Дуальне навчання у Польщі: практика покриває вартість навчання

9359
Facebook Twitter
Дуальне навчання у Польщі: практика покриває вартість навчання

Студентські роки — найяскравіший період життя, протягом якого Ви постійно дізнаєтесь щось нове, робите свій перший вибір, перші помилки, розширяєте свій кругозір.

Студентські роки — найяскравіший період життя, протягом якого Ви постійно дізнаєтесь щось нове, робите свій перший вибір, перші помилки, розширяєте свій кругозір, дізнаєтесь про можливості, які перед Вами відкриваються, а ВНЗ займає центральну роль у цьому тривалому процесі пошуку себе.

MWSLIT ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ БЕЗКОШТОВНОГО НАВЧАННЯ

MУЛіТ як перший ВНЗ в Нижній Сілезії йде на зустріч потребам студентів, роблячи для них здобуття освіти більш різноманітним та професійним і пропонує дуальну форму навчання, яка об’єднує процес навчання з отриманням практичного досвіду. Під час такої інтегрованої системи дуального навчання студент протягом трьох днів (понеділок — середа) відвідує академічні заняття, а наступні два дні (четвер — п'ятниця) виділяються на проходження практики та отримання досвіду роботи в найбільших компаніях галузі TSL. Проходження практики або стажування оплачуються, а місячна заробітна плата є не нижча, ніж оплата за навчання.

На момент переходу на дуальне навчання студенти вже володіють достатнім рівнем теоретичних знань, завдяки яким можуть легко знайти собі практику в бажаній галузі. Навчаючись в університеті логістики і транспорту, студенти матимуть змогу часто контактувати з різними роботодавцями, і як результат ознайомитись з функціонуванням фірм зсередини, розглянути плани розвитку, вимоги для кандидатів. Це унікальна можливість набути цінний досвід без відриву від процесу навчання. Такий шанс завчасно ознайомитись з очікуваннями, які ставить перед випускниками ринок праці, випадає далеко не кожному. ВНЗ спільно з партнерськими фірмами організовують навчальну програму так, щоб практика проходила згідно з обраним напрямком навчання, тому, опанувавши теоретичні знання своєї спеціальності, Ви матимете змогу одразу закріпити їх на практиці.

Реєстрація на дуальне навчання

Вже під час другого семестру навчання студенти можуть піти в деканат та дізнатися, яким чином можна продовжити навчання на обраному напрямі, але вже на дуальній формі. Університетом Логістики і Транспорту виділяється 80 місць на дуальну форму навчання для своїх студентів. Процес рекрутації на дуальне навчання аналогічний до процесу рекрутації на 1 ступінь стаціонарного відділення на напрямі Логістика та Транспорт. Під час дуального навчання студент має можливість самостійно обрати фірму, в якій хотів би проходити стажування.Дуальне навчання можливе на наступних напрямках:— Логістика: стаціонарне відділення, ступінь бакалавра— Логістика: стаціонарне відділення, ступінь інженера— Транспорт: стаціонарне відділення, ступінь бакалавра

Дуальне навчання можливе на наступних напрямках:
— Логістика: навчання І ступеня, стаціонарне відділення, ступінь бакалавра— Логістика: навчання І навчання, стаціонарне відділення, ступінь інженера— Транспорт: навчання І ступеня, стаціонарне відділення, ступінь бакалавра

Додаткові можливості: стипендія, практика у Китаї

Для особливо старанних та сумлінних студентів є декілька наступних переваг:— МУЛіТ виділяє ректорську стипендію за високі досягнення в навчанні. Але тут є певні вимоги: по-перше, Ви повинні мати карту побиту, по-друге, Ваш середній бал за рік має складати не менше 4,3 з 5. В цьому випадку Ви маєте всі шанси отримувати стипендію від 400 злотих щомісячно і таким чином повністю покрити витрати на навчання.— Щороку найкращі з найкращих мають можливість поїхати в Китай на навчання завдяки співпраці Університету Логістики і Транспорту з Технологічним Університетом в Нінбо. Після закінчення 1 курсу, закривши сесію з високими балами з усіх предметів, Ви можете поїхати на 1 семестр навчатися по програмі обміну, і плата за навчання буде такою ж, скільки Ви платите в МУЛіТі, і при цьому Ви також можете отримувати стипендію близько 3600 злотих за семестр. На проживання доведеться витрачати лише близько 200 злотих в місяць. Ви не тільки познайомитесь з абсолютно протилежною нам культурою, способом життя, обзаведетесь новими цікавими знайомствами, а й матимете змогу удосконалити свою англійську мову, оскільки навчання буде проходити саме англійською.

Якісне оволодіння теоретичним матеріалом на заняттях є дійсно важливим та необхідним, але в майбутньому цінним для роботодавця Ви будете лише маючи за плечима певний досвід роботи, професійні уміння та навички, якими ви оволоділи паралельно процесу навчання, і такі характеристики будуть виділяти Вас з-поміж інших кандидатів. Теорія без практики — ніщо, тому не бійтеся проявляти ініціативу та братися за все, що Вам пропонують, тим паче Університет Логістики і Транспорту створює для цього всі сприятливі умови і навіть більше.

— щороку, найкращі з найкращих мають можливість поїхати в Китай на навчання, завдяки співпраці Університету Логістики і Транспорту з Технологічним Університетом в Нінбо. Після закінчення 1 курсу, закривши сесію з високими балами з усіх предметів, Ви можете поїхати на 1 семестр навчатися по програмі обміну, і плата за навчання буде такою ж, скільки Ви платите в МУЛіТі, і при цьому Ви, також, можете отримувати стипендію близько 3600 злотих за семестр. На проживання доведеться витрачати лише близько 200 злотих в місяць. Ви не тільки познайомитесь абсолютно з протилежною нам культурою, способом життя, обзаведетесь новими цікавими знайомствами, а й матимете змогу удосконалити свою англійську мову, оскільки навчання буде проходити саме англійською.

Якісне оволодіння теоретичним матеріалом на заняттях є дійсно важливим та необхідним, але в майбутньому, цінним для роботодавця Ви будете лише маючи за плечима певний досвід роботи, професійні уміння та навички, якими ви оволоділи паралельно процесу навчання, і такі характеристики, які будуть виділяти Вас з поміж інших кандидатів. Теорія без практики — ніщо, тому не бійтеся проявляти ініціативу та братися за все, що Вам пропонують, тим паче Університет Логістики і Транспорту створює для цього всі сприятливі умови, і, навіть, більше.

ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НЕОБХІДНО НАДАТИ ПРИ ОФОРМЛЕННІ:

  1. П’ять фотографій 3,5х4,5см;
  2. Прописка (або тимчасова прописка) на території Польщі чи договір оренди житла;
  3. Ксерокопія сторінок закордонного паспорту (3 шт.) – всі сторінки, де є помітки;
  4. Виписка з рахунку польского банку (сума на рахунку має бути не менше 10 000 польских злотих);
  5. Страховий поліс (якщо страхування зроблено не в Польщі, то потрібен переклад польською мовою + переклад, завірений у нотаріуса);
  6. Підтвердження з університету, що Ви дійсно є студентом Вузу;
  7. Квитанція про оплату за навчання в університеті;

  8. Квитанція про оплату державного збору у розмірі 340 польских злотих;
  9. Квитанція про оплату карти побиту – 25 злотих.

  10. Студентський квиток та його копія.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини