Логістична олімпіада для учнів 11 класів українських шкіл. Отримай можливість вчитися в Польщі безкоштовно

6333
Facebook Twitter
Логістична олімпіада для учнів 11 класів українських шкіл. Отримай можливість вчитися в Польщі безкоштовно

UP-STUDY люб'язно інформує всіх своїх студентів, про початок щорічної Логістичною олімпіади, яку організовує Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві.

UP-STUDY люб'язно інформує всіх своїх студентів про початок щорічної Логістичної олімпіади, яку організовує Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві, переможці якої отримають ексклюзивний шанс навчатися безкоштовно протягом всього терміну на факультеті "Логістика". У поточному році, це вже сьома Олімпіада, в якій беруть участь абітурієнти, які цікавляться логістикою та транспортуванням, та бажають спробувати свої шанси в завоюванні освітнього гранту на здобуття вищої освіти за даним напрямком в Польщі абсолютно безкоштовно.


Для того, щоб взяти участь у Міжнародній логістичній олімпіаді необхідно перейти за посиланням, ввести свої дані та отримати унікальний лінк доступу на проходження олімпіади в 2018 році: goo.gl/KqqKEH. Логістична олімпіада складається з трьох етапів: перші два проводяться онлайн, тобто Вам не потрібно нікуди їхати, це відбувається дистанційно, з допомогою Вашого домашнього комп'ютера та займає, від сили, 30 хвилин часу. Переможці другого етапу будуть запрошені відвідати Вроцлав та вже на місці взяти участь в третьому етапі олімпіади серед кращих з кращих.

ЕТАПИ ЛОГІСТИЧНОЇ ОЛІМПІАДИ 2018

1-й етап: проводиться до 18 лютого 2018 року. Учаснику потрібно зареєструватися та пройти тест на платформі університету, відповівши на 15 питань на логістичну тематику (на кожне питання пропонується 3-4 варіанти відповіді, Ви вибираєте ту з них, яка на Ваш погляд є найбільш правильною). По закінченню тесту, учасник автоматично дізнається кількість балів та час, за який він впорався, на свій e-mail. На другий етап олімпіади проходять 120 кращих учасників, які отримали найбільшу кількість балів за найкоротший час, під час першого етапу. Пройшли Ви на другий етап чи ні, — дізнаєтесь з Вашого e-mail протягом 3-х днів (до 22 лютого 2018).2-й етап: триває з 26 лютого по 25 березня 2018 та передбачає рішення 20-ти більш складних тестових питань. По закінченню 2-го етапу, будуть оголошені 60 учасників, які дали як мінімум 60% правильних відповідей в найкоротші терміни часу. Даний етап також проводиться дистанційно з допомогою комп'ютера в режимі он-лайн.

3-й етап: Фінал Логістичної олімпіади, буде проходити 5 квітня 2018 у стінах Міжнародного Університету Логістики та Транспорту в місті Вроцлаві (Польща). Фінал буде складатися з 2-х частин, під час яких учаснику потрібно вирішити логістичну задачу та пояснити її рішення.Нагородження переможців логістичної олімпіади відбудеться 5 квітня 2018 року в конференц-залі Міжнародного Університету Логістики та Транспорту у Вроцлаві за адресою: ul. Sołtysowicka 19-B.

ПРИЗИ ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ОЛІМПІАДИ

1 місце — безкоштовне навчання протягом усього терміну навчання + поїздка з організатором олімпіади на міжнародну логістичну конференцію + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ (на бакалавраті або інженерії).2 місце — безкоштовне навчання протягом першого року, планшет + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.3 місце — безкоштовне навчання протягом семестру + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

ПЕРЕМОЖЦІ ЛОГІСТИЧНОЇ ОЛІМПІАДИ 2017

У 2017 році переможцями Логістичною олімпіади стало відразу 5 студентів учасників Програми UP-STUDY:— 1 МІСЦЕ: Кондратюк Юрій — м Славута (Хмельницька обл.), Ліцей-інтернат., Г. Славута, Хмельницька область. З самого початку олімпіади Юрій не сподівався на перемогу, але віра в перемогу все ж перемогла: "Я вирішив вчитися в Польщі, оскільки там можна отримати якісну освіту та, в майбутньому, успішно працевлаштуватися, маючи європейський диплом. Компанія UP-STUDY повідомила мене про логістичну олімпіаду та я взяв участь. Тестові завдання в олімпіаді були різної складності. Вірячи в перемогу — виграв головний приз.

— 2 МІСЦЕ: Жерновий Віталій — м. Черкаси, Гімназія №9, м. Черкаси. "Я ознайомився з умовами олімпіади, призовим фондом та вирішив спробувати свої сили, оскільки виграш — це чудова фінансова допомога моїм батькам." — зауважив Віталій після вручення призів.— 3 МІСЦЕ: Лопушняк Данило — м. Южноукраїнськ (Одеська обл.), Южноукраїнська гімназія №1, Южноукраїнск.— 4 МІСЦЕ: Михалева Олена — смт. Ківшарівка (Харківська обл.), Купьянівська гімназія №2, с. Ківшарівка. "Я постійно намагаюся використовувати всі дані мені можливості, тому, отримавши лист від фахівців центру польської освіти UP-STUDY про проведення логістичної олімпіади, дуже зацікавилася цією пропозицією. Дуже сподівалася потрапити в п'ятірку переможців та мені це вдалося." — поділилася Олена.— 5 МІСЦЕ: Бойчук Андрій — с. Старі Кути (Івано-Франківська обл.) Загальноосвітня Старокутівська школа.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини