде присвячена зовсім іншому жанру з виділеними декораціями та сценографією. У події візьмуть участь найбільші закордонні зірки — Алан Уокер, Джейден Сміт, Дует Disclosure, Metronomy та Wu-Tang Clan, а також польські артисти — Павло Домагала, Сарса, Дар'я Зав'ялов, група Туліа, Наталя Шредер, Органек та Мері Спольскі. Всі виступи будуть своєрідним «частуванням» для шанувальників аудіовізуальних вражень. Організатори заявляють, що будуть присутні спеціальні світлові та звукові ефекти, а також вогняні шоу, які можна порівняти з відомими напередодні Нового року.

Купи квиток сьогодні!

Квитки на фестиваль Fest доступні для продажу. Щоб побачити всіх 80 артистів, учасники повинні купити дводенний пропуск, який доступний в «останньому дзвонику» за 289 злотих, водночас одноденні квитки обійдуться у 179 злотих. Також в охочих молодих людей, а також громадян та нерезидентів більш шанованого віку є можливість вибрати варіант з пропусками до кемпінгу, що коштує 100 злотих, який дозволить веселитися у зоні фестивалю понад 50 годин.

Квитки можна придбати на сайті www.festfestival.pl та у касах Empik-квитки, Going, ebilet.pl, Eventim.pl, а також у торгових точках empik, Saturn Polska та MediaMarkt Polska.

Як дістатися до місця проведення події?

  • Кілька трамвайних ліній досягають району Сілезького парку: T6, T11, T19 — Хожув зупинка Stadion Śląski; T23, T10, T11 — зупинка Хожув, Stadion Śląski Pętla Zach.
  • Поруч з Силезьким парком проходить кілька автобусних маршрутів: 23, 51, 138, 673, 674 — зупинка Osiedle Tysiąclecia Ułańska. 6, 98, 883, 803N, 840N — автобусна зупинка Chorzów AKS.

Які речі не можна приносити на територію проведення заходу?

Забороняється приносити Селфі палиці, штативи, дрони, великі парасолі з загостреними металевими або дерев'яними кінцями, а також скейтборди, ховерборди, ролики та інші двоколісні транспортні засоби. Учасники фестивалю можуть взяти з собою невелику складану парасолю. Організатори хотіли б повідомити, що фестиваль не терпить людей, які споживають п'янкі речовини. Інші предмети, внесення яких на територію фестивалю заборонено, вказані у правилах заходу.

Більше інформації: www.festfestival.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини