Нові артисти на Rock For People 2019

7278
Facebook Twitter
Нові артисти на Rock For People 2019

Нові виконавці Rock For People 2019: Scarlxrd, Бог-астронавт (God Is An Astronaut), Halflives, The HU. В останні дні ювілейного випуску фестивалю Rock For People склад поповнився кількома великими артистами.

Нові виконавці Rock For People 2019: Scarlxrd, Бог-астронавт (God Is An Astronaut), Halflives, The HU. В останні дні ювілейного випуску фестивалю Rock For People склад поповнився кількома великими артистами. Студенти польських університетів, які є завсідниками цього фестивалю, вже сьогодні підшукують відповідні квитки та складають план відвідування. Стати частиною події можуть всі охочі особи, попри країну походження та інші фактори.

У липні божевільний та іконоборчий Scarlxrd прийде до Градець-Кралове! Маріус Лістроп, він же SCARLXRD, почав свою кар'єру у 2012 році як YouTuber. Через два роки він став лідером гурту Myth City, зігравши комбінацію альтернативного року та скрімо. У 2016 році він почав сольну кар'єру, переступивши всі музичні кордони. Цей артист відомий своїм незвичайним зв'язком trap, hardcore, rap-beat, metal! Його агресивні удари часто супроводжуються текстами, повними гніву та відчаю, які тільки підсилюють враження від прослуховування. Невипадково Scarlxrd вважається одним з найбільш інтенсивних сучасних реперів.

Ще один новий пункт у лайнап — це God Is An Astronaut, яких не потрібно представляти любителям амбітної музики. Неймовірний пост-рок-гурт з Ірландії, чиї живі виступи — справжні аудіовізуальні свята! Нільс та Торстен Кінселла співпрацюють з барабанщиком Ллойдом Ханни. У них неперевершений стиль — поєднання рок-інструментів з ефірним та емоційним звучанням, що захоплює дух динамікою та приголомшливими

мелодіями. У минулому році вони випустили свій дев'ятий альбом під назвою «Epitaph», який значно відрізняється від інших. Це найбільш особистий альбом гурту, натхненний трагічною подією у сім'ї братів Кінселла. Смерть семирічного хлопчика, сина двоюрідного брата Торстена та Нільса, дуже їх зачепила, тому зміна напрямку гурту була неминучою. «Ми створили Епітафію через наші серця, не голови» сказав Торстен Кінселла для novinky.cz. Музика цього альбому говорить сама за себе.

Гурт The HU — справжня металева монгольська сенсація збагатить склад фестивалю концертом! Чотири рокери з Улан-Батора грають на традиційних народних інструментах, та ці звуки збагачуються шаманським вокалом. Це відкриття року для багатьох! Обов'язково послухайте два сингли "Wolf Totem" та "Yuve Yuve Yu", які вже отримали мільйони переглядів на Youtube. Їх стиль являє собою унікальну суміш хеві-метала та монгольської народної музики, яка називається «Хунну Рок». Термін походить від часів стародавніх монгольських гунів. Деякі тексти Ху містять елементи монгольської поезії та народних військових криків. Дебютний альбом гурту «Герег» вийде цього року, робота над ним тривала кілька років.

Один з найбільш захоплюючих молодих рок-гуртів — Halflives виступить на Rock For People! Вони будують глибокі відносини з фанатами, створюють дивовижні тексти та незабутні мелодії. Вони отримали визнання своїм дебютним альбомом «Порожні кімнати», випущеним у 2017 році. Альбом розповідає надзвичайно емоційні історії про кохання, втрати та жалі. Гурт з чотирьох чоловік з його сильним голосом очолює харизматична співачка Лінда Баттілані.

Участь у фестивалі також було підтверджено Bring Me The Horizon, n Flames, Rudimental, Franz Ferdinand, Kodaline, The Subways, Flogging Molly, Our Last Night, Idles, Tom Grennan, Pale Waves, Infected Rain, Bad Omens, You Me At Six, Barns Courtney, Glamour Of The Kill, Turnstile та багатьма іншими артистами! Він обіцяє стати справжнім святом для любителів важкої музики, електронних звуків та унікальної атмосфери рок-н-ролу! 25-й випуск легендарного фестивалю Rock For People пройде у чеському місті Градець-Кралове з 4 по 6 липня! Додаткову інформацію можна знайти на фан сторінці у Facebook.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини