Популярні спеціальності та вартість навчання в Університеті Психології та Гуманітарних наук у Варшаві

8378
Facebook Twitter
Популярні спеціальності та вартість навчання в Університеті Психології та Гуманітарних наук у Варшаві

Стаття має цінність, як для абітурієнтів, так і для студентів з дипломом бакалавра через те, що університет надає можливість післядипломної освіти, також, ми розглянемо цінову політику та особливості навчання.

Університет Психології та Гуманітарних Наук у Варшаві (Szkoła Wyższa Psychologii Społeczne, SWPS) — перспективний ВНЗ, який увійшов до сімки кращих навчальних закладів, програми центру польської освіти UP-STUDY "Навчання в Польщі». За свою 21 історію (створений в 1996 році) випустив десятки тисяч висококласних фахівців в області філології, журналістики, психології та інших напрямків. SWPS Uniwersytet є структурою недержавного типу, та налічує 14 тисяч студентів, понад тисяча з яких — представники України, Російської Федерації, Білорусі та інших іноземних держав. Постійно розширюючи свою діяльність, SWPS, на поточний момент, надає вибір спеціальностей на двадцяти факультетах не тільки в столиці Республіки Польща, а й в Познані. Стаття має цінність, як для абітурієнтів, так і для студентів з дипломом бакалавра через те, що університет надає можливість післядипломної освіти, також, ми розглянемо цінову політику та особливості навчання.

Специфіка ВНЗ та напрямки досліджень

Функціонуючи під гаслом «Теорія в дії» — університет є центром психології вже протягом багатьох років. Постійно розширює свою наукову, дослідницьку та інші види діяльності, тому має тісні взаємозв'язки з закордонними вищими навчальними закладами. По всій території країни існує понад двісті п`ятдесят центрів SWPS, які він активно використовує для науково-дослідної діяльності своїх учнів. Є кращими п'ятьма університетами Республіки Польща, серед яких Ягеллонський Університет, Вроцлавський Університет, Університет Адама Міцкевича та інші. Серед широкого викладацького складу яскраві представники верхів наукових досягнень, викладачі зі ступенем доктора наук, вчені наукових центрів. Серед спеціальностей, які, в основному, тут гуманітарної направленості, також є й бізнес-спрямованості.

Можна вибрати мову викладання (польська, англійська), а також форму навчання (стаціонарна, заочна). Середня вартість в діапазоні 1727-4300 євро, в залежності від напрямку, науково-кваліфікаційного рівня та мови викладання. Всі напрямки мають великий попит, але варто виділити: психологію, філологію різних країн, наприклад, англійську, норвезьку, італійську.

Студентське дозвілля та перспективи

На території навчального закладу розташовані кафе, книжкові магазини, студентський ресторан, інтернет-кафе. Є багато дослідницьких груп, які організовуються відповідно до інтересів учасників. Також, у ВНЗ діє спортивний клуб, з величезним вибором секцій: ранкова йога, східні єдиноборства, футбол, баскетбол, гандбол, великий теніс. Учні закладу беруть участь в різних спортивних змаганнях. Є студентський хоровий спів, з великим репертуаром, від церковного, до сучасних композиторів. Через те, що у Варшаві проходить багато фестивалів та концертів, студенти Університету Психології є їх активними учасниками. У ВНЗ діє Агентство по сприянню працевлаштування, яке допомагає реалізувати свій потенціал, як під час навчання, так і після нього. Також, в ньому можна знайти пропозиції про проходження оплачуваної практики.

З отриманої інформації випливає, що SWPS — перспективна та необхідна установа, як для поляків, так і для іноземних студентів. Великий вибір факультетів дозволяє знайти саме ту спеціальність, яка відповідає уявленню, таланту та можливостям кожного абітурієнта. Також, дана структура турбується про майбутнє своїх учнів, про що говорить існування Агентства з працевлаштування, яке співпрацює з багатьма іноземними та локальними компаніями, та допомагає студентам влаштуватися на підробіток під час навчання, або на постійну роботу, після отримання диплома.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини