Варшавські коледжі та університети. Чому варто віддати перевагу?

9888
Facebook Twitter
Варшавські коледжі та університети. Чому варто віддати перевагу?

Який найкоротший шлях до освіти в Європі? Природно, заманливо виглядає перспектива закінчити технікум або ліцей, а потім вступити до установи вищої освіти.

Який найкоротший шлях до освіти в Європі? Природно, заманливо виглядає перспектива закінчити технікум або ліцей, а потім вступити до установи вищої освіти. Освіта вимагає грошей і часу. Ви можете вибрати шлях в 4 роки технікуму або 3 роки ліцею, тому що не доведеться платити за навчання. Але, при цьому повинні врахувати, що потрібно буде заплатити багато прихованих платежів. В сумі за рік навчання на витрати піде приблизно $1700-$2200. Незважаючи на це, Ви обов'язково повинні розглянути варіант навчання в столиці Польщі. Але українцям краще здобувати середню освіту вдома, а в Польщу вступати до університетів. Звертаємо Вашу увагу на те, що краще це робити за допомогою центру польської освіти UP-STUDY.

ВНЗ Варшави

Варшава — це величезний мегаполіс з великим населенням і з безмежними можливостями. У столиці сконцентровано чимала кількість кращих закладів країни, які з радістю Вас приймуть на навчання. На освітньому ринку зосереджені як державні, так і приватні вищі навчальні заклади. Навчання і дозвілля точно не будуть нудним, адже в столиці дуже багато культурних місць, де Ви можете цікаво провести час з новими друзями. У Вас буде шанс прогулятися по старому місту, який був внесений до списку ЮНЕСКО. Державні заклади вищої освіти менш популярні серед українців, тому що вони розраховані в більшій мірі на поляків і відповідно допомагають працевлаштуватися їм в першу чергу. Українцям, які закінчили державний університет влаштуватися на роботу буде складніше. Публічні ВНЗ, на відміну від приватних співпрацюють з тими роботодавцями, що орієнтовані більшою мірою на польських випускників. Приватні — намагаються працювати з міжнародними роботодавцями, які зацікавлені в українських випускниках і беруть їх на роботу відразу після закінчення університету. Ціна навчання в Державних ВНЗ набагато вище, ніж в Недержавних, а якість при цьому на тому ж рівні.

Перелік перспективних установ вищої освіти

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Академія заснована в 1996 році, є престижним навчальним закладом з балансом ціни і якості. Навчання в Вістулі дає унікальну можливість отримати якісну освіту. Місія академії — дати шанс на працевлаштування випускників в таких областях як економіка і комп'ютерні технології. Академія співпрацює з відомими у всьому світі фірмами як: Microsoft, Business Centre Club, Oracle, Polska, Alior Bank, Ciech, Saint-Gobain, IBM. Ці компанії беруть участь в розробці навчальних програм, дають можливість пройти оплачувану практику і можливість майбутнього працевлаштування. Навчання в академії проводитися двома мовами на вибір: польською або англійською. Навчання польською мовою дешевше (від $1300.).

Академія Суспільних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Warszawie). Університет перебуває на другому місці в рейтингу польських приватних ВНЗ. Навчання проводитиметься польською та англійською мовами. Установа готує бакалаврів, магістрів, аспірантів. Прохідний бал для вступу 9,0. SAN тісно співпрацює з американським університетом Кларк (USA), в якому можна отримати ступінь магістра. Університет дає шанс пройти міжнародну практику і стажування. Вартість навчання від 1091 до 1829 євро.

Академія Леона Козмінського (Akademia Leona Kozminskiego) — відомий бізнес ВНЗ, що займає перше місце в рейтингу кращих ВНЗ Польщі та Східної Європи. Навчання проводитиметься польською та англійською мовами. Вартість навчання відповідає якості (від 1524 до 6262 євро). При Академії працює Центр праці та кар'єри, який допомагає студентам у працевлаштуванні, виборі проходження практики та стажування, організовує зустрічі з роботодавцями, проводить конференції та курси.

— Варшавський Університет Менеджменту (Wyższa Szkoła Menedżerska) — входить в ТОП5 кращих університетів Польщі по рейтингу UP-STUDY. Популярний тим, що має доступну вартість і високий рівень викладання. Основними напрямками вважаються: менеджмент, право та інформатика. Університет має найбільший і красивий кампус в Варшаві. Співпрацює із зарубіжними вищими навчальними закладами, що дає можливість студентам навчатися за обміном в 10-ти країнах. Навчання проводитиметься польською та англійською мовами. Вартість навчання від 857 до 1760 євро.

Отже, якщо перед Вами постає вибір між перспективною вступати до коледжу або закінчитися середню освіту на батьківщині, і тільки тоді вступати в установи вищої освіти в Польщі, то варто вибрати другий варіант. Так як приваблива перспектива закінчити технікум в Польщі безкоштовно, на ділі виливається в серйозні фінансові витрати, які не окупаються.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини