Навіщо потрібна друга вища освіта?

8575
Facebook Twitter
Навіщо потрібна друга вища освіта?

У цій статті ми розглянемо питання, що стосується важливості та основних мотивів придбання додаткової вищої освіти у польських університетах.

Статистика показує, що відсоток українських громадян, які хочуть отримати другу вищу освіту, збільшується з кожним роком. Середній вік таких студентів становить від 30-40 років.

Це обумовлено тим, що сьогодні, ринок праці потребує кваліфікованих працівників, які мають суміжні професії.

Так, наприклад, у великі компанії/підприємства потрібні фахівці з навичками менеджера та економіста, у навчальні заклади — викладачі із суміжною спеціальністю психолога, у фармацевтичні фірми — лікарі з додатковою освітою у сфері маркетингу.

З цієї причини, у статті ми розглянемо питання, що стосується важливості та основних мотивів придбання додаткової вищої освіти у польських університетах.

Причини отримання другої освіти у Польщі:

1. Зміна професії. Як відомо, список популярних професій на українському, а особливо, на міжнародному ринку праці — постійно змінюється. Отже, якщо попит на фахівців Вашого профілю стрімко падає, то буде доцільно вивчитися новому профілю, який стане актуальним у майбутньому, та принесе моральне задоволення та стабільний дохід.

2. Потреба в універсальних фахівцях. Сьогодні, роботодавці хочуть заощадити на персоналі. Їм не вигідно тримати вузькопрофільних працівників. Тому, часто вони відправляють своїх співробітників на додаткове навчання або від самого початку займаються підбором універсального персоналу з декількома суміжними професіями.

3. Неправильний вибір спеціальності. Закінчивши навчання у школі, часто, молоді люди, через недосвідченість, керуються у виборі професії порадами родичів, друзів або просто дитячими мріями.

У майбутньому, це може зіграти злий жарт при побудові кар'єри, та обернутися у щоденне ходіння на нецікаву роботу. Однак, деякі миряться з такою долею та продовжують займатися ненависною справою, а інші йдуть здобувати другу вищу освіту за необхідною спеціальністю.

4. Збільшення рівня доходу. Отримання додаткової освіти дозволить розширити спектр послуг, які Ви зможете надавати. Дана можливість допоможе Вам підвищити ступінь продуктивності та збільшити Вашу винагороду за працю.

5. Отримання європейського диплома. Для виходу на європейський ринок праці та підвищення кваліфікації, фахівці UP-STUDY рекомендують українським громадянам придбати європейський диплом у кращих університетах Польщі. Він відкриє можливість працевлаштування на високооплачувані посади в Європейському Союзі та за його межами. Крім того, після навчання у польському ВНЗ, Ви будете знати польську та англійську мови, що зробить Вас конкурентоспроможним працівником. Крім того, загальновідомий факт, що європейська освіта славиться якісним викладанням та сучасними методами навчання. Тому, випускники вищих закладів Польщі виходять з великим багажем знань, які вони можуть застосувати при розробці інноваційних проектів для великих міжнародних компаній.

Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновки, що актуальність другої вищої освіти, на сьогодні, не згасла, а, навпаки, набула нових обрисів. Отримання додаткової вищої освіти — це відмінна можливість підняти свій професійний рівень або почати кар'єру в іншій, більш прибутковій сфері діяльності. У недалекому майбутньому, основними критеріями відбору персоналу роботодавцями буде універсальність, швидке освоєння нових додаткових навичок, грамотне їх застосування та гнучкість у роботі. Крім того, Ви зможете набути всіх необхідних знань/навичок та отримати європейський диплом, не відриваючись від своєї основної роботи, якщо вступите на заочне відділення.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини