Польська мова за 4 тижні? Скільки потрібно часу для повноцінного освоєння мови?

20668
Facebook Twitter
Польська мова за 4 тижні? Скільки потрібно часу для повноцінного освоєння мови?

У даній статті ми поговоримо детально про те, скільки потрібно часу для повноцінного освоєння польської мови та про інші важливі при вивченні деталі.


У XXI столітті, коли інформація втрачає свою актуальність зі швидкістю світла, з'являються нові технології, передові методики у кожній зі сфер життєдіяльності, люди прагнуть йти в ногу з часом та швидко набувати нових навичок. У гонитві за швидкістю, як споживачі, так і представники товарів або послуг забувають про питання довговічності та якості. З навчанням іноземним мовам справи йдуть так само. Щоб отримати максимальну кількість учнів, мовні курси, школи або репетитори обіцяють навчити будь-якої мови всього за один місяць. Тим більше якщо це мова з нашої мовної групи. Але, фахівці UP-STUDY рекомендують ставитися до таких заяв з обережністю. У даній статті ми поговоримо детально про те, скільки потрібно часу для повноцінного освоєння польської мови та про інші важливі при вивченні деталі.

Як краще вчити польську мову та скільки часу для цього необхідно?

На сьогодні, коли українцям стало дуже вигідно розвиватися на території Республіки Польща, будь то у напрямку вищої освіти, ведення підприємництва або відкриття власного бізнесу, з'явилося багато пропозицій від шкіл та мовних курсів. Всі вони навперебій віщають, що Ви вже через 4 тижні заговорите на цій схожій до української мові. Будьте пильні, адже для придбання навичок рівня В2 потрібно від 6 до 9 місяців старанних занять. Залежно від цілей вивчення, люди вибирають самонавчання, послуги репетиторів або мовні курси. Експерти центру польської освіти UP-STUDY рекомендують кандидатам на здобуття вищої освіти в одному з університетів Польщі віддати перевагу спеціалізованим курсам. Вони допоможуть не тільки придбати необхідний рівень знань, а й отримати сертифікат, котрий підтверджує навички. До речі, дуже часто наша компанія пропонує акції, за якими можна оволодіти польською за низькою вартістю або зовсім безкоштовно.

Що стосується самостійного вивчення, то за 4 тижні Вам може вдасться вивчити алфавіт, та краще це робити з допомогою аудіо або відеоуроків, а також вивчити кілька слів та словосполучень, але не більше. Навчаючись за підручними посібниками, головне — систематичність, самодисципліна та правильно підібрана інформація. При отриманні вихідних навичок, потрібно продовжувати, читаючи пресу, книги, ведучи листування польською та практикуючись з носіями мови.

Як правильно вибрати мовні курси/школу?

Є кілька критеріїв, яким повинна відповідати мовна школа, щоб учень зміг досягти бажаного результату, та серед них:

1. Наявність позитивних відгуків від колишніх учнів, а також великий стаж роботи у наданні послуг такого роду.

2. Викладацький склад, який включає й носіїв мови.

3. Наявність сертифікатів, що підтверджують кваліфікацію обраної школи.

4. Передові методи вивчення та програми, які розробляються з урахуванням індивідуального графіка та особливостей.

5. Ідеальне поєднання між вартістю навчання та якістю викладання.

6. Можливість попрактикувати розмовні навички прямо на території Польщі (в ідеалі, це найкраща пропозиція).

З вищевказаної інформації випливає, що польську, як і будь-яку іншу іноземну мову не можна вивчити за такий короткий проміжок часу, як 4 тижні. Це ревна праця, яка вимагає систематичності, відповідального підходу та часу. Оптимальний термін, за який учень зможе вільно висловлюватися, розуміти та навіть думати польською — це 6-9 місяців, в залежності від приділеного часу та здібностей.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини