Рейтинг інженерних досліджень «Perspektywy 2018» та Міжнародний форум лідерів інженерної освіти

5336
Facebook Twitter
Рейтинг інженерних досліджень «Perspektywy 2018» та Міжнародний форум лідерів інженерної освіти

Стаття буде корисна для абітурієнтів, студентів польських ВНЗ та академічних працівників, які прямо або опосередковано пов'язані, або цікавляться інженерними дослідженнями.

Кращі факультети, що забезпечують технічну освіту, були відзначені під час урочистого гала-конкурсу інженерних досліджень «Perspektywy 2018», який відбувся 17 квітня у готелі Hilton у Варшаві. Фіналу передував Міжнародний форум лідерів інженерної освіти за участю групи ректорів університетів з Казахстану. За словами одного з професорів, суспільство, а також наукові співробітники зацікавлені у всіх рейтингах, завдяки яким можливо познайомитися з кращими університетами світу та отримати вигоду з їх досвіду. У Республіці Польща, одним з найавторитетніших рейтингів є «Perspektywy», який вже майже 20 років висвітлює ранжування польських ВНЗ за різними групами та критеріям. Стаття буде корисна для абітурієнтів, студентів польських ВНЗ та академічних працівників, які прямо або опосередковано пов'язані, або цікавляться інженерними дослідженнями, оскільки ми розповімо останні новини даного напрямку.

Хто отримав нагороди та був відзначений на останньому гала-концерті «Perspektywy»?

Привіталися кращі інженерні факультети, серед інших: Петро Мюллер, заступник держсекретаря при Міністерстві науки та вищої освіти, проф. Ян Шмідт, голова Конференції ректорів академічних шкіл Польщі, ректор Варшавського технологічного університету, проф. Збігнєв Марчіняк, голова Головної ради з науки та вищої освіти, Єва Манкевич-Кудні, президент Вищої технічної організації та глави під головуванням, проф. Michał Kleiber. За словами міністра Мюллера, технічні науки у Польщі розвиваються дуже добре. Проте, як і раніше існує питанням: «Як має виглядати навчання інженерів та яке краще використання їх потенціалу?». Важливо поглянути на розвиток машинобудівної галузі у світі та правильно використати ці знання.

Дипломи були вручені трьом найкращим відомствам, які проводять дослідження в галузях: автоматизації та робототехніки, архітектури, біотехнології, будівництва, електротехніки, електроніки та телекомунікацій, енергетики, технічної фізики, геодезії та картографії, гірничодобувної промисловості та геології, біомедичної інженерії, матеріалів, інженерії, логістики, хімічного машинобудування, екологічної інженерії, інформатики, механіки та машинобудування, мехатроніки, хімічної технології, транспорту, управління та виробництва.

Хто брав участь у міжнародному форумі?

На Міжнародному форумі інженерної освіти брали участь, зокрема: Арин Орсарієв, генеральний секретар Міністерства освіти та науки Казахстану, проф. Ерлан Сидиков, голова Ради ректорів ВНЗ Республіки Казахстан, ректор Гумільова Євразійського національного університету в Астані, та багато інших важливих особистостей.

Один з експертів помітив, що молоді люди, які шукають свій шлях у житті, стикаються з великими проблемами. Виховуючи їх, університети та спільноти повинні пам'ятати, що необхідно не втратити як людину, так і природу, та це велика відповідальність. Молоде покоління відкрито для змін, шукає нові рішення та використовує їх. Та промислова вісь 4.0 — це просто доступ до нових цифрових технологій. Без них будь-який розвиток буде складним. Технології 4.0 — це необхідність, вісь сучасної промисловості.

Вони дозволяють, серед іншого, створювати цифрових близнюків, імітуючи реальність, яка оточує нас у цифровій реальності. Це дозволяє тестувати нові технології та скорочувати час їх реалізації.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що під час проведення даного заходу, було розглянуто багато проблем та прийняті рішення щодо їх усунення, що принесе позитивні зміни у майбутніх інженерних дослідженнях та інших напрямках. Ранжування проводить велику роботу, завдяки цьому легше знайти найкращі шляхи розвитку. Те, що робить «Perspektywy» є неоціненним внеском, як для людей науки, суспільства, так і для країни та її розвитку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини