Чого не потрібно робити під час написання іспиту, навчаючись в університеті Польщі?

1989
Facebook Twitter
Чого не потрібно робити під час написання іспиту, навчаючись в університеті Польщі?

Щоб уникнути неприємних ситуацій при отриманні кредитів, у процесі навчання у будь-якому з обраних польських університетів, варто ознайомитися з речами, котрі не слід робити під час іспиту.

Сесія є складним періодом для багатьох студентів, як України, так і Республіки Польща, університети якої дедалі охочіше вибирають наші співвітчизники для придбання професії з низькими витратами на навчання та високим рівнем надання знань. Не завжди це пов'язано з недостатньою підготовкою, потрібно враховувати також такі фактори як стрес, страх публічних виступів або невміння формулювати свої думки зрозуміло та лаконічно. Якщо пророблений великий обсяг роботи, але не видно результату, це може означати, що студент не здатний засвоїти весь матеріал за короткий час. Деякі люди, однак, намагаються врятувати себе у подібній ситуації та переходять на різні методи навчання, ризиковані при вирішенні завдань на тесті. Щоб уникнути неприємних ситуацій при отриманні кредитів, у процесі навчання у будь-якому з обраних польських університетів, варто ознайомитися з речами, котрі не слід робити під час іспиту.

ТОП-5 вчинків, які краще не робити під час складання іспиту у польських освітніх структурах

1. Списування. Важливо пам'ятати, що не так просто поліпшити кожен тест, написаний у будь-якій з обраних установ вищої освіти Польщі. Проте студенти вирішують використовувати цей примарний рятувальний круг, який замість того, щоб стати порятунком, перетворюється у кошмар, руйнуючи можливість проходження предмета. До слова, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що у разі, якщо викладач помітить Вас за списуванням, це не тільки призведе до провалу складання, але й значно погіршить ситуацію при наступних пробах перескласти, оскільки академічні вчителі польських ВНЗ катастрофічно не люблять такого виразу неповаги до дисципліни та особистості лектора.

2. Використання телефону.

Деякі студенти намагаються завантажити завдання, які раніше були надані під час лекційних занять. У цьому випадку студенти намагаються імпровізувати, коли вони не готові до іспиту. Втім, варто пам'ятати, що бути спійманим академічним вчителем, рівносильно провалу тесту. Якщо Ви володієте непоганим обсягом знань, краще писати самостійно та справедливо отримати середню оцінку, ніж шахраювати у гонитві за максимальним балом, але ризикувати, використовуючи гаджети.

3. Занадто швидка здача написаного тексту. Популярна тенденція серед студентів — поспішати здавати написане завдання. Це не дуже хороша ідея. Набагато краще почекати до самого кінця відведеного часу. Завдяки цьому, можна перевіряти роботу кілька разів у пошуках помилок, які Ви могли допустити. Покинути аудиторію серед останніх учнів — не соромно.

4. Невідповідний одяг. Сесія є офіційною формою перевірки знань. З цієї причини, так само, як і на випускному іспиті у середній школі, є правильна святкового одягу. Барвиста, повсякденна одежа, яка викликає суперечки, нехай залишиться для інших випадків.

5. Складання. Багато студентів відмовляються від написання тесту з самого початку, відразу після прочитання першого завдання. Проте не слід здаватися таким чином, тому що трохи часу для роздумів може сприяти пошуку правильної відповіді, навіть йдучи логічним шляхом можливо вдасться отримати додаткові бали. Саме тому краще залишитися до кінця іспиту та спробувати свої сили.

Отже, під час складання іспиту потрібно враховувати деякі фактори, дотримання яких допоможе досягти максимально високих результатів. Дійсно польські викладачі не беруть хабарів, але коректна поведінка, повага до предмета та лектора, а також відсутність спроб шахрайства можуть прихилити вчителя до себе та добитися більшого, при не ідеальному знанні дисципліни. У всьому іншому, сесій не потрібно боятися та сприймати як каторгу, просто слід систематично вчитися, читати додаткову літературу, тренувати вміння публічних виступів та набувати практичних навичок, адже кожен з перелічених аспектів допоможе не тільки при складанні предмета, а й під час побудови кар'єри.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини