Попереду нас «Krzywe Uro — Party&Arty» — 6 років з дня народження CRZ Krzywy Komin

7012
Facebook Twitter
Попереду нас «Krzywe Uro — Party&Arty» — 6 років з дня народження CRZ Krzywy Komin

«Krzywe Uro — Party[&]Arty» — це енергійний захід, сповнений цікавими подіями протягом усього дня! Ознайомтесь з програмою події 2019 року!

Весна — це просто веселощі, танці та насолода сонцем! До цього всього організатори додадуть мистецтво, дизайн, майстер-класи з філософії «Do It Yourself» та електроакустичну музику у необмеженій кількості! 11 травня 2019 року CRZ Krzywy Komin у Вроцлаві відзначає шостий рік своєї роботи. «Krzywe Uro — Party[&]Arty» — це енергійний захід, сповнений цікавими подіями протягом усього дня! Ознайомтесь з програмою події 2019 року!

Приготуйтеся до відмінного музичного застілля! Організатори нададуть велику дозу багатих звуків, фанк ритмів та імпровізацій у своїх кращих проявах. Унікальні звуки будуть витікати на 100% з вінілу. Художнє виконання буде забезпечено найактивнішою групою мікшерів на вертушках — SKIP PROOF SCRATCHERS, заснованою dj Skipless та dj Endless. У програмі скімч сесія, грамофон та бейджагл вітрина.

Відвідувачі Центру зможуть скористатися низкою творчих майстерень. Вишивка, косички, макраме, 3D-моделювання, 3D-друк, пошиття одягу, столярні, комп'ютерні та фотографічні майстерні — це лише деякі з пропонованих видів діяльності. Крім того, екологічні ініціативи — лекція з бджільництва, «Навчальна пасіка». Знову буде розпочато кампанію Green Green #3, на цей раз під гаслом «Насправді». Справа береться у руки організаторів, буде прикрашений весь район. Будуть посадки рослин різними візерунками, а також захоплення від квітів! Приходьте зі своїми рідними та членами родини! Підставка, лійки, лопати, привітальні граблі. Збір на площі Макса Борна (Maxa Borna)!

Погляньте на себе як «у дзеркало». Всі зацікавлені молоді люди та громадяни, а також гості столиці Силезії запрошуються на зустріч з мистецтвом під час вернісажу виставки, створеної студентами скляного штабу Академії мистецтв імені Євгеніуша Гепперта у Вроцлаві. Повірте, Вам вдасться побачити приголомшливі вітражі та інсталяції зі скла, які зігріють та запам'ятаються надовго!Там буде багато атракціонів для дітей. Для маленьких дослідників буде підготовлено безліч еко-заходів, у тому числі перетворення тварин у сіно в абсолютно абстрактному стилі. Також буде додана класна класика: гра на тротуарі, хула-хоп та те, що фантазія принесе.Тримайте пальці схрещеними для гарної погоди! У сонячній атмосфері буде можливість набагато цікавіше провести пікнік! Будуть розкладені шезлонги, парасольки та в атмосфері відпочинку до вечора, всі присутні зможуть насолоджуватися кулінарними пропозиціями продовольчих вантажівок. Весь день гратимуть: DJ Marcin Ryszka, DJ Zrywenchii/Trap Door/Opole та команда SKIP PROOF SCRATCHERS, а наприкінці події передбачається танцювальна вечірка під зірками!Для прийняття участі у майстер-класах обов'язкова реєстрація через веб-сайт: www.krzywykomin.pl.Набір персоналу розпочнеться найближчим часом!

Програма заходів

11.00-14.00 — Візуалізація у BlenderI, семінар

12.00-14.00 — Світ у синьо-ціанотипових майстернях, семінар

12.00-14.00 — LunchBoxes, семінар

12.00-14.00 — Весняний семінар плетіння макраме — квіти, семінар

12.00-14.00 — Sianotwory — EKO ігри для дітей та семінари без запису

12.00-15.00 — «Насправді»|утилізація рослин

12.00-16.00 — Ремонт та меблі, семінар

12.00-17.00 — вишивальні майстерні, Nadodrze — мобільна настінна вишивка та фрески

13.00-15.00 — Майстерні та вишивки, семінар

14.00-18.00 — Звуки вінілу|коротка сесія

14.30-18.30 — MS Excel для початківців, семінар

15.00-17.00 — Сімейний семінар плетіння вінків

15.00-17.00 — 3D друк, семінар

15.00-17.00 — Альо вузол! Плетіння макраме звичайне явище

15.30-17.00 — Навчальна Пасіка. Бджільництво, возз'єднання сім'ї

17.00 — Національний капусник|відкриття

18.00-19.00 — фоно Jam|SHOW

19.00-19.30 — Beatjuggle вітрини|SHOW

19.00-22.00 — Dance Party

Дата: 11.05.2019

Час: 12: 00-22 00

Місце: CRZ Crooked Димохід, вул. Дюбуа 33-35 (Dubois), Вроцлав

Вхід вільний

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини