Мультимедійне резюме. Як здивувати рекрутера польської компанії?

1842
Facebook Twitter
Мультимедійне резюме. Як здивувати рекрутера польської компанії?

Якщо Ви виходите на ринок праці РП або іншої європейської країни, після придбання кваліфікації в одному з обраних університетів, варто дізнатися, як звернути увагу рекрутерів або потенційних роботодавців.

Чи замислювалися Ви про те, як виділитися серед сотень інших кандидатів, подавши заявку на роботу мрії? Є кілька способів позначити резюме. Представляємо один з них — відео CV. Якщо Ви виходите на ринок праці Республіки Польща або іншої європейської країни, після придбання кваліфікації в одному з обраних університетів, варто дізнатися, як звернути увагу рекрутерів або потенційних роботодавців на свою біографію.

Креативне резюме — це мультимедійна презентація

Відео резюме це більше, ніж CV. Це мультимедійна форма, що складається з самопрезентації, записаної на відео, та письмового резюме, яке видно під час відтворення запису. У деяких відносинах це виглядає як інтерв'ю. Мультимедійне резюме говорить про кандидата більше, ніж традиційний документ. Рекрутер бачить обличчя кандидата, чує його голос, може оцінити, чи добре він тримається перед камерою, чи знаходиться у стресі, як він говорить, як просуває себе. У західних країнах таке резюме відомо вже багато років. У Польщі воно тільки набирає популярності, та додаток в його класичній формі безумовно домінує.Однак це ризикований вибір. Коли кандидат пише резюме, що він вільно говорить англійською, а роботодавець у записаній презентації чує слабке граматичне твердження, важко говорити про ефективну саморекламу.

Результат може бути протилежним тому, що передбачалося. Вербувальник може виявити, що інформація, представлена ​​у біографії, ненадійна та швидко викреслить претендента.

Як зробити мультимедійне резюме?

Перш ніж готувати незвичайне резюме, фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують упевнитися, що роботодавець очікує подібного кроку. Варто спробувати отримати перевагу перед конкурентами завдяки оригінальності та елементу несподіванки, якщо на посаді потрібні креативність, навички самопрезентації. У деяких професіях ці переваги незначні. Працюючи в області бухгалтерського обліку, фахівець не буде обслуговувати клієнтів, представляти компанію, виступати з промовами або шукати інноваційні розв’язання проблем, з огляду на це мультимедійне резюме може бути непривабливим для рекрутера.

Однак, якщо Ви вважаєте таку форму виправданою, її необхідно ретельно доопрацювати, піклуючись про деталі. Створіть сценарій, підготуйте текст, щоб говорити вільно та вірно. Не забудьте про інтонацію та те, що рекрутер хоче дивитися матеріал від початку до кінця.

Виберіть естетичний фон та забезпечте хорошу якість зображення та звуку. Немає нічого гіршого, ніж шум або гавкіт собаки на задньому плані. Можна також взяти інтерв'ю у себе, додати діаграми, графіки з питаннями, які будете обговорювати. Рекомендуємо розділити все таким чином, щоб це не був нудний монолог. Той факт, що Ви відправляєте відео, не є цінністю для рекрутера. Він повинен отримати хорошу, цікаву презентацію.

Підбиваючи підсумки, зауважимо, що коли справа доходить до оброблення матеріалу, не потрібні передові та професійні інструменти. За допомогою безкоштовного додатку можна зібрати цікавий фільм. Також варто подумати про те, як зробити відео доступним для рекрутера. Важке вкладення не допускається. Зручним варіантом буде відправити посилання на електронну пошту з адресою, на яку Ви додали відео. Це можна зробити, наприклад, на Youtube. Однак слід пам'ятати про зміну налаштувань, щоб відео не було в списку (до нього матимуть доступ ті, з ким Ви ділитеся посиланням).

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини