Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Естетична косметологія» у Польщі

8312
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Естетична косметологія» у Польщі

Якщо Ви зацікавлені у вивченні спеціальності «Естетична косметологія», рекомендуємо подивитися наскільки вона подешевшала, а також дізнатися, що саме вивчають студенти у процесі придбання потрібної кваліфікації.

Учні випускних класів українських шкіл завчасно намагаються подбати про вибір спеціальності, країни придбання освіти та навчального закладу. Такий підхід дозволяє мати час про запас для підготовлення документів, вивчення мови та врегулювання інших деталей, пов'язаних з майбутнім навчанням. У цьому випадку можна прийти до висновку, що на сьогодні навчання у РП, куди часто відправляються прагматичні українці, обходиться дешевше, ніж на Батьківщині. Зважаючи на це, якщо Ви хочете мати великі перспективи професійного розвитку при цьому не переплачувати за навчання, варто вирушати до Польщі, але перед цим треба вибрати затребувану спеціальність.

Що передбачає програма у напрямку «Естетична косметологія»?

Багато молодих людей ставлять собі питання: «Чи варто вибирати вищу освіту, бажаючи стати косметологом, або обмежиться курсами». Все залежить від того, що Ви очікуєте отримати. Якщо буде достатньо працювати косметологом, роблячи нескладні косметологічні процедури, тоді курсів вистачить. Але, бажаючи стати справжнім професіоналом, фахівцем, що допомагає усувати дефекти шкіри, здійснює її корекцію без хірургічного втручання, проводить профілактику для уповільнення процесу старіння, приховує післяопераційні шрами та виконує процедури, що дозволяють клієнтам у цілому виглядати ефектніше та молодше, потрібно отримати повну кваліфікацію, мінімум — бакалавра, але найкраще закінчити й магістратуру. У процесі навчання на естетичного косметолога, студенти вивчають специфіку та процеси проведення косметологічних процедур за допомогою апаратних технологій. Крім цього, їх навчають кількох видів масажу голови, обличчя, шийно-комірцевої зони. На практичних заняттях проводяться пробні процедури розпарювання шкіри, забарвлення вій та брів, проведення гігієнічної чистки обличчя. Також майбутні косметологи вчаться професійно підбирати косметичні засоби для майбутніх клієнтів. Навчання за спеціальністю «Естетична косметологія» передбачає вивчення наступного переліку предметів: Апаратна косметологія; Лазеротерапія у косметології; Анатомія людини; Кріотерапія у косметології; Основи бактеріології та стерилізації; Психологія спілкування; Загальна медицина; та інші.

Загальна місячна заробітна плата (медіана) за цією посадою становить 3050 зл брутто. Кожен другий косметолог отримує зарплату від 2650 до 3940 зл. Група з 25% найбільш високооплачуваних косметологів може розраховувати на заробіток понад 3640 зл брутто.

Наскільки подешевшала спеціальність у польських ВНЗ та як можна додатково заощадити?

Гривня стала стабільнішою, а це означає, що вчитися у польських ВНЗ стало ще дешевше. Подивимося, скільки можна заощадити у рік, навчаючись в обраних польських університетах на естетичного косметолога:

  • У Ольштинському університеті можна вибрати напрямок «Органічна косметологія», який подешевшав на 7100 грн, та тепер обходиться у 32,5 тис гривень. Більш того, вступаючи з центром UP-STUDY, Ви можете отримати знижку на оплату першого року навчання у розмірі 200 євро.
  • В Академії суспільних наук, розташованій у Варшаві, вартість навчання складає 40900 грн, хоча роком раніше плата була майже на 9 тисяч грн вище.
  • В Академії суспільних наук у Лодзі вартість освітнього року знизилася на 7 тисяч та тепер становить 34.8 тис грн.

Якщо Ви плануєте вчитися за вказаною спеціальністю, то, вступаючи з нашим центром до Ольштинського університету, також можете виграти грант, що дозволяє покрити 50% вартості першого року навчання.

Бажаючи вивчити будь-яку іншу бізнес-спеціальність зауважимо, що, віддавши перевагу деяким університетам, Ви не тільки можете отримати знижку, наприклад, в Академії Вістула — до 300 євро, у Вроцлавському університеті бізнесу — до 200 євро, але й беру участь у розіграші грантів.

Ще однією позитивною новиною для українців, охочих вчитися у перспективних ВНЗ Польщі є те, що, можна заощадити гроші та нерви, вступаючи з допомогою UP-STUDY. Вибравши акцію «Вступай з другом за пів ціни», можна не тільки бути зарахованим до університету, котрий сподобався, отримати безкоштовний підбір житла та підтримку у питанні відкриття візи, а й здобути весь спектр послуг за половину вартості. Для учнів 9-10 класів також є пропозиція: «Вступ на осінь 2021 всього 5000 грн + Безкоштовний курс польської мови». Для тих, хто зацікавлений тільки у зарахуванні та розіграші грантів, можна вибрати пропозицію «Швидкий вступ на осінь 2020 — 2990 грн» — це дійсно дешевше, ніж вступати самостійно!

Підбиваючи підсумки, зауважимо, що у зв'язку зі зміцненням позиції національної української валюти, навчання у Польщі стало ще доступнішим. Більш того, подорожчання освіти в Україні призвело до того, що у РП вчитися не тільки перспективніше, але й дешевше.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини