ВІТАЄМО З НОВИМ РОКОМ! Актуальні пропозиції від UP-STUDY для вступу за кордон у 2019 році

8587
Facebook Twitter
ВІТАЄМО З НОВИМ РОКОМ! Актуальні пропозиції від UP-STUDY для вступу за кордон у 2019 році

Зима, пухнастий сніг, піднесений настрій у всіх, від малюків, до людей поважного віку, та цього чарівного часу центр польської освіти UP-STUDY поспішає привітати всіх студентів та абітурієнтів установ вищої освіти Республіки Польща.

Зима, пухнастий сніг, піднесений настрій у всіх, від малюків, до людей поважного віку, та цього чарівного часу центр польської освіти UP-STUDY поспішає привітати всіх студентів та абітурієнтів установ вищої освіти Республіки Польща, їх батьків та близьких людей, громадян України та жителів інших куточків, які цікавляться роботою нашої компанії з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим. Від щирого серця бажаємо Вам досягти намічених вершин, розкрити свій внутрішній та професійний потенціал, відбутися на обраному терені, знайти точку рівноваги, стати щасливими та вірити у краще, світле майбутнє, яке можна створити власними руками. Як говорить народна мудрість: «Куй залізо поки гаряче», тому потрібно будувати безхмарне майбутнє вже зараз, та його основною запорукою може стати якісний європейський диплом, отриманий в одному з престижних польських університетів. Зважаючи на це, рекомендуємо детально ознайомитися з актуальними акціями від нашої компанії.

Чинні пропозиції від UP-STUDY, що дозволяють вступити до Польщі на вигідних умовах у 2019 році

Центр UP-STUDY опікується про українців, які бажають отримати якісну освіту, через що, компанія за власною ініціативою або з ВНЗ-партнерами майже постійно пропонує взяти участь у різнотипних акціях, що сприяють економії. Надаємо Вашій увазі наступні пропозиції, доступні на ексклюзивних правах тільки студентам, що вступають з нашою компанією:

Знижка у розмірі 50% на навчання у Польщі — UP-STUDY розігрує 35 ексклюзивних грантів. Суть полягає у тому, що абітурієнти, котрі подають документи у період вступної кампанії 2019-2020, мають унікальну можливість завоювати стипендіальний грант, що покриває половину вартості першого навчального року.

Пропозиція поширюється на всіх клієнтів нашої компанії, які подають документи до одного з шести обраних університетів, попри мову викладання та обраний факультет.

— «Швидкий вступ — 3490 грн (€ 110)» — Дешевше, ніж вступати самостійно! Скористатися цією пропозицією можна звернувшись до одного з наших 28-ми представництв, де Ви отримаєте не тільки переклад всіх необхідних документів, а й гарантоване зарахування до одного з престижних та обраних університетів Вроцлава, Варшави, Познані, Лодзі, Щецина або Ольштина. Звертаємо увагу на те, що це разова опція, яка передбачає лише переклад та зарахування, без права претендувати на допомогу у пошуку житла, відкритті візи або інший спектр послуг компанії.

— «Вступай з другом за півціни». Назва акції говорить сама за себе, якщо Ви прийняли рішення вступати до одного з університетів Польщі, при цьому звертаєтеся до будь-якого з представництв разом з другом, який має аналогічний намір, тоді кожен член тандему має можливість отримати пакет «Все включено» за половину вартості. Зверніть увагу, що друзям не обов'язково вступати до одного міста, ВНЗ або на аналогічний факультет, що розширює можливості та горизонти.Підсумовуючи, особливо підкреслимо, що Новий Рік, як і попередній, для студентів польських університетів буде насиченим, цікавим та захоплюючим у плані університетської та позавузівської діяльності, а також непередбачуваним, у контексті можливостей, що відкриваються. Якщо Ви ще не встигли вступити до одного з обраних установ освіти Польщі, варто звернутися до наших представництв.

У будь-якому з відділень, фахівці UP-STUDY нададуть вичерпну інформацію щодо терміну дії запропонованих акцій та їх умов, допоможуть визначитися з містом, ВНЗ та факультетом, та запропонують повний спектр додаткових послуг. Вам, у свою чергу, залишиться лише пакувати валізи та готуватися до зустрічі зі світлим майбутнім у Новому 2019 році.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини