Найбільш вигідні оператори зв'язку Польщі та їх тарифи

7371
Facebook Twitter
Найбільш вигідні оператори зв'язку Польщі та їх тарифи

У цій статті ми розповімо послугами якого мобільного оператора варто скористатися, а також яким чином активувати карту.

Плануючи поїхати до Республіки Польща, попри те, на який термін розрахована поїздка, слід потурбуватися про мобільний зв'язок. Виходячи з власних потреб, а також з того, що здатні запропонувати польські оператори мобільного зв'язку, кожен нерезидент країни може підібрати пакет та компанію для себе. Також, варто підкреслити, що використання мобільного зв'язку передує реєстрація сім-карти. Що стосується мобільного інтернету, тут на розсуд кожного клієнта, але пам'ятайте, що у Польщі є багато зон у різних точках міста, які відкривають вільний доступ до Wi-Fi, тому не завжди варто підключати подібну додаткову опцію. Дана стаття стане у пригоді всім туристам, кандидатам та учням польських ВНЗ, а також іншим нерезидентам РП, які планують туди поїхати, оскільки ми розповімо послугами якого мобільного оператора варто скористатися, а також яким чином активувати карту.

Оптимальний варіант мобільного оператора на час відвідування або проживання у Польщі

Як і у будь-якій державі, вибір операторів великий, кожен з них має свої переваги та недоліки. Вони відрізняються не тільки тарифами, але і якістю зв'язку, а також популярністю у різних регіонах. Серед основних операторів варто виділити наступні: Orange Polska, Play, T-Mobile та Heyah, Plus, Lycamobile. Щоб не заплутати нашого читача, наперед скажемо, що найбільш оптимальним оператором є Play, який пропонує доступну плату, вигідні умови та гарну якість зв'язку. Цей повністю польський оператор, сім-карту якого можна придбати у будь-якому з пунктів продажів, а також у торгових центрах, павільйонах та сервісних центрах, пропонує, у першу чергу, відмінний зв'язок. Вартість сімки знаходиться у межах 5-7 злотих. Великий вибір тарифів дозволить підібрати те, що необхідно кожному окремому клієнту. Особливістю цього постачальника GSM є те, що всі невикористані хвилини, мегабайти

та інші обумовлені послуги зберігаються на наступні місяці, але потрібно своєчасно вносити необхідну плату. Вартість дзвінків та виходу в інтернет можна подивитися на картинці 2.

Як придбати та активувати стартовий пакет Play?

Як вже раніше згадувалося, придбати сімку можна у будь-якому кіоску, торговому центрі та інших місцях. Але, фахівці UP-STUDY рекомендують звернути увагу на те, що з початку 2017 року, потрібна обов'язкова реєстрація придбаного стартового пакета. З метою безпеки, уряд прийняв подібні заходи, та тепер, щоб купити пакет, іноземцям потрібно надати закордонний паспорт або інший офіційний документ: Карту Побиту, Карту Поляка. Що стосується її активації, тут немає нічого складного, потрібно лише вставити стартовий пакет у телефон, в потрібний слот, включити гаджет, ввести пін-код, а далі, зателефонувати на будь-який відомий номер, та оплачений тариф автоматично під`єднається. Потрібна інформація розміщена на коробці з сім-картою. Також стежте за тим, щоб рахунок не обнулявся та завжди був присутній хоч невеликий, але позитивний баланс.

Отже, у Польщі, як і в інших державах, є багато постачальників GSM послуг, які відрізняються якістю та тарифами. Дослідивши цей ринок більш детально, багато хто приходить до висновку, що найбільш оптимальним як при короткострокових відвідинах РП, так і при проживанні тривалий час тут, є вибір оператора Play. Варто пам'ятати, що попри вибір оператора, сім-карту у будь-якому випадку необхідно реєструвати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини