ВНЗ Варшави для українців

13422
Facebook Twitter
ВНЗ Варшави для українців

На сьогодні, Республіка Польща займає передові позиції за якістю освіти та кількістю перспективних ВНЗ для українців. Столицею польської держави є місто з багатовіковою історією — Варшава.


На сьогодні, Республіка Польща займає передові позиції за якістю освіти та кількістю перспективних ВНЗ для українців. Столицею польської держави є місто з багатовіковою історією і захопливими краєвидами — Варшава. В основному, в усьому світі, самі елітні вищі навчальні заклади розташовуються в столицях, й Польща тому не виключення.

Перспективи, які відкривають університети Варшави

Українським студентам, навчання в варшавських вищих навчальних закладах принесе справжнє задоволення через низку можливостей, які надає навчання в цьому місті. Давайте більш детально розглянемо найпопулярніші з них:— головним досягнення, по закінченню навчання є отримання європейського диплома, який допоможе Вам влаштуватися в престижні компанії на високооплачувану роботу, котру може запропонувати столиця Польщі або інші країни Євросоюзу;— ціни на навчання, проживання, харчування досить помірні і збігаються з цінами в Україні, що не може не порадувати українських студентів;— схожість польської та української мов, допоможе зрозуміти поляків навіть з мінімальним знанням, також вивчити повністю її Ви зможете без особливих зусиль, та, за короткий час;

— університети Варшави надають іноземним студентам велику кількість безкоштовних програм, які відкривають можливість отримувати стипендію за особливі вміння/старання в навчанні;— столиця Польщі розташована практично в центрі країни, що дозволяє українським студентам і їх батькам добиратися до місця навчання без проблем;— для більш комфортної освіти, в кожному варшавському інституті існує навчання, як польською, так і англійською мовою.

Популярні ВНЗ у Варшаві

Польська система освіти пропонує університети державного і приватного типу. Програму навчання як в міжнародних, так і в державних ВНЗ встановлює Міністерство Освіти Польщі тому, якість навчального процесу однакова у всіх вищих закладах та відрізняється тільки кількістю ступенів. Але слід зазначити, що державні ВНЗ просувають польських випускників на вітчизняний ринок праці, а у приватних університетів, які співпрацюють з міжнародними організаціями, в пріоритеті просування іноземних студентів світові у корпорації. Зупинимося на деяких відомих вищих навчальних закладах Варшави та розглянемо їх особливості:

1. Варшавська Академія Фінансів і Бізнесу Вістула є одним з перших приватних університетів в Польщі і орієнтується більше на закордонних студентів. В кінці 2000 року, в академії відбувся ряд нововведень: розширення спеціальностей і кваліфікованого викладацького складу, розробка нових програм навчання англійською мовою, облаштування комп'ютерних кімнат, спортивної зони. Університет відзначили званням кращого ВНЗ у підготовці та випуску професійних кадрів для приватних підприємств/компаній.

2. Гарну репутацію має один з провідних варшавських ВНЗ з філіями по всій країні — Академія Суспільних Наук. Готує фахівців в сфері журналістики, менеджменту, психології, управління, кіномистецтва, педагогіки та ін. Завдяки співпраці з міжнародними ВНЗ та чинними програмами обміну, студенти можуть отримати французький чи американський дипломи.

3. Також, необхідно відзначити державний ВНЗ зі столітньою історією — Політехнічний Варшавський Університет. Цей навчальний заклад буде актуальним для іноземних студентів, які хочуть проводити наукові дослідження. Університет пропонує більш ніж 500 дослідних проектів і 19 факультетів.

Детальну інформацію про ці та інші університети Польщі Ви можете дізнатися у фахівців компанії UP-STUDY. Наші співробітники допоможуть визначитися з вибором відповідного для Вас ВНЗ, оформлять всі необхідні документи для вступу, допоможуть знайти житло на весь період навчання і організовують візити батьків до учня.Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновок, що Варшава — це місто можливостей, доброзичливих людей, красивої архітектури, перспективних навчальних закладів. У абітурієнтів з України є всі шанси вступити в елітні університети польської держави, та отримати європейські дипломи, а ряд безкоштовних програм допоможе закінчити навчання на бюджетній основі. Як показує практика, для роботодавців важливим є місто, в якому отримано диплом, тому Варшава і такі ж великі міста, наприклад, як Вроцлав або Познань — дуже перспективні в багатьох аспектах.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини