Навчання EMBA в Університеті Козмінського було високо оцінено у рейтингу Financial Times

7862
Facebook Twitter
Навчання EMBA в Університеті Козмінського було високо оцінено у рейтингу Financial Times

Авторитетне видання «Financial Times» оголосило рейтинг кращих програм Executive MBA світу 2019. Університет Козмінського зайняв 61 місце, піднявшись на цілих 13 позицій у порівнянні з минулим роком. Деталі читайте в огляді.

Авторитетне видання «Financial Times» оголосило рейтинг кращих програм Executive MBA світу 2019. Університет Козмінського зайняв 61 місце, піднявшись на цілих 13 позицій у порівнянні з минулим роком. Варто підкреслити, що він — єдиний польський університет, який увійшов у ранжування.

Ранжування Financial Times 2019

Рейтинг «Financial Times» вже готовий, а результати ста кращих програм Executive MBA у світі оприлюднені. Тут можна знайти переважно міжнародні та міжконтинентальні програми. На першому плані — дослідження за участю азійських університетів, особливо китайських. Відомі бізнес-школи: HEC Paris, London Business School, ESCP Europe, INSEAD, IESE, IE Business School, IMD, а також Колумбія, Оксфорд, Кембридж, Массачусетський технологічний інститут та Єльський університет зайняли високі місця у рейтингу. Серед учасників рейтингу — один університет з Польщі — Академія Леона Козмінського, яка зайняла 61 місце, поліпшивши торішній результат на 13 пунктів.

До слова, дана навчальна структура стала доступною для українців, тому, бажаючи навчатися у будь-якому з напрямків, курсів (англомовних та польськомовних), прагнучи досягти ступеня бакалавра або подужати післядипломну освіту, варто звернутися за інформацією та посередництвом до центру польської освіти UP-STUDY. Завдяки висококваліфікованим фахівцям компанії вдасться підібрати потрібну спеціальність, правильно зібрати та підготувати пакет документів, а також отримати весь спектр послуг, від розв’язання питання з житлом, до відкриття візи.

Що стосується успіху навчання Executive MBA у Козмінському, він складається з професійних досягнень наступних груп випускників. Це найстаріші дослідження такого типу у Польщі, які проводилися безперервно з 1989 року. Більш ніж 5000 осіб закінчили їх.

«FT» повідомляє, що критерії для заробітку випускників та зростання винагороди після закінчення навчального закладу мають найвищі оцінки. Це не відноситься до осіб, які працюють у державному секторі та у НУО. Рейтинг також враховує інтернаціоналізацію навчання та різноманітність у групі студентів та викладачів.

EMBA у Козмінському університеті

Навчання EMBA в Академії Козмінського надають знання в усіх областях, пов'язаних з управлінням, від фінансів, організації виробництва, маркетингу, HR, нових технологій до розвитку особистості та підвищення лідерських якостей. Також використовуються елементи гейміфікації. До слова, студенти повинні приділяти багато часу навчанню: заняття займають 600 навчальних годин за півтора року та тижневу навчальну поїздку до університету-партнера ESCP Europe. Проте, важко засвоїти широту матеріалу у коротшому режимі, вивчити та протестувати інструменти та все ж знайти місце для самовдосконалення. Ось чому приватні підприємці з'являються серед слухачів, які бачать в освіті шанс для розвитку своїх компаній. Більшість студентів орієнтовані на корпоративну кар'єру.

Випускників EMBA Університету Козмінського характеризує виняткова прихильність до освітньої установи. Спільні щорічні інтеграційні поїздки у поєднанні з лекціями та урочистими зустрічами у переддень Різдва стали традицією.

Важливість навчання MBA у польській економіці зростає з кожним роком. Лише кілька років тому спеціальна управлінська освіта на рівні аспірантури не була ключовою вимогою при наборі на вищі керівні посади. Сьогодні наявність диплома MBA визначає участь у конкурсах на пост президента, як у приватних компаніях, так і за участю державних структур.

Де у світі варто вивчати MBA? Рейтинг «FT» вказує не тільки на те, які університети отримали найвищі позиції, але й в якій країні найвищий попит на цей тип освіти та, отже, на менеджерів. Китай, безсумнівно, виграє тут.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини