Наближення четвертого видання проекту CSR@SGH

5874
Facebook Twitter
Наближення четвертого видання проекту CSR@SGH

CSR@SGH є студентським проектом, розробленим учнями Варшавської школи економіки (Республіка Польща), що просуває ідею корпоративної соціальної відповідальності.

CSR@SGH є студентським проектом, розробленим учнями Варшавської школи економіки (Республіка Польща), що просуває ідею корпоративної соціальної відповідальності. Він пов'язує компанії, які активно впроваджують діяльність в напрямку КСВ та студентів усіх варшавських університетів. Під час заходу, який відбудеться 12-15 березня, учасники матимуть можливість брати участь в семінарах, що проводяться людьми, які щодня займаються питаннями корпоративної соціальної відповідальності в своїх організаціях. Крім професійного інтересу, цей захід є можливістю поспілкуватися з цікавими молодими людьми, на тлі загальних поглядів.

Варто зауважити, що даний проект відповідає потребам в придбанні знань про корпоративну соціальну відповідальність молодих людей. Мета заходу — поширення ідеї КСВ, а також ролі сталого розвитку серед студентів. Організатори бажають звернути увагу на практичні аспекти корпоративної соціальної відповідальності як з боку споживачів — свідомий вибір покупців та співробітників, так і з боку компаній, що реалізують КСВ в своїй стратегії, або прагненні створювати соціальні підприємства. Четверте видання CSR@SGH відбудеться в рамках чотириденного заходу. До слова, перші три проекти увінчалися очікуваним успіхом, та ми розглянемо їх трохи нижче. Учасники 4-го випуску зможуть дізнатися, як CSR виглядає на практиці, беручи участь в семінарах, які будуть проведені в таких тематичних блоках:— відносини між роботодавцями та працівниками;— відносини між підприємцями та споживачами;— КСВ та сталий розвиток;— етика, дотримання та правові норми.

Організатори проекту запрошують всіх охочих на попередню зустріч 2 таі 9 березня з 9:00 до 15:00 на стенд в парашутному залі в головній будівлі Варшавської школи економіки. Тут можна отримати більш детальну інформацію про проект, взяти гаджети або рекламні матеріали, а також взяти участь в змаганнях з соціальної відповідальності, в яких будуть доступні привабливі призи.

CSR — це концепція, згідно з якою підприємства, на етапі побудови стратегії, враховують соціальні інтереси та захист навколишнього середовища, а також відносини з різними групами. Згідно ISO 26000, виділяється сім областей корпоративної соціальної відповідальності:

  • організаційний трек;
  • права людини;
  • відносини зі співробітниками;
  • довкілля;
  • відносини зі споживачами;
  • соціальна участь;
  • справедлива ринкова практика.

Трохи історії

Перший випуск проекту відбувся 12 травня 2014 року. Під час одноденного заходу були проведені наступні семінари:1. Майбутнє бізнесу в контексті сталого розвитку з PwC Polska. Під час цього семінару, його учасники могли познайомитися з тим, як виглядає стратегія КСВ через PwC, також дізнатися про роботу в групах, про те, як функціонує соціальна структура, про захист навколишнього середовища або про зменшення обсягу ресурсів, які можуть вплинути на бізнес-стратегію окремих компаній.2. Стратегічний та комунікаційний підхід до КСВ з Orange Polska. В ході цього семінару учасники дізналися про реальні дії КСВ, що проводяться компаніями, про підхід до сталого розвитку в Orange Polska на прикладах проектів, які допомагають доглядати за навколишнім середовищем та визначають зацікавлені сторони та їхні взаємини з компанією.

Також, були проведені інші семінари та заходи, які дозволили більш детально ознайомитися з концепцією соціальної корпоративної відповідальності. Під час проведення другого та третього видання, кількість учасників, як з боку студентів, так і компаній — постійно збільшувалася, тому четверте видання, очікується, буде масштабною подією з багатьма зацікавленими учасниками.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини