Логістична олімпіада для учнів 11 класів українських шкіл. Отримай можливість вчитися в Польщі безкоштовно

6118
Facebook Twitter
Логістична олімпіада для учнів 11 класів українських шкіл. Отримай можливість вчитися в Польщі безкоштовно

UP-STUDY люб'язно інформує всіх своїх студентів, про початок щорічної Логістичною олімпіади, яку організовує Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві.

UP-STUDY люб'язно інформує всіх своїх студентів про початок щорічної Логістичної олімпіади, яку організовує Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві, переможці якої отримають ексклюзивний шанс навчатися безкоштовно протягом всього терміну на факультеті "Логістика". У поточному році, це вже сьома Олімпіада, в якій беруть участь абітурієнти, які цікавляться логістикою та транспортуванням, та бажають спробувати свої шанси в завоюванні освітнього гранту на здобуття вищої освіти за даним напрямком в Польщі абсолютно безкоштовно.


Для того, щоб взяти участь у Міжнародній логістичній олімпіаді необхідно перейти за посиланням, ввести свої дані та отримати унікальний лінк доступу на проходження олімпіади в 2018 році: goo.gl/KqqKEH. Логістична олімпіада складається з трьох етапів: перші два проводяться онлайн, тобто Вам не потрібно нікуди їхати, це відбувається дистанційно, з допомогою Вашого домашнього комп'ютера та займає, від сили, 30 хвилин часу. Переможці другого етапу будуть запрошені відвідати Вроцлав та вже на місці взяти участь в третьому етапі олімпіади серед кращих з кращих.

ЕТАПИ ЛОГІСТИЧНОЇ ОЛІМПІАДИ 2018

1-й етап: проводиться до 18 лютого 2018 року. Учаснику потрібно зареєструватися та пройти тест на платформі університету, відповівши на 15 питань на логістичну тематику (на кожне питання пропонується 3-4 варіанти відповіді, Ви вибираєте ту з них, яка на Ваш погляд є найбільш правильною). По закінченню тесту, учасник автоматично дізнається кількість балів та час, за який він впорався, на свій e-mail. На другий етап олімпіади проходять 120 кращих учасників, які отримали найбільшу кількість балів за найкоротший час, під час першого етапу. Пройшли Ви на другий етап чи ні, — дізнаєтесь з Вашого e-mail протягом 3-х днів (до 22 лютого 2018).2-й етап: триває з 26 лютого по 25 березня 2018 та передбачає рішення 20-ти більш складних тестових питань. По закінченню 2-го етапу, будуть оголошені 60 учасників, які дали як мінімум 60% правильних відповідей в найкоротші терміни часу. Даний етап також проводиться дистанційно з допомогою комп'ютера в режимі он-лайн.

3-й етап: Фінал Логістичної олімпіади, буде проходити 5 квітня 2018 у стінах Міжнародного Університету Логістики та Транспорту в місті Вроцлаві (Польща). Фінал буде складатися з 2-х частин, під час яких учаснику потрібно вирішити логістичну задачу та пояснити її рішення.Нагородження переможців логістичної олімпіади відбудеться 5 квітня 2018 року в конференц-залі Міжнародного Університету Логістики та Транспорту у Вроцлаві за адресою: ul. Sołtysowicka 19-B.

ПРИЗИ ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ОЛІМПІАДИ

1 місце — безкоштовне навчання протягом усього терміну навчання + поїздка з організатором олімпіади на міжнародну логістичну конференцію + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ (на бакалавраті або інженерії).2 місце — безкоштовне навчання протягом першого року, планшет + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.3 місце — безкоштовне навчання протягом семестру + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

ПЕРЕМОЖЦІ ЛОГІСТИЧНОЇ ОЛІМПІАДИ 2017

У 2017 році переможцями Логістичною олімпіади стало відразу 5 студентів учасників Програми UP-STUDY:— 1 МІСЦЕ: Кондратюк Юрій — м Славута (Хмельницька обл.), Ліцей-інтернат., Г. Славута, Хмельницька область. З самого початку олімпіади Юрій не сподівався на перемогу, але віра в перемогу все ж перемогла: "Я вирішив вчитися в Польщі, оскільки там можна отримати якісну освіту та, в майбутньому, успішно працевлаштуватися, маючи європейський диплом. Компанія UP-STUDY повідомила мене про логістичну олімпіаду та я взяв участь. Тестові завдання в олімпіаді були різної складності. Вірячи в перемогу — виграв головний приз.

— 2 МІСЦЕ: Жерновий Віталій — м. Черкаси, Гімназія №9, м. Черкаси. "Я ознайомився з умовами олімпіади, призовим фондом та вирішив спробувати свої сили, оскільки виграш — це чудова фінансова допомога моїм батькам." — зауважив Віталій після вручення призів.— 3 МІСЦЕ: Лопушняк Данило — м. Южноукраїнськ (Одеська обл.), Южноукраїнська гімназія №1, Южноукраїнск.— 4 МІСЦЕ: Михалева Олена — смт. Ківшарівка (Харківська обл.), Купьянівська гімназія №2, с. Ківшарівка. "Я постійно намагаюся використовувати всі дані мені можливості, тому, отримавши лист від фахівців центру польської освіти UP-STUDY про проведення логістичної олімпіади, дуже зацікавилася цією пропозицією. Дуже сподівалася потрапити в п'ятірку переможців та мені це вдалося." — поділилася Олена.— 5 МІСЦЕ: Бойчук Андрій — с. Старі Кути (Івано-Франківська обл.) Загальноосвітня Старокутівська школа.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2026 + Курс польської

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2026 та отримайте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла, курс польської в Україні та при ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини