Нові веб-сайти Вищих банківських шкіл (WSB)

7665
Facebook Twitter
Нові веб-сайти Вищих банківських шкіл (WSB)

Оскільки центр польської освіти UP-STUDY є партнером деяких з ВНЗ, що входять до групи WSB, наші фахівці підготували для Вас інформацію, з якою варто ознайомитися.

Група вищих банківських шкіл (WSB) має нові веб-сайти. Веб-сайти всіх університетів, розташованих у дев'яти польських містах змінилися, також варто звернути увагу, що і загальний сайт групи має нову адресу. Нові веб-сайти адаптовані до принципів юзабіліті та інтегровані з системами CRM, Marketing Automation та Google Analytics. Процес редизайну, що тривав більш ніж 2 роки, підтримав, серед іншого, компанії: Ideacto, Bluerank та рішення для веб-дизайну. Оскільки центр польської освіти UP-STUDY є партнером деяких з ВНЗ, що входять до групи WSB, наші фахівці підготували для Вас інформацію, з якою варто ознайомитися як поточним студентам, так і абітурієнтам, які вибирають для себе один з польських університетів.

Анна Чарковська, директор з маркетингу у Центрі розвитку Університету Тереса в Академії TEB підкреслила, що на етапі дизайну сайту в основному враховувалися потреби мобільних користувачів. Нинішні та майбутні студенти банківських вищих шкіл в основному використовують веб-сайти для перегляду актуальної інформації ВНЗ, тому їх чуйність так важлива. З самого початку передбачалося, що веб-сайти повинні візуально представляти бренд WSB, тому фахівці, які займалися оновленням, подбали про те, щоб на них було більше фотографій, інфографіки та відео. Еталоном та прикладом для наслідування стали компанії, що продають послуги (банки, телекомунікації) та рішення, які використовуються в електронній комерції. До речі, було скорочено та стандартизовано всі описи. З одного боку, творці нових сайтів для WSB хотіли показати широкий спектр досліджень та масштаб діяльності, а з іншого боку, уникати дублювання інформації. Це був дуже великий проект — насправді було змінено дев'ять веб-сайтів для дев'яти вищих банківських шкіл одночасно.

Що конкретно змінилося на всіх веб-сайтах WSB?

Всі зміни у зовнішньому вигляді сторінок, їх макеті та ступені інтуїтивності були спочатку піддані фокусним тестам. Завдяки цьому, у фінальній версії проекту з'явилося кілька нових елементів, таких як блог експерта або панель вебінарів та відеофільмів. На візуальному рівні, графічні дизайнери використовували нові тенденції у дизайні, зіставляючи їх з цільовою групою та раніше зміненим макетом.

Редизайн Вищих банківських шкіл є результатом багатомісячної співпраці декількох фахівців. Завдяки орієнтованому на користувача дизайну, вдалося виявити проблемні області попередньої версії, а потім впровадити зміни для студентів та майбутніх кандидатів на навчання у будь-якому з польських університетів банківської справи. Дослідницька група, відповідальна за юзабіліті-тести, активно брала участь у роботі, що дозволило краще зрозуміти потреби користувачів.

У повсякденній роботі використовувалися плани UX, тобто спеціальні документи, в яких створювалися концепції ключових уявлень та їх цільовий зміст. Візуальний шар сайтів був створений на основі керівництва зі стилю, в якому визначені принципи оформлення графічних елементів. Роберт Чеканський, старший дизайнер UX в Ideacto зауважив, що нова версія WSB представляє цінності, якими керується університет.

Підсумовуючи, варто виділити, що зміна зовнішнього вигляду та змісту веб-сайтів Групи банківських шкіл є частиною більшого проекту, який здійснюється вже два роки. За цей час змінилися не тільки макет та функціональність сайту, але й рекламні матеріали, спосіб подання фотографій та комунікація бренду у вербальному шарі. Візуальний шар сайтів був створений на основі керівництва зі стилю, в якому визначені принципи оформлення графічних елементів. Роберт Чеканський, старший дизайнер UX в Ideacto зауважив, що нова версія WSB представляє цінності, якими керується університет.

Підсумовуючи, варто виділити, що зміна зовнішнього вигляду та змісту веб-сайтів Групи банківських шкіл є частиною більшого проекту, який здійснюється вже два роки. За цей час змінилися не тільки макет та функціональність сайту, але й рекламні матеріали, спосіб подання фотографій та комунікація бренду у вербальному шарі. До речі, якщо Ви ще не визначилися з університетом для отримання якісного європейського диплома, рекомендуємо придивитися до Вищої банківської школи у Вроцлаві чи у Познані, які не тільки мають великий вибір спеціальностей, а й справедливу плату за навчанням рік, а наші фахівці допоможуть з врегулюванням всіх питанням щодо вступу, отримання візи та поселення.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини