Піца — ідеальна страва для студента!

1955
Facebook Twitter
Піца — ідеальна страва для студента!

Можна харчуватися смачно та недорого, перебуваючи на навчанні у Польщі? Які причини популярності піцерій серед студентів? Поставлені питання ми розглянемо більш детально у статті.

Студенти будь-якої держави світу — це зайняті молоді люди, які обмежені у часі та мають убогий бюджет. Варто зауважити, що учні польських ВНЗ, серед яких чимало українців та уродженців інших країн, віддають перевагу фастфуду. Також багато хто з них просто обожнюють піцерії. Це не локшина швидкого приготування або яйця з електричного чайника! Йдеться про піцу з доставленням. Żacy — це одна з популярних соціальних груп, яка дозволяє замовити піцу з доставленням. Чи є прогалини у кулінарних знаннях причиною того, що студенти віддають перевагу такому виду обіду/вечері? Чи можна харчуватися смачно та недорого, перебуваючи на навчанні у Польщі? Які причини популярності піцерій серед студентів? Поставлені питання ми розглянемо більш детально у статті.

Чому студенти польських ВНЗ часто харчуються поза домом?

Почнемо зі знань у мистецтві кулінарії. Не кожна молода людина, яка залишає сімейний дім, здатна приготувати їжу. Однак є ті, чия кухня смачна, та вони можуть самостійно готувати навіть вишукані страви. За умови, що у них є потрібні продукти. На жаль, іноді якісні фрукти, овочі, крупи та інші продовольчі товари коштують дорого, а студентський фонд часто обмежений. Зважаючи на це, потрібно підібрати супермаркети з ідеальним співвідношенням між ціною та якістю, а також дослідити питання закупівель в інтернеті. Багато магазинів пропонують не тільки хороші знижки для постійних клієнтів, але й безкоштовне доставлення при перетині певного порогу за сумою замовлення. Таким чином, можна створити групу з декількох студентів, що живуть поблизу та замовляти спільно, з чималою економією. Ще одним виходом, який економить час та дозволяє не морочитися, є піца з доставленням. Її можна розділити на декількох осіб з дійсно невеликим внеском з однієї людини.

Чому вибір учнів університетів Польщі падає саме на піцу з доставленням?

Сесія — напружений час для кожного студента. За цей період вони часто перебувають у стресі та не їдять. Часу ходити магазинами та готувати немає. Навчання на голодний шлунок не дасть очікуваних результатів. Тоді знову на виручку приходить замовлення піци з доставленням. Операція займе 2 хвилини, та тоді можна повернутися до навчання. Коли кур'єр прибуде, підживлюючи організм, Ви будете більш оптимістично налаштовані до наступної порції знань.

Студентське життя — це не тільки наука, але й значною мірою особлива подія, якщо Ви живете у гуртожитку або орендуєте квартиру на кілька людей. Гарні веселощі та настрій підвищують апетит. Скільки можна харчуватися сухими сніданками, які не вгамовують голод. Піца з доставленням відмінно підійде у цій ситуації.

Вона досить корисна, якщо вживати у міру, нею легко поділитися, прибирання місця обіду/вечері не забирає багато часу та є можливість вибрати склад начинки. У будь-якому великому місті Польщі є прямі телефони доставлення, замовлення онлайн та спеціальні додатки, через які оформляється покупка піци. Наприклад, у Познані студенти замовляють піцу з доставленням через сайт PizzaPortal.pl за адресою https://pizzaportal.pl/poznan.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що у разі студентів, піца з доставленням часто є тим варіантом, який рятує від голодних днів перед сесією. Також нею зручно насолодитися у компанії друзів, коли вдалося зібратися для спільного навчання, або приємного дозвілля. Водночас не можна зловживати таким типом харчування, адже організм однаково вимагає свіжих фруктів, овочів, каш та інших корисних продуктів, які насичені вітамінами та клітковиною. Зважаючи на це, варто уважно ставитися до того, що Ви вживаєте та досягти балансу між фастфудом та їжею для користі організму.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини