План відвідування Відня у вихідні для польських студентів

5553
Facebook Twitter
План відвідування Відня у вихідні для польських студентів

У даній статті ми запропонуємо план відвідування Відня на три дні, для учнів польських університетів, а також розповімо, на чому та яким чином можна заощадити.

Перед студентами університетів Республіки Польща, які так часто вибираються українськими та іншими іноземними кандидатами на придбання кваліфікації, відкривається багато можливостей не тільки в плані навчання, а й в інших аспектах життя. Наприклад, з'являється можливість подорожувати Шенгенською зоною, а це важливо, тому що можна побачити різні держави Європи, при цьому витративши не так багато часу та коштів. Все частіше польські студенти відвідують на вікенди різні столиці та важливі міста, користуючись при цьому послугами компаній лоукостерів, кілька з яких мають свої офіси на території Польщі. Одним з перших міст, яке можна знайти у списку бажаних для відвідування студентами ВНЗ РП є столиця Австрії — Відень. У даній статті ми запропонуємо план відвідування Відня на три дні, для учнів польських університетів, а також розповімо, на чому та яким чином можна заощадити.

Триденний план відвідування Відня. Що обов'язково необхідно подивитися?

Столиця Австрії вражає своїм виглядом всіх, починаючи від людей мистецтва, культури, закінчуючи питливими туристами, які вирішили змінити обставини та подивитися перли інших держав. Якщо у Вас на все про все є тільки 3 дні, при цьому, Ви вперше відвідуєте цей прекрасний куточок світу, тоді варто зосередитися на звичайній туристичній стежці, не оминувши головні визначні пам'ятки.

— День 1. Цього дня, щоб провести його пізнавально, але не дуже втомливо, краще обійди найвизначніші площі, та першою, котрій варто приділити увагу є Шварценбергплац. У будь-яку пору року вона красиво виглядає, а також дозволить відвідати пам'ятки, котрі знаходяться на ній, серед яких: Будинок художника, Віденський музей, Технічний Університет та церква Карлскирхе.

Якщо відвідування випало на час зимових канікул, з'явиться можливість побувати на віденському різдвяному ярмарку. Для першого дня, відвідавши цю площу та всі видатні будівлі на її території, вражень буде більш ніж достатньо.

— День 2. Віденський зоопарк, музей історії та Хофбург. Перші дві локації привернуть увагу своїми дивними та унікальними експонатами, водночас як Хофбург, який раніше виконував функцію зимової резиденції імператорів, зможе потішити погляд будь-якого естета та цінителя реліквій.

— День 3. Студентам польських університетів буде дуже цікаво відвідати віденське студмістечко, щоб зрозуміти, в яких умовах навчаються їхні іноземні колеги. Якщо це не припаде до смаку, тоді можна зосередитися на огляді інших помпезних замків, палаців та резиденцій, на які так багата австрійська столиця.

На чому можуть заощадити студенти та інші туристи у Відні?

Фахівці UP-STUDY радять тим студентам освітніх структур Польщі та іншим відвідувачам Відня, які бажають зосередити своє проведення часу на відвідуванні музеїв та інших важливих пам'яток з платним входом, придбати туристичну карту на 48 або 72 години. Вона надасть знижку, у тому числі й на громадський транспорт, а також більш ніж 200 закладів туристичного значення. Вартість на дві доби складе майже 19 євро. Але, якщо музеї та інші подібні заклади не особливо цікаві, краще просто купити проїзний на 2-3 добу. Також, для любителів активного відпочинку та велопрогулянок більш доцільно пересісти з міського транспорту на Сітібайки, таким чином можна охопити велику територію огляду та істотно заощадити.

Підсумовуючи, варто зауважити, що Відень приваблює не тільки своїми пам'ятками, а й особливою атмосферою. Знайти тут спосіб проведення дозвілля можна на будь-який смак, від театрів, до клубів, від огляду пам'яток, до кавування у кращих кав'ярнях. Найголовніше, що така поїздка не обійдеться дорого, а дістатися з Польщі можна будь-яким видом транспорту.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини