One Love Music Festival 2018 є наступником One Love Sound Fest

4696
Facebook Twitter
One Love Music Festival 2018 є наступником One Love Sound Fest

У п'ятнадцятий день народження One Love Sound Fest творці фестивалю вирішили розширити музичну формулу заходу. 17 листопада у Wrocław Hala Stulecia, Республіка Польща, відбудеться фестиваль One Love Music 2018.

Прийшов час для змін. У п'ятнадцятий день народження One Love Sound Fest творці фестивалю вирішили розширити музичну формулу заходу. 17 листопада у Wrocław Hala Stulecia, Республіка Польща, відбудеться фестиваль One Love Music 2018. На трьох етапах події, у всіх учасників буде можливість почути злиття реггі, електроніки та хіп-хопу. Відвідати фестиваль можуть студенти університетів Силезії та всієї Польщі, громадяни країни попри вік та музичні уподобання, гості РП, а також інші зацікавлені особи, адже кожен зможе знайти тут щось надихаюче для себе, отримати насолоду від хорошої музики та завести приємні, а іноді й корисні знайомства.

Видання поточного року є першим кроком до диверсифікації музичної пропозиції фестивалю, який проходить у Вроцлаві протягом останніх 14 років. Формула, яка передбачала завершення складу, що складається з артистів, в основному пов'язаних з реггі та його варіаціями, в якийсь момент просто закінчилася. Очікування польської та міжнародної аудиторій ростуть, а відкритість організаторів фестивалю також повинна зростати. Члени команди, що створюють подія вже більш ніж десять років, особливо підкреслили, що вони вже давно думали про деякі зміни та вносили нову якість у пропоновану ними музику протягом деякого часу, а 15-а ювілейна версія здається найбільш гарною можливістю, щоб показати її повністю у новому форматі.

Перший склад артистів фестивалю під новою назвою — One Love Music Festival — вже позаду. Новинка — це також три сцени (не дві, як раніше), а на них — сплав реггі, хіп-хопу та електроніки.

Він починав як вуличний артист, та його «one man show» здобуло популярність завдяки допомозі соціальних мереж. Польща на головній сцені буде представлена ​​Дамианом Сіджонфамом, прихильником повернення до коріння та основних цінностей, кар'єра якого у великому масштабі почалася з сольного альбому «I'm Going Home».Композицію «Alternative stage» (альтернативна сцена) відкриває шведський репер Promoe, який вміло поєднує хіп-хоп з реггі, член групи Looptrop Rockers. Він любить ямайську атмосферу, та часто вирушає на Ямайку, щоб записати матеріал для своїх альбомів. Приєднається до нього Gutek, відмітний вокал якого, до сих пір, в основному, був пов'язаний з Indios Bravos та реперськими піснями. Тим часом, артист випустив сольний альбом та представить його у листопаді разом зі своєю групою.Остання карта, на даний момент, показує Natural Stage (природна сцена). Першим виконавцем є вроцлавський склад Splendid Sound або три селектори, зібрані разом, щоб нести у джунглях лампу освіти у найвіддаленіші куточки. Та це ще не кінець. На One Love Music Festival зібрано більш ніж дюжина артистів, які у цьому році разом змінять музичні бачення цієї події.

Фестиваль:

— Дата: 17 листопад 2018 року— Місце: Хала Стулеція, Вроцлав, вул. Виставкова 1, Республіка Польща

Квитки:

— Звичайні квитки: PLN 70 — вартість промо-квитка тільки до 31 липня.

— VIP-квитки: PLN 120 до 30 вересня 2018 року (або до тих пір, поки пул не буде вичерпаний).

— SUPER VIP-квитки: 250 PLN (або до тих пір, поки пул не буде використаний).

— Пов'язані квитки*: PLN 125 до 31 серпня 2018 (поки ліміт не буде вичерпаний)*комбінований квиток дозволяє Вам відвідати два фестивалі, які будуть проходити в той же уїк-енд:16/11/2018 — Фестиваль хип-хопа у Вроцлаві17/11/2018 — One Love Music фестиваль 2018

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини