XIV видання Академічного Ярмарку Вакансій стрімко наближається

6570
Facebook Twitter
XIV видання Академічного Ярмарку Вакансій стрімко наближається

Вже 10 квітня 2019 року відбудеться чергове 14-е видання академічного ярмарку вакансій. Захід буде організовано у Hala Expo на вулиці Політехніки, 4, у Лодзі, Республіка Польща.

Вже 10 квітня 2019 року відбудеться чергове 14-е видання академічного ярмарку вакансій. Захід буде організовано у Hala Expo на вулиці Політехніки, 4, у Лодзі, Республіка Польща. Стати частиною цієї події мають можливість студенти локальних та інших університетів Польщі, випускники останніх років, молоді фахівці та інші зацікавлені особи, серед яких роботодавці та експерти різних сфер діяльності.

Академічний Ярмарок Вакансій є одним з найбільших та найважливіших заходів на національному ринку праці, як для роботодавців, так і для людей, що шукають роботу.

Експоненти або компанії, які шукають співробітників, матимуть можливість представити свою пропозицію про навчання та стажування під час цієї масштабної події. Крім цього, у рамках заходу у випускників та студентів випаде шанс дізнатися про очікування своїх майбутніх роботодавців. Крім того, ATP (Akademickich Targów Pracy) надає можливість налагодити співпрацю з організатором Ярмарки — найбільшим технічним та медичним університетом у регіоні, а саме Лодзинським технологічним університетом та Медичним університетом Лодзі. Участь у Ярмарку — це можливість просування своїх товарів та послуг. Завдяки цьому, організації можуть представити себе як сучасні, охочі співпрацювати з молодими людьми структури, які відкриті для їх потреб та прагнень.

Чому виставка вакансій влаштувалася саме в Лодзі?

Цей польський куточок є великим академічним центром країни. На його території резиденти країни та іноземці можуть знайти як публічні, так і приватні структури вищої освіти. Навчальні установи здатні надати той рівень знань та навичок своїм студентам, який дозволить вийти на міжнародний ринок затребуваним фахівцем. Випускники місцевих університетів, за словами роботодавців, відкриті до нових знань, швидко набувають додаткових компетенцій та проявляють креативність в абсолютно несподіваних напрямках. Також вони вміють знаходити оптимальне рішення для складних завдань та швидко підлаштовуватися під мінливі тенденції локального та міжнародного ринків праці.Склад організаторів першого видання ATP включав представників Лодзинського технологічного університету, офісу Лодзі, Лодзинського міжнародного ярмарку, Ради європейських студентів-технологів PŁ (BEST PŁ), кар'єрного офісу Лодзинського технологічного університету (BK PŁ), Студентської мережі Erasmus — Європейської молодіжної біржі Лодзі (ESN) — (EYE Łódź), Наукового гуртка з управління людськими ресурсами (KNZZL Experience).У 2012 році медичний університет Лодзі вперше приєднався до організації ATP, представленої Фондом медичного університету Лодзі (FUMED) та Академічним офісом кар'єри (ABK UM). Завдяки цьому були запрошені до співпраці компанії медичної та обчислювальної індустрії, в її широкому розумінні.

Академічний Ярмарок Вакансій у попередньому році знову став найбільшою подією такого роду у Польщі. До події приєдналося близько 17 000 зацікавлених людей, які могли ознайомитися з пропозиціями більш ніж 130 експонентів. Під час випуску ATP у 2018 році, студенти та випускники мали можливість вибрати з 40 тренінгів на різні теми, в яких взяли участь близько 1000 учасників.Для отримання більш детальної інформації стосовно 14-го видання, варто перейти за посиланням: http://www.atp.lodz.pl.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини