Польсько-китайські дослідження в університеті природничих наук у Вроцлаві

6224
Facebook Twitter
Польсько-китайські дослідження в університеті природничих наук у Вроцлаві

Поєднання навчання та подорожей можливо? У Вроцлавському університеті наук про навколишнє середовище та життя мрії збуваються, досить бути сміливим.

Поєднання навчання та подорожей можливо? У Вроцлавському університеті наук про навколишнє середовище та життя мрії збуваються, досить бути сміливим. Польсько-китайські дослідження у цьому університеті дають можливість вчитися за обраною спеціальністю, поїхати до Китаю, встановити цікаві контакти з китайськими студентами та, у майбутньому, знайти роботу у міжнародному робочому середовищі.

Як це виглядає на практиці?

Ви можете вибрати одну з трьох польсько-китайських спеціалізацій, таких, як «Китайські та польські традиції у формуванні ландшафту» у галузі ландшафтної архітектури, «Передові технології у китайському та польському садівництві», а також «Управління тваринництвом — китайські та європейські умови». Польсько-китайські спеціалізації вибираються на другому рівні навчання.Розглянемо спеціальності більш детально:

1. «Китайські та польські традиції у формуванні ландшафту» (Chinese and Polish tradition in shaping of the landscape). Навчання кандидатів спеціальності відбувається на факультеті інженерної екології та геодезії та доступно для придбання другого освітньо-кваліфікаційного ступеня. Обов'язкові предмети: англійська мова — наука та технологія (електронне навчання), історія та теорія формування простору в Європі, картографія та просторові інформаційні системи, формування сільських районів в Європі.

Практика — 2 семестр, міський пейзаж, відновлення сільського ландшафту у Китаї, дендрофлора у міському просторі (електронне навчання), техніка малювання (електронне навчання). Предмети на вибір: соціальні аспекти формування міського ландшафту, формування лікувального середовища, історичне зміцнення у ландшафті.

2. «Передові технології у китайському та польському садівництві» (Advanced Technologies in Chinese and Polish Horticulture). Ця пропозиція для кандидатів зі званням інженера з садівництва. Обов'язкові предмети: математична статистика та методи дослідження, знайомство з Китаєм та Польщею (знайомство з ситуацією у Китаї для польських студентів та польської для китайців), маркетинг плодоовочевої продукції, нові розробки в області генетики та селекції садових рослин, вдосконалене садівництво, спеціальні теми на садівничому розвитку науки та техніки, комплексна практика модернізації садівничого виробництва, спеціальні теми з проектування розташування садового заводу.

3. «Управління тваринництвом — китайські та європейські умови» (Animal production management — Chinese and European circumstances). Дана спеціальність доступна для 2-го ступеня зоотехніки на факультеті біології та тваринництва. Це унікальна можливість отримати міжнародний досвід, дізнатися про нову культуру та традиції, порівняти раніше отримані знання з дійсністю. Обов'язкові курси: математична статистика, нові розробки в області генетики тварин та селекції, сучасні системи та методи годівлі тварин, ергономіка у тваринництві. Також передбачається факультативний курс з методів дослідження тварин, сучасних системах виробництва тваринницької продукції, іноземних мов, продукції тваринництва та багато іншого.Навчання триває 4 семестри — воно проводиться виключно англійською мовою. У кожного студента буде два промоутера — один з Польщі, а інший з Китаю. У першому семестрі студенти навчаються на території Республіки Польща, у другому — китайські студенти практикують у Польщі, а польські учні ВНЗ у Китаї. На третьому академічному періоді — всі майбутні фахівці знаходяться у Китаї, а на четвертому — кожен студент може визначитися з місцем навчання. Випускники отримують дипломи про закінчення двох університетів: Вроцлавського університету природничих наук та наук про життя, а також Сільськогосподарського університету Хунани у Чанши.

Набір триватиме до 13 лютого 2019 року.Більш детальну інформацію можна знайти за адресою: http://www.rekrutacja.upwr.edu.pl/oferta/73011/studia_z_podwojnym_dyplomowaniem.htm

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини