Перший водний фестиваль у Вроцлаві наближається

5448
Facebook Twitter
Перший водний фестиваль у Вроцлаві наближається

Ідея Водного фестивалю — просувати екологічний та здоровий спосіб життя. Організатори різними способами нададуть можливість зрозуміти як розумно, економно та ефективно використовувати воду для майбутніх поколінь.

Екологічні хвастощі з Паскалем Бродницьким, концерт Рені Юсіс, теренова гра «Досліджуй воду» або водні бари та інтерактивний дитячий ігровий майданчик — це лише деякі з визначних пам'яток першого фестивалю водних розваг у Вроцлаві (29 червня 2019 року, район MPWiK). Ідея Водного фестивалю — просувати екологічний та здоровий спосіб життя та ділитися знаннями про воду. За словами Марціна Гаркарца, віце-президента MPWiK, організатори різними способами нададуть можливість зрозуміти жителям та гостям з інших міст та з-за кордону, як розумно, економно та ефективно використовувати воду для майбутніх поколінь.

Що входить до програми фестивалю, який пройде у Вроцлаві вперше

У програмі події, серед іншого: зустріч з Рені Юсіс, яка є піонером як клубної музичної сцени у Польщі, так і екологічних відносин серед польських зірок. На фестивалі Reni Jusis розповість про те, що значить бути відповідальним за навколишнє середовище, тому що вона була залучена до цього протягом багатьох років, у тому числі беручи участь в акціях WWF або PAH.

Вода та їжа — це продукти, які ми витрачаємо найбільше. Маленьких кроків достатньо, щоб змінити свої щоденні звички. Вроцлав MPWiK познайомить учасників з глобальною філософією нульових відходів. Паскаль Бродницький, який підтримує екологічні кампанії протягом багатьох років, у тому числі Кампанія Польської гуманітарної організації, котра підготовлена до Всесвітнього дня води, або операція WWF «SOS FOR THE WORLD», покаже всім присутнім, як готувати, не втрачаючи своїх продуктів.

Жителі Вроцлава, які принесуть із собою непотрібні пластикові пляшки, зможуть обміняти їх на невеликі подарунки. Для гостей Вроцлавський водоканал підготував сімейну польову гру "Знайомство з водою", а також екологічну настільну гру у форматі XXL, дитячий ігровий майданчик та екопазл. Також буде зона chillout та foodtruck, де всі охочі учасники зможуть знайти корисну їжу та те, що не можна пропустити на території MPWiK, а саме водопровідну воду з Вроцлава прямо з бочки, з різними додаваннями — з лимоном, огірком, м'ятою.

На фестивальному вечорі виступлять майстри-картографи PATMAN CREW. Вони представлять поєднання технологій, танців, комедії, живої музики та гри світла та води. Сценарій шоу побудований на тему води та відноситься до міфології, наприклад, до фігури Посейдона. На сцені присутні зможуть побачити відродження води, яка буде взаємодіяти з танцюристами. Фестиваль завершиться тихою дискотекою — танцювальною та музичною вечіркою, що не порушує безпосереднє оточення, наприклад, спокій тварин з довколишнього зоопарку.

Кілька слів про MPWiK столиці Силезії — Вроцлава

Мережа водопостачання MPWiK (Муніципальна компанія водопостачання та каналізації) надзвичайно велика. Це 1970 км у довжину. Звичайно, поряд з розвитком цього красивого та важливого логістичного польського міста, кількість кілометрів збільшується щорічно. Так відбувається, тому що мережа динамічно реагує на потреби міста та його жителів, котрі зростають, будуючи з'єднання у нових житлових районах у всіх тих місцях, де зводяться нові офісні будівлі та промислові підприємства.

Одночасно з будівництвом нової водопровідної мережі MPWiK, інтенсивно модернізує вже наявні трубопроводи. Компанія приділяє особливу увагу ремонту найбільших водопроводів — тих, які складають більш ніж 10 відсотків всієї мережі у Вроцлаві.

Вхід вільний. Початок о 14.00.

Подробиці на www.mpwik.wroc.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини