Конференція NECS 2019 Гданську. Ознайомтеся з деталями події

6895
Facebook Twitter
Конференція NECS 2019 Гданську. Ознайомтеся з деталями події

Понад 400 дослідників з 5 континентів, 99 панелей, 400 виступів, семінарів та робочих груп — наближається одна з найбільших європейських наукових конференцій, присвячених питанням вивчення кіно та медіадосліджень.

Понад 400 дослідників з 5 континентів, 99 панелей, 400 виступів, семінарів та робочих груп — наближається одна з найбільших європейських наукових конференцій, присвячених питанням вивчення кіно та медіадосліджень. Цей престижний захід організований Асоціацією NECS (Європейська мережа з вивчення кіно та медіа) — міжнародною неурядовою організацією, що займається пропагандою аудіовізуальної культури, у широкому її розумінні. Найбільш важливою діяльністю асоціації є щорічна конференція NECS, тринадцяте видання якої пройде у Гданську. Всі заходи конференції будуть проходити англійською мовою.

Місцевим організатором проекту є Гданський університет (представлений Департаментом знань про кіно та аудіовізуальну культуру на філологічному факультеті та Інститутом філософії, соціології та журналістики на факультеті соціальних наук) у співпраці з Померанським Фондом Кіно у Гдині та Польською академією наук. Конференцію також підтримують Муніципальне управління у Гданську та Управління маршала Поморського воєводства. Захід проходить у рамках святкування 50-річчя Гданського університету.

Інформація від організаторів конференції NECS 2019

Цифри, що стосуються міжнародної зустрічі кінематографістів та медіаекспертів, вражають. Протягом трьох днів обговорень, презентації будуть представлені понад 400 дослідниками з Європи, Азії, Австралії та Америки у рамках 99 тематичних панелей. Гостьові лекції читатимуть провідні вчені, які одночасно є активними творцями аудіовізуальної культури: Міке Бал (Королівська голландська академія мистецтв та наук), Кетрін Грант (Лондонський університет) та Куба Мікурда (Державна вища школа кіно, телебачення та театру у Лодзі).

Конференція NECS є найбільшою подією такого типу в Європі та однією з найбільших у світі. Надання своєї організації Гданському університету є свідченням престижу, який має гданське кінематографічне медіа-середовище. Тема представлених виступів дуже різноманітна та цікава,

вона дає гарне уявлення про те, які тенденції домінують у сучасній кіно та медіа науці. Організатори сподіваються, що у гостей буде можливість познайомитися з Гданським університетом та регіоном у цілому, а також відібрати найкращий можливий досвід.

Заходи, які супроводжують Гданське видання конференції NECS, надзвичайно цікаві. Перш за все, за день до дебатів у Великій бібліотеці Гданського університету відбудеться урочисте відкриття художньої інсталяції «Розповідь у бітах та п'єсах» Міки Бала, всесвітньо відомого студента та мультимедійного художника. Також у середу, 12 червня, у гдинській кіношколі буде представлена ​​інтерактивна демонстрація можливостей, які несе віртуальна реальність (VR), а у музеї міста Гдиня можна буде послухати лекцію про ідеї організації простору у наявних музеях кіно та кінематографії.

Останній випуск конференції відбувся у червні 2018 року в Амстердамі. Організаторами та координаторами заходу були Університет Амстердама та Амстердамський Вільний Університет.

Кілька слів про асоціацію

NECS — Європейська мережа вивчення кіно та медіа, некомерційна організація, що об'єднує вчених, архівістів, програмістів та практиків. Місія NECS полягає у підтримці інноваційних досліджень високого рівня в області теорії та медіа кіно, історії та практики, у створенні форуму для спілкування, обміну думками та наукових дискусій, підтримки молодих дослідників та початківців та перетворення досліджень у галузі кіно та медіа у динамічну та важливу сферу художніх досліджень в Європі. На даний час до NECS входять понад 2700 членів з усього світу.

Для отримання додаткової інформації переходьте за посиланням: https://necs.org/conference/

Де та коли буде проходити подія?

  • Дата: 13-15 червня 2019, 12 червня — супутні заходи з відкриття конференції
  • Місце: Факультет соціальних наук УГ, Гданськ, вул. Багінського (Bażyńskiego) 4.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини