Наближається 8-е видання конференції «День уяви»

6647
Facebook Twitter
Наближається 8-е видання конференції «День уяви»

У всіх охочих провести час цікаво та з користю з'явиться можливість дізнатися про кампанії, котрі були відзначені престижними нагородами, та про те, що надихає найбільш творчих людей зі світу бізнесу, мистецтва та маркетингу.

У всіх охочих провести час цікаво та з користю з'явиться можливість дізнатися про кампанії, котрі були відзначені престижними нагородами, та про те, що надихає найбільш творчих людей зі світу бізнесу, мистецтва та маркетингу 19 листопада у Варшаві під час 8-го випуску конференції «День уяви». Найцікавіші рекламні ролики, визнані кращими на Міжнародному фестивалі креативності у Каннах, будуть показані 22 листопада під час шоу Cannes Lions у 8 кінотеатрах мережі Multikino, Варшава, Республіка Польща. Організатором заходів є Асоціація маркетингових комунікацій SAR.

Конференція «Imagination Day» — 8-е видання

У восьме у Multikino Złote Tarasy у Варшаві, на найбільшій кіностудії у Польщі, в учасників події буде можливість почути надихаючі лекції екстраординарних доповідачів. Своїми знаннями та цікавими думками будуть ділитися міжнародні фахівці, лідери різних сфер діяльності, а також художники з творчої сфери з широким розумінням бізнесу. Вони розкажуть про свої професійні завдання, представлять інноваційні рішення, відмічені нагородами рекламні кампанії та поділяться своїм безцінним досвідом. Цього року свої творчі ідеї та досвід представлять:— ALEX SINCLAIR, який як креативний та стратегічний директор знакової комп'ютерної компанії IBM IX впроваджує цифрові інновації;— ANDREW POPPLESTONE, або креативний директор Territory Studio London, автор дизайну для кінематографічних хітів, таких як Blade Runner 2049, Ready Player One або Ghost in the Shell;

— LEAH JUAYMAH MABABANGLOOB, художній керівник LEGO Denmark, який цього року був нагороджений у програмі «See It Be It» на фестивалі Cannes Lions;— OMUR KULA CAPAN, директор Agencja R/GA Туреччина, що володіє досвідом роботи у банківській сфері, котра відповідає за довгострокові стратегії у регіоні Європи, Близького Сходу та Африки;— BOHB BLAIR, глобальний головний спеціаліст Starcom USA, який створює інноваційний досвід, котрий об'єднує бренди зі споживачами щодня;— REY ANDRADE, креативний директор агентства 72andSunny Amsterdam, що працює з такими гігантами, як Google, Xbox, Audi, HBO та Uber;— KUBA SAGAN, один з найкреативніших людей польської реклами, розповість не тільки про цікаві моменти на Каннському фестивалі, а й наблизить учасників до розуміння того, що таке Branded Entertainment;— MARK NORCUTT, креативний директор з Saatchi[&]Saatchi з Лондона, який працює для таких клієнтів, як McDonald's, Smirnoff, Kit Kat та MTV;Юлія Довлатова, креативний директор Geometry Prague, одного з кращих світових агентств в області інновацій та Digital Craft, яка розповість про свою незвичайну кампанію VR, відзначену нагородою у цьому році у Каннах.— BENJAMIN SIMON [&] DIRK SCHUSTER, харизматичний дует студії дизайну FOREAL, щодня займається ілюстрацією, анімацією та створенням творчих форм спілкування для таких компаній, як Adobe, Mercedes, Microsoft, Netflix, Nike, Red Bull, Samsung, Swatch.Під час конференції також буде представлена ​​кампанія «Останнє дерево» Ogilvy, яка на фестивалі творчості цього року у Каннах виграла у цілому 13 статуеток.До 7 жовтня охочі взяти участь резиденти та гості Польщі можуть купити квитки за нижчою ціною. Детальна інформація на сайті: www.imaginationday.pl.

Cannes Lions 2018

Приходьте у кіно та побачите, що реклама може бути кращою, ніж фільми! Сюжети, повні емоцій та розваг, 22 листопада відбудеться двогодинна сесія кращих рекламних роликів, відзначених нагородами на фестивалі творчості у Каннах «Cannes Lions 2018». Ласкаво просимо до мережі кінотеатрів Multikino: Гданськ, Катовіце, Краків, Лодзь, Познань Stary Browar, Варшава Ursynów, Варшава Złote Tarasy, Вроцлав Pasaż, Забже. Квитки можна придбати у касах або на веб-сайті Multikino вже з жовтня.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини