ВНЗ Варшави з гарантією вступу

8081
Facebook Twitter
ВНЗ Варшави з гарантією вступу

Крім того, що Варшава — центр адміністрації та бізнесу, тут також розміщені різного роду наукові інститути та навчальні заклади. Динамічний розвиток столиці Польщі приваблює тисячі іноземних студентів.

Крім того, що Варшава — центр адміністрації та бізнесу, тут також розміщені різного роду наукові інститути та навчальні заклади. Динамічний розвиток столиці Польщі і її культурна спадщина приваблюють щорічно не тільки безліч туристів, а й тисячі іноземних студентів. Вибір варшавського вищого учбового закладу — це логічне і послідовне рішення, якщо по закінченню установи, студент бажає залишитися працювати в цьому місті. Так як Варшава увійшла до двадцятки рейтингу кращих міст в Європі для ведення бізнесу, цей факт робить її ще більш привабливою. Всі ВНЗ столиці надають освіту для більш трьохсот тисяч студентів, значна частина з яких — іноземці. Гарантувати вступ до будь-якого ВНЗ можна лише скориставшись допомогою кваліфікованих фахівців, на сьогоднішній день, лідером з надання послуг такого характеру на всіх етапах вступу та навчання є центр польської освіти UP-STUDY.

Академія Вістула, як запорука зарахування до лав студентів

Варто зауважити, що вступити в приватні (міжнародні) університети не тільки легше, але і перспективніше для українських абітурієнтів. До того ж вартість навчання нижче будь-якого публічного ВНЗ, а якість на тому ж рівні. Академія Фінансів і Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula) якраз зразок такого ідеального співвідношення. Крім великого вибору факультетів і спеціальностей, академія має стипендіальні програми, що властиво не всім міжнародним установам вищої освіти. Освіта в цьому ВНЗ здійснюється в комфортній і доброзичливій атмосфері, так як Академія Вістула враховує всі побажання і потреби студентів. Всі сили великого викладацького складу зосереджені на визначенні потреб роботодавців та підготовки своїх студентів в цьому руслі, відносно кожного курсу. Структура вступу стандартна, підтвердження володіння англійською мовою на рівні B2, польською — B1. Плата за навчання в діапазоні 1300-3250 євро. Існує можливість отримання диплома E-MBA, річна вартість навчання 4000 євро.

Академія Суспільних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Warszawie, сокр.SAN)

Друга в загальному польському рейтингу приватних навчальних закладів, але ніяк не в серцях вдячних випускників — Академія Суспільних Наук в Варшаві. Охоплюючи широкий спектр програм досліджень першого і другого рівнів підготовки, вона завжди йде в ногу з часом і підлаштовує своє навчання до тенденцій ринку праці. Вступ відбувається на загальноприйнятих положеннях. SAN піклується про своїх студентів, і, як доказ цього факту, наведемо такі приклади:

  • створено Студентське бюро кар'єри;
  • створення нових пріоритетних напрямків досліджень: графіка і проектування комп'ютерних ігор, спортивна журналістика, професійна комунікація і ще кілька нових напрацювань;
  • закордонні відрядження в рамках стипендіальної програми Erasmus;
  • знижки при оплаті річної вартості навчання одним платежем, або можливість помісячного плати.

Переваги освіти за кордоном

Навчання за кордоном перспективний захід і захоплюючий процес, під час якого можна не тільки осягнути всі тонкощі обраної професії, а й зануриться в культуру і традиції іншої країни. Навчання в польських ВНЗ пріоритетне для українських громадян через вартість, європейський диплом і близьке сусідство цієї країни. ВНЗ Варшави дуже різноманітні в пропозиціях спеціальностей і умов навчання, але всіх їх об'єднує вміння швидко пристосовуватися до попиту ринку праці та турбота про майбутнє своїх випускників.Підводячи підсумок слід зазначити, що гарантувати стовідсотковий вступ ніхто не може, і країна, а також ВНЗ тут не мають значення, просто всі ситуації індивідуальні. Для Вас ми відзначили ті установи вищої освіти в Варшаві, вступ до яких не відніме багато сил, а результат буде позитивним в дев'яноста відсотках випадків. Високий рівень знань, гідний середній бал атестата або попереднього диплома і допомога досвідченого фахівця — ось запорука успішного вступу до будь-якого ВНЗ Польщі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини