Онлайн реєстрація кандидатів на навчання у Польщі

7485
Facebook Twitter
Онлайн реєстрація кандидатів на навчання у Польщі

Прийняття до установи вищої освіти — трудомісткий процес. У цій статті ми розповімо про те, що таке онлайн реєстрація кандидатів, аби Ви мали про неї уявлення та своєчасно пройшли, без особливих складнощів.

Прийняття до установи вищої освіти — трудомісткий процес, природно він виглядає не так, як багато років тому, коли було достатньо подачі відповідних документів до установи. Тепер набір починається з електронної платформи, без якої неможливо вступити до будь-якого університету Республіки Польща. Подивіться, що таке онлайн реєстрація кандидатів, щоб мати про неї уявлення та своєчасно пройти, без особливих складнощів.

Електронна реєстрація абітурієнтів, які вступають до університетів Республіки Польща

На даний час кожен університет у Польщі має платформу для електронного набору, також відому як система IRK. З її допомогою кандидати на навчання реєструються в потрібному напрямку, а потім чекають результатів та дзвінка, який сповістить про зарахування. Багатьох абітурієнтів, особливо з-за кордону хвилює питання: «Чи легко використовувати IRK?». Відповідь лежить на поверхні. Система онлайн-наймання інтуїтивно зрозуміла. На кожній платформі є докладна інструкція, яку варто використовувати перед реєстрацією. Потім абітурієнти можуть почати з введення особистих даних, таких як ім'я, прізвище, адреса та інших до окремого облікового запису.

Вищевказана інформація може бути введена до отримання результатів іспитів у школі або бакалаврату. Як тільки кандидат дізнається, що склав

випускний іспит у середній школі, потрібно ввести кількість балів, яку було отримано за результатами тестів. Після цієї дії можна перейти до вибору області дослідження. До речі, абітурієнтам з України варто пам'ятати, що вступаючи до приватних університетів РП, приймальна комісія не зважатиме на підсумки зовнішнього національного оцінювання, це є вагомим аргументом для багатьох наших земляків.

Система рекрутизації — терміни

Під час прийняття на навчання варто дотримуватися термінів, встановлених університетом. Для цього Вам необхідно ознайомитися з процесом зарахування кандидатів. Кожна установа вищої освіти має веб-сайт, де можна перевірити точний розклад. Завдяки цьому абітурієнти можуть дізнатися, коли з'являться офіційні результати реєстрації. Це особливо важливо для іноземних кандидатів, адже їм належить відразу після отримання підтвердження зарахування подавати документи на відкриття національної польської візи категорії D.

Перш ніж вибрати університет, доречно ознайомитися з порогами для навчання: додатковими платежами, необхідністю складання іспитів, вимогами до знання мови та інше. Завдяки цьому Ви дізнаєтеся, чи зможете легко дістатися до обраного напрямку. Варто також прочитати про межі місць, тому що це може вплинути на майбутнє.

До речі, фахівці UP-STUDY рекомендують не засмучуватися, якщо Вас не зарахували при першому розгляді, адже багато абітурієнтів подають запит на кілька напрямків, та відмовляються від менш привабливих для себе в останній момент. Таким чином, з'являються місця, та Ви отримаєте шанс на вступ при повторному розгляді.

Підбиваючи підсумки, варто особливо підкреслити, що реєстрація не може вважатися позитивною, якщо кандидат не заплатив адміністративний внесок та плату за навчання (хоча б за семестр). Варто ознайомитися з прайс-листом, тому що суми можуть відрізнятися для кожного університету та курсу. Коли з'ясується, що кандидат допущений до навчання, можна надати навчальному закладу відповідні оригінальні документи, перелік яких можна дізнатися на веб-сайті обраного університету.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини