Обговорення перспектив Польщі в Давосі. Банк Pekao SA на 48-му Всесвітньому економічному форумі

6097
Facebook Twitter
Обговорення перспектив Польщі в Давосі. Банк Pekao SA на 48-му Всесвітньому економічному форумі

У самому короткому висновку гостей панельної дискусії, яка була організована Pekao SA у Давосі було помічено, що Республіка Польща є відмінним місцем для інвестицій.

У самому короткому висновку гостей панельної дискусії, яка була організована Pekao SA у Давосі було помічено, що Республіка Польща є відмінним місцем для інвестицій. Даний захід відбувся в перший день Всесвітнього економічного форуму (The World Economic Forum), який буде проходити з 23.01 по 26.01.2018. До слова, Всесвітній форум з далекого 1971 року є тим майданчиком, на якому відбуваються дебати з приводу головних стратегічних та найбільш гострих світових тем та подій, які прямо чи опосередковано впливають на майбутнє світу.

У банку Pekao SA була організована група шанованих гостей на обід та невеликі дебати. Запрошених гостей було чимало, причому, це були значущі постаті в світі бізнесу та економіки. Серед інших, були помічені такі особи: президент Ferrovial групи будівельних компаній з Іспанії — Рафаель дель Піно, віце-президент банку Hinduja — Хану Хінджа, представник італійської лінії одягу Ferragamo — Рафаель Феррагамо. Під час даного обговорення, представниками Польщі були: президент НБП, проф. Адам Глапіньскі та голова KNF Марек Чжановскій. Від імені власника Pekao SA, першу дискусію вели президент правління Міхал Крупинський та віце-президент правління Роксана Куйрік-Гедір.Обговорення було продуктивним та торкнувся двох тем:

1. Зміни в польській економіці, її стабільність та стрімкість розвитку.

2. Польща, як відмінне місце для безпечного інвестування та послідовністю сімейного бізнесу.

Було чітко підмічено, що, на сьогодні, Польща є країною, відкритою для інвестицій. Як повідомив проф. Адам Глапіньскі, у неї є консервативна, передбачувана грошово-кредитна політика, сильна прихильність до членства в Європейському Союзі та високий рівень продуктивності, який призводить до економічного зростання.

Головою KNF Мареком Чжановским було заявлено про позитивні зміни в регуляторі фінансового ринку. Він особливо підкреслив, що в Польщі змінюють KNF таким чином, щоб повністю бути орієнтованими на ринок, відкриватися потреб людей, для яких і проводиться робота. Чжановскі запевняє, що кожен підприємець, який бажає розвивати свій бізнес в Польщі та реалізувати свої ідеї, буде розглядатися на однакових та рівних умовах. Позитивне ставлення до інвестицій в Польщу було підтверджено обміном думками та досвідом запрошених гостей. Одним з таких поважних гостей був Ленс Углла, президент IHS Markit, який спеціалізується на економічному, фінансовому та тематичному аналізі ринків.

До слова, у другій половині 2017 року його компанія відкрила новий офіс в Гданську. Використовуючи більше 200 фахівців з аналізу даних, компанія має намір подвоїти зайнятість протягом 12-15 місяців. Також, він заявив про своє прагнення активно розвиватися в Польщі.Міхал Крупіньскій поділився своїми враженнями про Форум та присутністю в Давосі. Він повідомив засобам масової інформації, що для країни та для нього особисто дуже важливо перебувати на цьому заході. Він сказав, що, бачачи зростаючу прихильність до політики економічного протекціонізму в усьому світі, влада та бізнесмени РП бажають показати, що як країни, Польща цінує своє майбутнє разом.Roksana Ciurysek-Gedir, який з початку січня був віце-президентом, який опікує роботу відділу Private Banking, додав: «Польська економіка стає все більш успішною». Також їм було сказано, що, спостерігаючи за тим, як нове покоління підприємців бере на себе відповідальність за членство в сімейному бізнесі, банк готовий стати їх партнерами у створенні успіху.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини