Подорожі та робота — зустріч для підприємців у WSB

5760
Facebook Twitter
Подорожі та робота — зустріч для підприємців у WSB

Подорож не повинна бути виключена з ведення власного бізнесу. Дізнайтеся, де почати свій власний онлайн-бізнес та як ним управляти, попри те, де Ви знаходитесь.

Подорож не повинна бути виключена з ведення власного бізнесу. Дізнайтеся, де почати свій власний онлайн-бізнес та як ним управляти, попри те, де Ви знаходитесь. Міхал Сплавський — експерт з електронної комерції, власник Domeny.tv. надасть всю необхідну інформацію. Зустріч відбудеться 18 березня 2019 року в Університеті Банківської справи у Вроцлаві.

Зустріч ПТ «Як налаштувати онлайн бізнес? Подорожуй та працюй!» адресована всім тим, хто планує створити свою власну компанію у мережі. Підприємці дізнаються, з чого почати роботу в індустрії електронної комерції, більш досвідчені стартапи отримають поради про те, як розвивати бізнес, попри те, в якій точці світу вони знаходяться.Гостем заходу стане Міхал Сплавський, який понад 17 років активно працює у сфері електронної комерції, є власником польських брендів Domeny.tv та MSERWIS та любителем подорожей. Він поділиться своїми знаннями та досвідом, а також відповість на наступні питання:

— Мій онлайн-бізнес — з чого почати?

— Що Вам потрібно, щоб зайняти своє місце в Інтернеті?

— Що дійсно потрібно робити у своїй роботі?

— Як створити свій стартап в якості великої компанії, а не як робоче місце?

— Як підготуватися до поїздки, щоб позаду Вас не було небезпек?

— Довга поїздка — це свято або делегація?

— Як дистанційно керувати бізнесом з іншого боку світу?

— Як безпечно користуватися Інтернетом за кордоном?

Як безпечно провести свою відпустку?

Друга частина зустрічі «Як безпечно провести відпустку» буде проведена Мартіном Пілешеком, лектором та експертом WSB у Вроцлаві, керівником наукової мережі SafeITNet, системи та інформаційної безпеки, автором керівництва «Будь безпечний у цифровому світі. Керівництво з ІТ для всіх» (Helion 2018). Будуть підняті питання:

1. Чи потрібно брати з собою обладнання для відпустки?

2. Як користуватися смартфоном?

3. Безпечні платежі та бронювання.

Захід є ще однією ініціативою студентів з Мережі ITIT, систем та інформаційної безпеки SafeITNet, що діють у Банківській школі у Вроцлаві.

Як взяти участь у події?

Зустріч відбудеться 18 березня 2019 року о 17:30 у WSB у Вроцлаві на вул. Фабрична 29-31, аудиторія 110, корпус А. Вхід вільний. У зв'язку з обмеженою кількістю місць, записи через онлайн-форму обов'язкові: https://www.wsb.pl/wroclaw/biznes-online.

Коротка інформація про ораторів та їх досягнення

Міхал Сплавський — підприємець та власник польських брендів Domeny.tv та MSERWIS. Експерт з електронного бізнесу. Він веде власний бізнес на ринку електронної комерції, спеціалізуючись на реєстрації доменів у всьому світі, продажу послуг хостингу та SSL-сертифікатів, а також розробці веб-додатків. З 2015 року він інтенсивно розвиває свій міжнародний бренд Dotinum, реалізуючи міжнародні програмні проекти. У своїх бізнес-стратегіях, він приділяє велику увагу сучасним рішенням для електронного маркетингу. Випускник Економічного університету у Вроцлаві, вчиться за програмою MBA у Лазарському університеті. Викладач Університету ASBiRO, де він надихає на дії та дає рекомендації іншим підприємцям з розвитку свого бізнесу в Інтернеті. Любитель подорожей. Це доводить, що всі можуть поєднувати ведення бізнесу з частими поїздками.

Мартін Пілешек — фахівець з системної безпеки з більш ніж 20-річним досвідом роботи, сертифікований тренер Microsoft, академічний лектор, підприємець та інвестор, співавтор Біблії електронного бізнесу

2. Випускник Вроцлавського технологічного університету, лектор та експерт Університету WSB у Вроцлаві. Він приєднався до професійної кар'єри в області інформаційних технологій. Протягом декількох років він керував компанією в області ІТ-консалтингу у невеликих корпораціях та касових апаратах. Працював програмістом, потім системним інженером (авторизація Microsoft) у великій столичній групі. Його велика пристрасть — ділитися знаннями. Він має майже двадцятирічний досвід роботи з різними типами освітніх програм на різних рівнях освіти. Є авторизованим тренером технологій Microsoft. Він також публікується у блозі www.pieleszek.pl.

Приходьте, та, можливо саме з цієї зустрічі почнеться Ваша особиста історія успіху в електронній комерції.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини