Перший студентський FеTа у Вроцлавському університеті

6640
Facebook Twitter
Перший студентський FеTа у Вроцлавському університеті

Чи замислювалися Ви про можливість малювання коміксів? Хочете знати, як стати телеведучим або радіоведучим? Ви мріяли створити власну групу у дитинстві та хотіли б дізнатися, як це зробити?

Чи замислювалися Ви про можливість малювання коміксів? Хочете знати, як стати телеведучим або радіоведучим? Ви мріяли створити власну групу у дитинстві та хотіли б дізнатися, як це зробити? Або, може Ви любите подорожувати та хотіли б дізнатися, як використовувати цей тип дозвілля для «більш високих цілей»? Якщо на хоча б одне з поставлених питань Ви відповіли ствердно, тоді слід знати, що відповіді з приводу цих та інших тем можна знайти 15 січня 2019 року під час Першого студентського фестивалю талантів «FеTа» на факультеті журналістики та соціальних комунікацій Вроцлавського університету, у залі Західної палати, на першому поверсі, Вроцлав, Республіка Польща.

Цей захід буде складатися з восьми лекцій, розділених на чотири тематичні блоки, серед яких кожен знайде щось для себе. Їх будуть очолювати фахівці, котрі практикують, які хочуть поділитися своєю пристрастю та досвідом. Крім того, на першому поверсі будуть представлені експоненти, які покажуть свою діяльність та задовольнять цікавість кожного відвідувача. На додаток до лекцій, буде запропоновано два музичних концерти, а також шоу старого танцю.

Інформація двома словами

— Локація: факультет журналістики та соціальних комунікацій, вул. Фредеріка Жоліо-Кюрі 15, 50-383 Вроцлав, Польща.

— Місце: Перший поверх, західний камерний зал.

— Старт: 15.01.2019, 9:00.

— Вартість: Безкоштовний вхід.

— Додатково: Кава та тістечка гарантовані.

Докладний графік виглядає наступним чином:

— Панель 1 — Кут журналістики 9: 30-10:10. Спочатку виступить Деміан Здансевич (Damian Zdancewicz) — радіо 9:30-9:50, слідом Агнешка Капон — телебачення/презентація 9:50-10:10. Далі буде знайомство з командною діяльністю — 10:10-10:20, після чого у всіх присутніх буде можливість провести перший огляд виставлених у коридорі експонатів.

— Панель 2 — Кут Подорожей 10:20-11:00. Виступ Лаури Поланської — Індія/Літопис 10:20-10:40; Артур Чермак — Азія/Літопис 10:40-11:00.

— Панель 3 — Музичний кут 11:00-11:40. Перед глядачами виступлять: Григорій SNOW — презентація + лекції 11:00-11:20; FMTTM — перфоменс 11:20-11:40.

Вистава старих танців — 11:40-12:00

Перерва

Друга частина огляду талантів у холі на першому поверсі

— Панель 4 — комерційний кут 12:00-12:40. Віктор Талага представить глядачам доповідь про комікси та особливості написання сценаріїв о 12:00-12:20. Лукаш Смігель підготував промову, що стосується книг та коміксів, яку представить о 12:20-12:40.

Виступ ZESPOŁU ŁATY — 12: 40-13: 00

Завершення фестивалю.

Чому варто відвідати цю подію:

— Тому що часто запитують, як влаштуватися на роботу журналістом.

— З огляду на те, що деякі займаються музикою та шукають когось, хто займається виробництвом звуку, але не здатні швидко знайти потрібних людей.

— Через те, що деякі творчі люди люблять записувати текст, музику, дані, але зовсім не вміють їх збирати.

— Тому що деякі роблять гарні прикраси, але потім не знають як підшукуючи когось, хто зробить красиві фотографії.

Маючи подібні невирішені справи, все ж, навіщо шукати розв'язання у нетрях Інтернету, коли товариш або колега з факультету може допомогти. Навіщо розчаровуватися, коли є шанс на те, щоб об'єднуватися у групу творчих людей із загальною метою? Всім особам, які зацікавлені в обопільному розвитку, варто приєднатися до організаторів у Першому Студентському FеTа!

Приходьте до Вроцлавського Університету на факультет журналістики та соціальних комунікацій, щоб дізнатися, що інші можуть запропонувати у рамках Фестивалю талантів, та станьте його частиною!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини