Області навчання, після яких легко знайти роботу

1742
Facebook Twitter
Області навчання, після яких легко знайти роботу

Кожному кандидату на навчання в одному з обраних університетів Республіки Польща варто прочитати цю статтю, оскільки ми наведемо перелік перспективних для швидкого працевлаштування напрямків.

Збираєтеся вступати до установи вищої освіти з метою придбання кваліфікації або плануєте змінити галузь, де б хотіли розвиватися? Фахівці центру польської освіти UP-STUDY проаналізували поточні тенденції на ринку праці та обрали для всіх зацікавлених осіб області навчання, після отримання диплома за якими, можна буде швидко та успішно працевлаштуватися. Що важливо — після навчання можна буде знайти роботу не тільки на території Польщі, а й далеко за її межами. Зважаючи на це, кожному кандидату на навчання в одному з обраних університетів Республіки Польща варто прочитати цю статтю, оскільки ми наведемо перелік перспективних для швидкого працевлаштування напрямків.

Напрями досліджень, вибираючи які можна розраховувати на простий пошук роботи

1. Віртуальний світ. Нові технології приховують більше можливостей, ніж багато хто думає. Враховується як обладнання, так і оточення, для якого призначене це обладнання. Інтернет не має кордонів, але потрібно той, хто допоможе не збитися зі шляху. Той, хто розумно управляє інформаційними ресурсами, підтримує ІТ-системи, які використовуються у промисловості, освіті, банківській справі та державному управлінні. Хтось, хто знає конструкцію сучасних комп'ютерів та пристроїв, які працюють з ними, ефективно використовує інструменти ІТ, але також має аналітичні навички. Існує постійна потреба у програмістах, дефіцит яких відчувається протягом кількох років. У свою чергу, Ви можете вибрати такі дослідження у польських ВНЗ: «Електроніка та телекомунікації», «Телекомунікації», «Аналіз баз даних», «Інженерія даних», «Інтернет-інжиніринг», «ІТ та кібербезпека», «Управління технологіями», «Автоматизація та робототехніка», «Мехатроніка».

2. Слово має силу. Віртуальний світ відкритий для гуманістів. Інтернет стає основним каналом зв'язку суспільства, а також глобальних компаній. Маркетинг, крім іншого, заснований на цікавому контенті, який показує, що вільна мова (часто багато мов) надзвичайно важлива. Попит на фахівців з реклами та соціальних медіа, на копірайтерів та менеджерів спільнот стає дедалі більше. Дослідження, які допоможуть придбати вищевказані навички: «Передача зображення», «Психологія соціальних мереж», «Журналістика та соціальна комунікація», «Медіа-комунікації та журналістика», «Аналіз та створення трендів», «Реклама та створення образу», «Культура та практика тексту: творче написання та редагування», «Соціальні медіа в управлінні», «Філологія: класична, голландська, слов'янська, балтійська, синологія Західник ("західні дослідження")», «Прикладна лінгвістика».

3. Для здоров'я. Від світу технологій та ЗМІ варто перейти до більш людських проблем нашого здоров'я та зовнішності. На жаль, не можна мінімізувати кількість захворювань у світі. Крім того, приплив життя, стрес та стимулятори впливають на фізичний та психічний стан тіла. Пошук відповідного фахівця дуже важливий, та не завжди їх вистачає. Крім ситуації у системі охорони здоров'я, варто звернути своє майбутнє у сторону медичних та орієнтованих на здоров'я напрямків. На щастя, медичні дослідження, які у Польщі обходяться дешевше, ніж в інших європейських країнах, — не єдиний варіант! Давайте не будемо забувати про душевний комфорт та зовнішність! У цій області дослідження у наступних областях будуть хорошим рішенням: «Дієтика», «Фізіотерапія», «Косметологія», «Догляд», «Акушерство», «Медична психологія», «Психологія», «Громадське здоров'я», «Геронтологія: хранитель літньої людини».Підсумовуючи, зауважимо, попри обрану професію, варто пам'ятати, що світ постійно розвивається — змінюються тенденції, з'являється нова інформація, методи, інструменти та проблеми.

Завжди варто адаптуватися до цього, бути гнучкими та постійно розширювати знання. Також завжди буде до речі придбання додаткових компетенцій та суміжних професій.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини